Happyminka @ 06.10.2025 20:14Andersonei nav neērti rādīt bērnu 6 gadu vecumā, ka māca burtus?! ? tam nabadziņam rudenī uz skolu jau jāiet. Man kaut kā likās, ka 4 gados visi bērniņi mums apkārt jau tos burtus ir apguvuši…
man jau liekas, ka tas ir akmens arī dārziņa lauciņā. Viņu bieži slavē to dārziņu, bet viens no faktoriem, ka dārziņš ir labs, ir laba sagatavošana bērnu skolai.Happyminka @ 06.10.2025 20:14Andersonei nav neērti rādīt bērnu 6 gadu vecumā, ka māca burtus?! ? tam nabadziņam rudenī uz skolu jau jāiet. Man kaut kā likās, ka 4 gados visi bērniņi mums apkārt jau tos burtus ir apguvuši…
Fleming @ 07.10.2025 12:06Man vispār Īrisa patīk, un skaista viņa ir nenoliedzami, bet es arī samulsu... mazāk varbūt par to draudzeņu ballīti, bet live ar kolēģi melnā apakšveļā bija episka. Pēc izmisuma izskatās.
LabaDabaDa @ 07.10.2025 12:55
Tas ir drusku jocīgi. Par četriem gadiem nezinu, bet obligātā pirmsskolas izglītība LV sākas 5 gados.
līdz skolai vēl vesels gads, pa to laiku i lasīt iemācīsies .Happyminka @ 06.10.2025 20:14Andersonei nav neērti rādīt bērnu 6 gadu vecumā, ka māca burtus?! ? tam nabadziņam rudenī uz skolu jau jāiet. Man kaut kā likās, ka 4 gados visi bērniņi mums apkārt jau tos burtus ir apguvuši…
la belle @ 07.10.2025 22:05nu nu Gobzems neko lāga par Samantu nemaz neuzrakstīja - jo nav jau ko. Cienījama ģimene. Un ļoti skaista ģimene. Noteikti sakarīgākā Jelgavas influenza.
Hubabuba @ 07.10.2025 22:20
Uzrakstija to, ko visa Jelgava sen jau zin- lec augstāk par savu pakaļu šitie wanabi bagatnieciņi ar fake brendu drēbēm un vienu reizi iznomatu auto priekš fotosesijas.
Priekš kam to iztaisīšanos vajag, tie kas tiešām var atļauties orģinalus augstās klases zīmolus, ļoti labi spēj atšķirt feikus. Un tas jau ir noželojams līmenis, ka tik šausmīgi gribas būt starp tiem jaunajiem,veiksmigajiem,bagātajiem, bet nevelk un tad taisa apkartejiem cirku. Šis nav stāsts par fake it till we make it. Nomestu to fake luxury, būtu varbut viņiem vairak sekotaju.
liecies mierā, kāda viņai tur kvalitāte😂 prastākā izrādīšanās. Par viņiem ierēc visi, izņemot tuvākie cilvēki😁la belle @ 07.10.2025 22:45
Nezinu par tiem feikiem. Bet sekotāju skaits priekš Jelgavas - ir bomba. Te jelgava visam ir maz. Un nevar nemaz salidzinat ar Samantas satura kvalitati
la belle @ 07.10.2025 22:45
Nezinu par tiem feikiem. Bet sekotāju skaits priekš Jelgavas - ir bomba. Te jelgava visam ir maz. Un nevar nemaz salidzinat ar Samantas satura kvalitati
Hubabuba @ 07.10.2025 22:20
Uzrakstija to, ko visa Jelgava sen jau zin- lec augstāk par savu pakaļu šitie wanabi bagatnieciņi ar fake brendu drēbēm un vienu reizi iznomatu auto priekš fotosesijas.
Priekš kam to iztaisīšanos vajag, tie kas tiešām var atļauties orģinalus augstās klases zīmolus, ļoti labi spēj atšķirt feikus. Un tas jau ir noželojams līmenis, ka tik šausmīgi gribas būt starp tiem jaunajiem,veiksmigajiem,bagātajiem, bet nevelk un tad taisa apkartejiem cirku. Šis nav stāsts par fake it till we make it. Nomestu to fake luxury, būtu varbut viņiem vairak sekotaju.
Skaistule bez skaistuma @ 08.10.2025 09:51:D Jelgavas čalim paveicās, nepastāstija neviens kā liek uz ausīm priekšnieku gadiem.