Pilgrim @ 28.08.2024 11:04Ok, Santa nekad nav bijusi skaistule, bet augums labs un prot sevi iznest. Diezgan stervoza dzīvē, bet ar harizmu, kas nu ir, tas ir.
Jelinska - mūsdienu mākslīgo standartu skaistule, arī to nevar noliegt. Bet vulgāra un prasta.
Zaļā Dille @ 27.08.2024 19:46Es jau šo vienreiz pieminēju, un redzēju, ka vēl kāda par to rakstīja. Bet nu nopietni, kas Milzarajiem tas par mīlas trīsstūri ar to Luīzi. Saprotu, ka viņas ar Zani ir draudzenes, bet ja mana draudzene šitā dzīvotos pie manis visu laiku, nu nezinu. Man ar vien vairāk sāk likties, ka Zanes vīrs ar viņu salaiž.
Jenota pele @ 28.08.2024 11:22
Veiksme @ 28.08.2024 08:46elementāri - vīrietis izvēlas to sievieti, kura viņam liek just pozitīvas emocijas, kura liek justies mīlētam. Un tur viņiem ir vienalga, vai tas ir, vai nav sievas materiāls.
Tikai Oļegs jau nekur neaizgāja, tieši pretēji - Santa aizgāja. Un fiļam grauž - kā tas var būt, ka kāda aiziet no miljonāra.Zebradivi @ 28.08.2024 10:18
Vīrietis neaiziet pie smukākas , vīrietis aiziet tur kur jūtas labāk. Ja ietu dēļ smukuma Kristīne varētu nervozi pīpēt , nu nav viņa baigā skaistule. Un Kristīne drīz ar savām darbībām piespiedīs O viņu pamest. Uzvedība ar Juriju ir zem katras kritikas kā aizņemtai sievietei un nē Krisa , tas nav smieklīgi , tas izskatās lēti , lai kādās brenda drēbēs tajā mirklī esi.
SarmaD @ 28.08.2024 11:32
Nu, nu, nu.... normāls vīrietis skatīsies uz sievieti kopainā.
Terra Incognita @ 27.08.2024 17:49Šajā forumā dažām lietotājām ir tendence idealizēt turīgus vīriešus un piedēvēt viņiem izsmalcinātību, gudrību un citas pozitīvas īpašības. Kaut arī viņu dzīves izvēles lieliski parāda, kas viņi ir. Fiļs, Porziņģis... Nu, tak nevajag viņiem nekādas izsmalcinātās lēdijas un tiklās mājasmātes. Viņi veido attiecības tieši tajā līmenī, kas ir viņiem atbilstošs.
Jurģis Liepnieks "X" raksta : small dick energy :)))Pelnrukšķīte @ 28.08.2024 12:17
Tieši tā! Turklāt, neviens cienīgs miljonārs netiesātos gadiem ar savu ex sievu par 2, nu jau vecām, mašīnām un vecu, atjaunotu māju. Palaistu to kā zaudējumus un dzīvotu tālāk.
Ja viņš būtu cienījams, tad vispār, joprojām būtu kopā ar pirmo sievu.
Nauda cilvēku nepadara cilvēcīgi diženu, tikai maciņ-dižu. Bet, protams, kas nav no dabas dots, to var nopirkt.
Man ir aizdomas, ka Jeļa šo uzkūda, jo pašai iekšā sāpe, ka nav ne porši, ne altāris. Sievietes prot sakurināt naidu. Pilina visu laiku- kā viņa tā varēja, tevi izmantoja, tu nedrīksti to tā atstāt utt. Zinu no savas pieredzes, kā tas notiek. Ar bijušo šķīrāmies samērā draudzīgi un tad pēc gadiem jaunā sieva panāca to, ka viņš pārtrauc jebkādu komunikāciju ar mani un meitu. Par laimi mums nebija mantisku pretenziju.Pelnrukšķīte @ 28.08.2024 12:17
Tieši tā! Turklāt, neviens cienīgs miljonārs netiesātos gadiem ar savu ex sievu par 2, nu jau vecām, mašīnām un vecu, atjaunotu māju. Palaistu to kā zaudējumus un dzīvotu tālāk.
Ja viņš būtu cienījams, tad vispār, joprojām būtu kopā ar pirmo sievu.
Nauda cilvēku nepadara cilvēcīgi diženu, tikai maciņ-dižu. Bet, protams, kas nav no dabas dots, to var nopirkt.
Hermiine89 @ 28.08.2024 13:46Man ir aizdomas, ka Jeļa šo uzkūda, jo pašai iekšā sāpe, ka nav ne porši, ne altāris. Sievietes prot sakurināt naidu. Pilina visu laiku- kā viņa tā varēja, tevi izmantoja, tu nedrīksti to tā atstāt utt. Zinu no savas pieredzes, kā tas notiek. Ar bijušo šķīrāmies samērā draudzīgi un tad pēc gadiem jaunā sieva panāca to, ka viņš pārtrauc jebkādu komunikāciju ar mani un meitu. Par laimi mums nebija mantisku pretenziju.
varbūt jāsāk dzīvot savu dzīvi, nevis kā apmāta sekot Kivičiem?yay @ 28.08.2024 13:36Paskrullēju resnā paklāja twitteri..man vairāk piesaistīja citāts, ar kuru viņš padalījies: "Ja cilvēks necenšas būt tavā dzīvē, necenties tik ļoti būt viņējā. Tas nav to vērts."
hihihi, to alus muca par saviem un vanckares "bijušajiem" bērniem?
Lanalv @ 28.08.2024 15:18Man vienīgajai šķiet, ka drīzumā par šķiršanos varētu paziņot Kristīne Stakene? Tik reti kopā ar vīru/ dēla tēvu! Šķiet ka pārsvarā pavada dzīvi ar draudzenēm/ mammu/ kolēģiem, bet nekad nekur nedodas ar vīru. ?
Lanalv @ 28.08.2024 15:18Man vienīgajai šķiet, ka drīzumā par šķiršanos varētu paziņot Kristīne Stakene? Tik reti kopā ar vīru/ dēla tēvu! Šķiet ka pārsvarā pavada dzīvi ar draudzenēm/ mammu/ kolēģiem, bet nekad nekur nedodas ar vīru. ?
salvija @ 28.08.2024 17:07
Kas tā tāda?
Stiklaskatiens @ 28.08.2024 19:22Kāda pamanīja, ka "Resnā Bārbija" atsākusi rakstīt blogu? Viņa atkal dalās savos stāstos un piedzīvojumos – noteikti ir vērts rezervēt popkornu