Le Petit @ 02.06.2025 04:57Danenbergsone tik izteikti sākusi veidot bildēm aprakstus ar chatgpt, viņai pašai nešķiet ka tas ir nu ļoooooooti uzkrītoši redzami? Kaut kā atsit uzreiz tālāku vēlmi lasīt- pat nezinu kādēļ.
mokabezpiena @ 02.06.2025 08:19
O jaaa es arī uzreiz pamanu, ka Chatiņš izmantots. Cringe
Katram savs. Man, savukàrt, patìk Salcèviča, bet te viņa visiem riebjas 😁
Helita @ 02.06.2025 11:10Man vienīgajai liekas, kā Deniss Jerjomins pēdējā laikā ļoti slikti izskatās? Vai tās ir tās tumšās uzacis vai rievas blakus degunam, bet diezgan baisi izskatās. Agrāk šķiet, kā tā nebija.
viņa sakaparādīsu ko es nopirku, bet patiesībā noteikti Ronalds visu izmaksāja. . Un nu jau ielikuši kopbildi un vairs jau neslēpj ka ir pāris. 👍Nav_vispar @ 02.06.2025 08:56Marta strādā par skropstu meistari. Tiešām tik ienesīgs darbs, lai pirktu Gucci saulenes, Guesus, utt?
Aliina @ 02.06.2025 11:17viņa sakaparādīsu ko es nopirku, bet patiesībā noteikti Ronalds visu izmaksāja. . Un nu jau ielikuši kopbildi un vairs jau neslēpj ka ir pāris. ?
Mc.Queen @ 02.06.2025 13:06Gan jau tas Gucci tik pat īsts kā Didras turku tirgus somiņas ?
Mc.Queen @ 02.06.2025 13:06Gan jau tas Gucci tik pat īsts kā Didras turku tirgus somiņas ?
kriksisix @ 02.06.2025 13:04jā, es sekoju Ronaldam jo patīk kā attīsta autoskolu un ērtākas iespējas tai. Tieši kad pirms apm mēneša sāka likt vairāk story no ikdienas pamanīju, ka Signe tajos vairs nav un "arī otrs sunītis vairs pie viņiem nedzīvošot". Paskatījos, ka viens otram vairs neseko un tad tik piefiksēju, ka Ronalds sāka likt autoskolai vairāk bildes ar Martas seju nekā Signi. Un tad tagad vakar jau "oficiālais paziņojums instagramā" ar kopīgu bildi?
Nu nevajag jau apskaust.
Helita @ 02.06.2025 11:10Man vienīgajai liekas, kā Deniss Jerjomins pēdējā laikā ļoti slikti izskatās? Vai tās ir tās tumšās uzacis vai rievas blakus degunam, bet diezgan baisi izskatās. Agrāk šķiet, kā tā nebija.