Deisijaa @ 15.01.2025 16:47Edgars nu galīgi nav uzticīgs bijis. Te sākuma lapās tas tika apspriests ar pierādījumiem.
Tāpēc Kristīne cenšas kaut ko pierādīt kādam, ka it kā idille.. Nu nav tā. Tie kas zin viņus personiski, tie zin kas tur un kā.
Edgars ar Kristīni ir kopā bērnu dēļ. Un nekur viņa viņu nelaiž prom.
Piecērt ar kāju un viss notiek kā viņa grib.
Deisijaa @ 15.01.2025 16:47Edgars nu galīgi nav uzticīgs bijis. Te sākuma lapās tas tika apspriests ar pierādījumiem.
Tāpēc Kristīne cenšas kaut ko pierādīt kādam, ka it kā idille.. Nu nav tā. Tie kas zin viņus personiski, tie zin kas tur un kā.
Edgars ar Kristīni ir kopā bērnu dēļ. Un nekur viņa viņu nelaiž prom.
Piecērt ar kāju un viss notiek kā viņa grib.
Kurā brīdī uzticība attiecībās, laulībā sāka palikt par mīnusu?
Hubabuba @ 15.01.2025 19:53Agnesereels ir pārvākusies pavisam uz Kipru?
Yes min @ 15.01.2025 16:26
Nopietni. Es galīgi nesūdzētos, ja varētu kā viņa-nestrādāt algotu darbu, rūpēties par bērniem un māju. Turklāt Edgars vēl šķiet uzticīgs kā suns un dara visu, ko viņa grib?
woman_wonderland @ 15.01.2025 16:14Tiešām tādu kabluku gribētu? :D sievišķis dumjš un vīrelis tāds pats palicis, stulbums ātri pielīp. tie story ir wtf
To visu var atrast woman_citystyles utml. profilos.KruelllA @ 16.01.2025 08:51Dāmas ,padalaties ar saviem stila guru no latviešu Instagram meitenēm , sekoju daudzām ārzemju kā,piemēram, pollyvsayer, monikh, roseandmusc kaut kas uz tādu pusi , bet ka ir ar latviešu meitenēm ? Gribas kādu , kas ir te uz vietas,jo vismaz vienmēr vari uzjautāt kur kas iegādāts un tā /zini ,ka būs pieejams uz vietas .. padalaties saviem stila iedvesmas avotiem , mans personīgais novērojums ,ka tīrīs tād , kas sevi pasludina kā stila influenceres,man nepatīk ,bet gribas atrast tādus ikdienišķus stilīgus foto,kur arī ir apģērbs kvalitatīvs ,bāzes + kāds trends kombinācijā .
KruelllA @ 16.01.2025 08:51Dāmas ,padalaties ar saviem stila guru no latviešu Instagram meitenēm , sekoju daudzām ārzemju kā,piemēram, pollyvsayer, monikh, roseandmusc kaut kas uz tādu pusi , bet ka ir ar latviešu meitenēm ? Gribas kādu , kas ir te uz vietas,jo vismaz vienmēr vari uzjautāt kur kas iegādāts un tā /zini ,ka būs pieejams uz vietas .. padalaties saviem stila iedvesmas avotiem , mans personīgais novērojums ,ka tīrīs tād , kas sevi pasludina kā stila influenceres,man nepatīk ,bet gribas atrast tādus ikdienišķus stilīgus foto,kur arī ir apģērbs kvalitatīvs ,bāzes + kāds trends kombinācijā .
interese latviešu influenceres , printerest bildes jau atrast nav māksla ;) bet gribas to dzīva cilvēka piesitienu kam sekotPilgrim @ 16.01.2025 08:56To visu var atrast woman_citystyles utml. profilos.
skatos,ka Denis Jerjomens pardevis savu biznesu.Traki.Bet nu pat man,bez biznesa saprasanas,likas divaini,ka visu laiku atlaides un bezmaksas piegades un konkursi.
Skatos,ari ar mammu un masu salabis.Tas labi.
kralow @ 16.01.2025 16:02Sveiki, dāmas, kas tas par jauno trendu taisīt bildes, kurās tu neesi tu pats? pēdējā laikā ar vien vairāk redzu instagram ultra super lielos filtrus
Hermiine89 @ 16.01.2025 20:19Pārējā laikā, kad Kristīne Beitika neraud kamerā, viņai piemīt toksisks pozitīvisms.