Es ari neko par motīvu neteicu!Mrs.True @ 17.12.2024 10:25
NEKAS par motīvu nav pastāstīts nevienā masu medijā.
https://www.youtube.com/watch?v=kBoWgdQouSw
Vārdotāja @ 17.12.2024 09:42Annočka jau raud storijos
Mrs.True @ 17.12.2024 10:07
Kā var 5 gadus dzīvot Mārupē privātmājā, ja nav nekāda darba, tātad - arī ienākumu? No kādiem līdzekļiem tad viņš dzīvoja?
Tā jau runā, ka vīrieši sieviešu dēļ dara trakas lietas… un vīriešiem biežāk viss beidzas šādā veidā, sievietes nav tik tendētas uz pašnāvību. Ja vien Jānim būtu bijis kāds tuvs cilvēks līdzās, šajā grūtāka periodā…
SALOMEJA @ 17.12.2024 09:53Ļoti skumji, ka šāds iznākums...
Šādi gadījumi ir aprakstīti grāmatās (Jaunsudrabiņa "Aija"), gan dzirdēti no paziņu stāstiem. Šis nav tas gadījums, kad pie vainas ir azartspēles vai kas tamlīdzīgs vienpusējs. Arī sievietēm ir jāpiedomā, kā izturas pret otru. Manipulācijas taktikas, love bombings, lielas kaislības, un jā, arī tas, ka Anna savu vīru sportistu nebīdīja uz godīgu darbu un saticīgu dzīvi. Tik ļoti vajadzēja Jāni, ka lūdza pamest ģimeni. Paballēja, patērēja naudu, braukāja pa pasauli, kamēr Jānis kā apmāts skraidīja līdzi. Šķiet, ka gribēja romāniņu ar sievas statusu un pieeju naudas līdzekļiem. Izsūca, līdz vairs nebija ko sūkt. Ne velti Ekziperī rakstīja, ka esam atbildīgi par to, ko esam pieradinājuši...
Protams, Jānis pieaudzis cilvēks, tās bija viņa izvēles. Lai dus mierā. Šis ir atgadinajums meklēt cilvēkus, kas mūs ceļ, nevis gremdē.
apskatījos Sanas storiju- cieņpilna atvadīšanās:(EmilijaArm @ 17.12.2024 10:46Sedokovas pēdējais storijis: "Jūs nevarat iedomāties, kādā ellē es dzīvoju pēdējos gadus..."
Savdabīgi. Skaidrs, ka Timma bija patoloģiski greizsirdīgs un tā viņu mīla bija versmaina un plosoša, bet viņa labi apzinās savu sievietes-dievietes manipulāciju spēku, taču tagad būs upuris.
P.S. nesaistīti ar viņas sērām - man jāsaka, ka pēc operācijām no viņas glītās sejas nekas nav pāri palicis. Pat ja visu nakti raudājusi, tā seja ir sabeigta.
normāla sieviete nekad nepieļautu, ka vīrietis uzgriež muguru ģimenei. Ja vien viņi ar saviem padomiem netraucē viņai dzīvotSALOMEJA @ 17.12.2024 10:51
No pieredzes. Nav iespējams palīdzēt kādam, kas to negrib. Tas ir kā runāt ar sienu.
Ja Jānis pat tēvu bija nobloķējis, tad visticamāk nekādu palīdzību vai padomu nevēlējās. Tikai atgūt sievieti.
Vārdotāja @ 17.12.2024 10:52apskatījos Sanas storiju- cieņpilna atvadīšanās:(
Bet Anna- tik kauc, lai viņai neko neraksta, ka viņai ir grūti. Aktrise..
Var teikt, ka viņš pats vainîgs ar saviem dēmoniem, bet šis pierāda to cik tomēr Annai viņš bija vienalga…
Sassy @ 17.12.2024 08:09pievienojos domai, ka šī bija pēdējā atriebes kārts, kā viņš Annai apzināti vai neapzināti ierieba par atraidījumu un sačakarēto prātu un dzīvi! Tas ir pamatīgs zīmogs viņas dzīvē—atņemt dzīvību viņas dzimšanas dienā. Tas taču paliek uz visu mūžu, katrā dzimšanas dienā par to jāatceras un jādomā.
Anna tagad vares sacerēt veselu jaunu albumu un vēl papelnīs naudu uz Timmas nāves haipa. Varat likt īkšķus uz leju, bet man tā sieviete nenolasās kā mīloša. Slavas kāra izmantotāja, kas sagrozīja prātu jaunam un nestabilam čalim.
magdalena333 @ 17.12.2024 10:38Mrs.True, kāds gan motīvs var būt nogalināt bērnu un māti? Es to redzu kā mentālu nestabilitāti un viss, lai kāds motīvs vadītu, apakšā tam ir kāda mentāla problēma!
omg tiešām, cik melni! Tas parāda, ka viņam nav bijis pilns putnu būris un jumts sen nonests. Annas raudošais storijs jau arī saka, ka mes nezinām, kāda elle bijusi vinas dzīve pēdējos pāris gadus. Abi viņi ir psihopāti.Ariete @ 17.12.2024 08:40Viņa liktenīgā kļūda bija aizbraukt uz rašku... Diemžēl. Tur viņš bija tuvāk Sedakovai un nonesa viņam jumtu.
Lai vai kā dzīvē bija kļūdījies, varēja pasūtīt to krievu veceni, satikti normālu meiteni un sākt jaunu dzīvi... Protams, atrast kontaktu no jauna ar ģimeni un dēlu.
Man žēl Jānis, tā krievu vecene viņu izmantoja, jo bija jauns un nestabils. Un žēl Annas dēls Hektors, kas bija Jānim pieķēries. Kristianam labi ka ir īsta ģimene un patēvs... ?
Paskatieties 1.decembra reels ar tetovējumiem- izskatās ka tas tetovējums bija taisīts ar nozīmi un vēstījumu un iespējams ka viņš šo gājienu plānoja- arī reels kur viņš smēķē dziesmā ir lirika kas ir kā vēstījums... Kā te rakstīja - viņa sačakarēja dzīvi viņam, bet viņš viņai atriebās. Toksiski, bet laikam dots pret dotu....
?️
pāris dienas pakauks un viss.Dainuviete @ 17.12.2024 11:00
Sedakovas storijs nu tāds teātris - cik ilgi diez mēģināja šo iestudēt?
Vārdotāja @ 17.12.2024 10:54normāla sieviete nekad nepieļautu, ka vīrietis uzgriež muguru ģimenei. Ja vien viņi ar saviem padomiem netraucē viņai dzīvot