Tas, cik privātas lietas(Fiļa kunga veselība) iziek savā IG, tiešām šķiet par traku. Kā viņš to pieļauj? Un tā viņas ikdienas dzeršana un sportošana, manuprāt, saistīta ar drausmīgu garlaicību, ko viņa izjūt šajās attiecībās. Ne kaisles, ne degsmes, nekādas attīstības. Fiļa šo ir nopircis un uztur kā reizēm noderīgu, izklaidējošu mājdzīvnieku.Ariete @ 18.05.2025 08:15Vairs nemaz nebrīnos kāpēc O viņu neprec.
ja, un pēc 3 mēnešiem jau jārauj āra, jo kļūda 😕 Jautājums drīzāk kāpēc tagad jālabo, ja viss tik perfekti tiek darīts 😀Pinko @ 16.05.2025 22:25
Kāds kaktu kantoris?!!Tur taču arī baro,all inclusive??
kāds iestāstījis , ka būs nauda un daaaudz sadarbības, i ? Tikai cik vèl iziet kontentam radīt iespaidu , ka esi super bagats un veiksmīgs . . Ilúzijas vien. Signe Sproga, Sanda Krasta jau pamēģināja un vēl čupiņa … Lv ir Viena problema - nav Daudz Cilvēku un ar instagram biznesiem ilgi naudas plūsma (!) nebūs,kas párdod pasaulè , àrpus Lv tam iet. Un tiem nav laika TV un Insta dzīvot .Lupinlups @ 18.05.2025 07:54??? un tad atkal triec iekšā Biodrainus pampuma noņemšanai. Vispār tie kas lieto Youjoy laikam bez pampuma noņēmēja vispār neeksistē ?
Tutuvojies @ 18.05.2025 09:05to ziedojumu viņš prasa pietiekami neuzkrītoši, kas grib, var atbalstīt. Bet kaut kas viņos abos ar to Almi tomēr ir dīvains. Man sākumā ļoti patika - enerģiski, radoši, pievilcīgi, - bet tagad ir sajūta, ka tas viss ir tikai vārdos. Visas lielās idejas - čuš. Ar kaut ko aizraujas, pamet. Laikam savā starpā ar saplūkušies, jo Alma Saulgriezi bez Modra tālāk rīko. No Almas vispār nāk tāds toksisks vaibs pa visām varītēm pierādīt, ka viņai patīk sava dzīve tāda, kāda tā ir + kaut kāds baigais aizvainojums uz vīriešiem. Viņa ir ļoti harismātiska, bet tur baigi prasās terapija, lai viņa patiesi būtu tādā harmonijā ar sevi kā tēlo.
Pareizais @ 18.05.2025 12:39
Alma, ņemot vērā, ka Eniks viņai normāli iesmērējis to Piebalgas kūpinātavu un vīrs pirms tam bijis vardarbīgs, ir vēl salīdzinoši maz toksiska. Es lkm zemes spertu gaisā un to iesmērētāju tomēr izvazātu daudz vairāk pa medjiem. Nesaprotu viņas toleranci. Bet varbūt tā ir emocionālā inteliģence un laba aizmugure (ir viņas vecāki turīgi?).
leldinjaaa @ 17.05.2025 21:29
Tik skaļi noziņoja, ka dabūjusi LIAA atbalstu un čušš. Galvenais, ka mājā remonts iet uz urrā! ?
Lupinlups @ 18.05.2025 07:58lai nākamie kandidāti zina, ka drīz var rindā stāties pēc opisa ? bet vispār viņa tak tā viņu pazemo, droši vien ieriebj ka kaut kas nav pa šis prātam ?
Mc.Queen @ 18.05.2025 13:05Cloudberry jau sapņoja savus plānotājus uz ASV arī stūrēt…nu viss čušš!
Pinko @ 16.05.2025 22:25
Kāds kaktu kantoris?!!Tur taču arī baro,all inclusive??
Vai pati pavilkās līdzi Uresinai, jo viņa mēģina iekarot ASV tirgu.McSara @ 18.05.2025 17:15
Gadījumā Uresina uz to ideju nevilka?
krmmm @ 18.05.2025 15:15
kas ir ar to kūpinātavu? kādā ziņā iesmērēja?
Pareizais @ 18.05.2025 19:14
Iesmērēja bankrotējošu uzņēmumu. Pati stāstīja, ka nav resursu vairs vilkt un kūpinātavu klapē ciet.
Klāj vaļā, kura tā ir. :DHappyminka @ 18.05.2025 20:04Man patīk, ka influencere saņem tonālā krēma PR paciņu un tagad jau tie andele mandele ievietoti, ka pārdod.
Pareizais @ 18.05.2025 19:14
Iesmērēja bankrotējošu uzņēmumu. Pati stāstīja, ka nav resursu vairs vilkt un kūpinātavu klapē ciet.
Pareizais @ 18.05.2025 12:39
Alma, ņemot vērā, ka Eniks viņai normāli iesmērējis to Piebalgas kūpinātavu un vīrs pirms tam bijis vardarbīgs, ir vēl salīdzinoši maz toksiska. Es lkm zemes spertu gaisā un to iesmērētāju tomēr izvazātu daudz vairāk pa medjiem. Nesaprotu viņas toleranci. Bet varbūt tā ir emocionālā inteliģence un laba aizmugure (ir viņas vecāki turīgi?).
gii_star @ 19.05.2025 09:29Es to Jelinsku tā mēreni aizstāvēju, bet nu pēdējo 24h storiji ir vai nu pālī likti, vai viņa tiešām ir tik vaļīga :D Drusku par piedauzīgu. Tā jau forši, ka atpūšas, labs garīgais, grib atrādīt savus zāles augļus, bet, pirmkārt, nekas uztrenēts, ko apbrīnot tur nav un otrkārt, nu biš par daudz jau brēc pēc uzmanības. Skatieties uz mani, skatieties, no visiem rakursiem, loooook at meeee! Kristjik, saņemies, netaisi kaunu! ?