Mc.Queen @ 21.05.2025 09:57Būs vien bijusi Spīķe tā, kas te izrunājās un izgāzās ar TIKTOK linku. ?
Andžu arī aprunā, jo mazajā pīļu dīķī tāda konkurence: Andžai matu līnija, Spīķei arī. Spīķe tik uzsver, ka viņai ir frizieres zināšanas. Andža plāno bērnu kopšanas līniju, hopsā - Spīķei arī ir. ?
Būtu palikusi pie savām makeup otām, spīdumiem un nebūtu jānaidojas ar latgaļu dāmu.
Es tik esmu pārsteigta par pēkšņo draudzību ar ŠMOTŅICU Didrihsoni. ? Laikam cer, ka viņas preci arī pareklamēs, bet ak vai...Andža atkal priekšā. ??
Jo nesen atnāca One:Zero e-pasts, kurā priekšā pati Didra uz slavē Andžas ķemmi. Vislabākā ķemme no visām 3, kas viņas mūžā viņai ir bijušas.
Ainulai @ 21.05.2025 09:01
Es nevaru viņu uztvert nopietni. Tā sarkanā seja, baltā plastmasas redele un kāpuru skropstas ? Viss, kā sievietei viņas vecumā nevajadzētu izskatīties. Un tā lecīgā attieksme, brrr… Reti nepatīkams sievišķis.
ui, paskatījos...īsta anti reklāma Stokmanam 🙉 un Sandas augums, aaaa...tik traki, ka cilvēks sevi tā var novest. Šausmigi vienā vārdā!Nastja32 @ 21.05.2025 11:37Sandas Krastas jaunais sadarbības video ar Stockmann par peldkostīmiem ir tīrās šausmas… Nu galīgi nav labi. Un vēl tas cilvēciņš vada żurnālu “Kā Būt Laimīgai”… visīstākā trağikomēdija.
selestine @ 21.05.2025 06:36skatos to Everitu Pastuhovu...kautkads divains,nepatikams vaibs no vinas nak...itka smaida,tada laipna,bet kautkas nav....un cik daudz vina ed...vai tad tajos vinas projektos ari tik daudz var est...ka vina ta statsa,ka tur neviens need maz...vel ko ieveroju vinai visu laiku tada sarkana seja,ta ir rozacija jeb kapec ta nez
krmmm @ 21.05.2025 16:22
Kāda zina, kas viņai tie par maģiskajiem uztura principiem? Cik saprotu, viss balstās uz to, ka kaut kādus produktus drīkst ēst tikai līdz noteiktam dienas laikam un nevar kombinēt kādas produktu grupas? Izklausās bezsakarīgi, jo svara zaudēšanā galvenais taču ir kaloriju patēriņš. Jo šobrīd izskatās tā, ka viņa vienīgā ir atklājusi kkādu tievēšanas brīnumu, par ko neviens cits, arī uztura speciālisti, nav informēts ?
Tas taču ir viņas kārtējais nesmieklīgais joks.Palmumāja2 @ 21.05.2025 13:08Anete pīpē??? Nu vāks, alus un cīgas tiešām veselīgais dzīvesveids ?
Aniia @ 21.05.2025 17:00Tas taču ir viņas kārtējais nesmieklīgais joks.
Sakta @ 21.05.2025 19:01Ir kāds info, no kā Mixeru Raivo nomira?
jo tá arí ir. Tas ir anoreksijas ķermenis un neviens mani nepārliecinàs par pretējo.Standby @ 21.05.2025 12:30Sāpīgi skatīties uz Krastu.. Nabaga nomocītais ķermenis.. Liekas,ka viņai salst un sāp.
krmmm @ 21.05.2025 16:22
Kāda zina, kas viņai tie par maģiskajiem uztura principiem? Cik saprotu, viss balstās uz to, ka kaut kādus produktus drīkst ēst tikai līdz noteiktam dienas laikam un nevar kombinēt kādas produktu grupas? Izklausās bezsakarīgi, jo svara zaudēšanā galvenais taču ir kaloriju patēriņš. Jo šobrīd izskatās tā, ka viņa vienīgā ir atklājusi kkādu tievēšanas brīnumu, par ko neviens cits, arī uztura speciālisti, nav informēts ?