minkalinka @ 22.05.2025 17:02Omg… Sandra magickick.. es nevaru… tas sarunas veids,tik vulgārs un agresīvs.. tiešām kādam tas uzrunā? ??? “par cenām nemīžam”.. “lētāk nebūs, atlaides arī nebūs, melno piektdienu arī nē..” nē,nu es neapšaubu viņas spējas, bet es nekad nemaksātu cilvēkam,kas izmanto šādu komunikācijas veidu.. mans trigers? Meibī! Bet kādam arī tas uzrunā? ??????
Ainulai @ 22.05.2025 19:06Salcēviča izdarot veselīgas izvēles un vispār viņai ir veselīgs dzīvesveids. Tas nekas, ka Lidlā iepērk baltmaizi un uzreiz pēc tam dodas štopēt burgerus. Indra, pašai smiekli nenāk par saviem apgalvojumiem? “Es esmu nosarbojusies ar sportu” ? Sports ir jādara regulāri, tas ka tur biji pirms gada neskaitās.
Villanelle @ 23.05.2025 14:08Vai ir normāli, ka Kitija K piedalās jau kurās body building sacensībās pēc kārtas bez pauzēm pa vidu? Parasti visi jau pēc 1 sacensībām atzīst, ka ķermenim šis bijis par traku, bet te cilvēks sevi sausina (nezinu vai izmantoju šo terminu pareizi) jau mēnešiem
Tieši šodien nodomāju, ka jāatseko. Pat ne dēļ māmiņu kontenta, bet kaut ka vairs neuzrunā. Bet nebrīnos, ka māmiņu posti viņai sanāk jocīgi. Vienmēr atceros, kā S TV intervijā viņa atklāja, ka viņa ar Žani 1.reizi pateica viens otram, ka mīl, tikai kāzās pie altāra 😳cory @ 23.05.2025 20:29Vai man vienīgajai Alīnas Peineres influencēšanas stila maiņa liekas dīvaina, tāda sajūta, ka baigi nesanāk? Varbūt man vienkārši māmiņošanas temats nav aktuāls, bet ir redzētas šitās modes/šikā dzīvesstila influenceres, kas kaut kā organiski iekļauj kļūšanu par mammām savos postos un postošanas stils baigi nemainās, bet Alīna sākusi likt baigos mammu tekstus uz storijiem, dalās ar visādu sponsorētu bērnu preču reklāmām utt. un man ir tāda sajūta, ka viņa par daudz cenšās un īsti nesanāk.
cory @ 23.05.2025 20:29Vai man vienīgajai Alīnas Peineres influencēšanas stila maiņa liekas dīvaina, tāda sajūta, ka baigi nesanāk? Varbūt man vienkārši māmiņošanas temats nav aktuāls, bet ir redzētas šitās modes/šikā dzīvesstila influenceres, kas kaut kā organiski iekļauj kļūšanu par mammām savos postos un postošanas stils baigi nemainās, bet Alīna sākusi likt baigos mammu tekstus uz storijiem, dalās ar visādu sponsorētu bērnu preču reklāmām utt. un man ir tāda sajūta, ka viņa par daudz cenšās un īsti nesanāk.
cacaolatte @ 23.05.2025 22:42
Tāda sajūta, ka raksti par kādu citu. Tavs komentārs vispār neatbilst Alīnas kontentam, jo stils viņai tieši tas pats. Glaunās fotosesijas ar pārsvarā sevi pašu. Pēc kā tu spried, ka nesanāk? Pēc tiem retiem 5 postiem, kur mazulis redzams?
Vispār neredzu nekādu "nesanākšanu". Es saprastu, ja pēkšņi katrs pousts būtu par bēbīti un stila maiņu, bet te jūs secinat pēc retām (ne pēc kārtas) kādām bildēm vai reklāmas pamperu video?! Wtf. Uzpūsta pīle no nekā.
Piekrītu. Uzreiz var atšķirt - dabīgi tievs vai novārdzināts ķermenis.Nastja32 @ 21.05.2025 11:37Sandas Krastas jaunais sadarbības video ar Stockmann par peldkostīmiem ir tīrās šausmas… Nu galīgi nav labi. Un vēl tas cilvēciņš vada żurnālu “Kā Būt Laimīgai”… visīstākā trağikomēdija.
jā, piekrītu, kkāda ļoti dīvaina, tā kā slima 🙄Nastja32 @ 24.05.2025 08:50Vai Grencberga ir kaut ko darījusi ar seju vai tur ir veselības problēmas? Jaunā Ievas numura intervijas bildēs viņa izskatās pavisam citādi. Vai arī tā ir grima vaina?
Mi mi @ 24.05.2025 09:22jā, piekrītu, kkāda ļoti dīvaina, tā kā slima ?
Nastja32 @ 24.05.2025 08:50Vai Grencberga ir kaut ko darījusi ar seju vai tur ir veselības problēmas? Jaunā Ievas numura intervijas bildēs viņa izskatās pavisam citādi. Vai arī tā ir grima vaina?
Villanelle @ 24.05.2025 11:56Aaaaa ko Beita dara sava instagram?!!!! Man tik ļoti nepatīk ?? Man vienkārši žēl jo kādreiz bija viena no manam top influencerem. Tagad domāju par unfollow
Villanelle @ 24.05.2025 11:56Aaaaa ko Beita dara sava instagram?!!!! Man tik ļoti nepatīk ?? Man vienkārši žēl jo kādreiz bija viena no manam top influencerem. Tagad domāju par unfollow