SarmaD @ 29.01.2025 22:00
Reti tā gadās. Cik viņš visu šo gadu laikā ir izdevis apdrošināšanā un cik viņam esošā atmaksāja zaudējumos?
te tak teica, ka vina ir aaloootia bagata.😀sivenssivenamdraugs @ 29.01.2025 23:01
Veco tak īrēja, nevis nopirkusi bija.
fifinators @ 30.01.2025 07:58
Tu maz zini, cik maksā dzīvokļa apdrošināšana? ?
Man tā izmaksā ap 40€ gadā. Tas ir viens gājiens uz veikalu. Spļāviens jūrā.
Kate9 @ 30.01.2025 08:37te tak teica, ka vina ir aaloootia bagata.?
Izradas. Ka ARI viss ir kredītos un vel tem bole īrēts ?? Tapec nesaprotu cik te dažas galva pistas un valetas, ja ierec par meitenem kam kredīti pa 150+ pa dzivokliem/ majam un par auto 45 pakas +
Itka katram bomzim un pardevejai pakal mestu tadus kreditus? Tapec reaka rauj ka aiz asaram losaras kko tadu stroci?
Rora @ 29.01.2025 20:48Pirms dažām dienām te sprieda, ka Linda Leen esot "veca, ar krunkām" un "manāmu lieko svaru". Še, kur re kur ir raksts, ka gan Lindai Leen, gan Laurai Vizlai esot bijusi vienas dizaineres kleita. Manuprāt, Laura tajā kleitā izskatās pilnīgi "nekā" (viņa vispār šajās bildēs izskatās slikti, kaut kas ar seju?), Linda Leen šajā kleitā izskatās kā "dieviete"! Ļoti skaisti, seksīgi un sievišķīgi!!!!
https://www.santa.lv/raksts/skaistums-un-mode/foto-efektigo-slapjo-kleitu-uzvelk-gan-linda-leen-gan-laura-vizla.-cik-tada-maksa-71148/?utm_source=facebook&utm_campaign=news&utm_medium=admin&fbclid=IwY2xjawIHVtdleHRuA2FlbQIxMQABHW-Yx9VmDEIzyqjS8LTNKDNJp3OGa63Qv3FnMzEiULYI9PfchsFxyqL9Vw_aem_lA2sZ_B6aoOOm8dYql35eA
Chikitita @ 30.01.2025 12:45Ķimene iepriekš ìrēja dzìvokli, viņa to kaut kādā video, intervijā teica, turklāt, diezgan izdevīgi, man šķiet, ka 600eur ménesì. Tas dzīvoklis bija labs, liels.
Nav_vispar @ 30.01.2025 12:26Runājot par Strēli un alko, atceros, ka apm.pirms kāda gada Zanei bija storijs, ka ir nolēmusi atturēties no alko un piebilda cik labi ir celties ar skaidru galvu. Nu tātad problēma pastāvēja. Jo nu, es, piemēram, varu iedzert dažreiz kādā vakarā kādu glāzi, divas, bet man nekad nav problēmu otrā dienā, vispār neatceros, kad man būtu slikti bijis no rīta. Ja to jūt no rīta, tātad tiek šauts pār strīpu.
Pilgrim @ 29.01.2025 12:06Es par tādu neko nezināju. Pateicoties foruma reklāmai, paskatījos. Kārtējo reizi sapratu, ka neprotu dzīvot. 4 bērni, privātmāja, vairāki auto, ceļojumi, zīmoli. Paskatījos, kto u nas muž, varbūt miljonārs. Izrādās, tirgo auto, konsultants. KĀ var nodrošināt tādu dzīves līmeni? Pat mani turīgie draugi tā nevar atļauties šikot.
Es Yotube netīšām uzskrēju uz vienas 30gadnieces vlogu. Izšķīrās, remontē dzīvokli, brauc ar auto. Tagad liks silikonus. Nekur nestrādā. Vot, kā?..krmmm @ 30.01.2025 17:58
Jā, man arī patiešām cilvēcīga interese un nav skaidrs, ko es daru nepareizi dzīvē. Vienmēr te saskrien bars, kas gudri māca, ka citu naudu nevajag skaitīt, ok, nevienu neinteresē sīkumi, bet lielos vilcienos - kā? It īpaši ja ir redzams, ka cilvēkiem problēmas ar izdevumu plānošanu un uzskaiti un vēl atkarībām (alkohols). Kkā jau viņi ir nonākuši pie savām bagātībām un vēl spēj tās uzturēt, ne tikai nopirkt. Normāla interese.
Tās gudrinieces ar 4 pasīvajiem ienākumu avotiem varbūt grib kādu kursiku pārdot mums, ja jau viss tik vienkārši?