Ariete @ 27.08.2024 22:41OF ļoti mīlēja Santu. Prastā jeļa tur pat klāt nestāv. Santas IG var redzēt dvēseli, bet jeļai pupus un citas šugar beibes bildes ar pus sejas lūpām tūtiņā. ?
Ariete @ 27.08.2024 22:48Saprotu, ka OF nevar aizmirst Santu. Ja es būtu vīrietis, man Santa liktos daudz interesantāka nekā tukšpaure kaut kāda. Un Santai tik skaisti, eleganti tērpi un gaume. Super.
Man vienīgajai atverot jeļas profilu viņa izskatās kā pērkamā sieviete?
Es laikam atkārtošos, bet tiešām man Kristīne deva tik labu pirmo iespaidu, kopta, ar labu augumu, atdzīvina muižu, bet dāmas, pēc jūsu ziņām un info, rozā brilles kritušas. Visi posti ig par alkoholu, Juriju… no biznesa sievietes tur ne smakas, bērnam iedota mantiņa (Nurmuiža), lai ir kā pavadīt laiku un tēlot, ka kaut ko saprot. Kopš kura laika vīriešus piesaista šādas vulgāras alkoholiķes? Pat manā paziņu lokā ir pāris šādi eksemplāri (sievietes). Tiešām visas wifey material sievietes ar stilu, gaumes izjūtu un ģimeniskām vērtībām vairs nav modē?Ariete @ 27.08.2024 22:48Saprotu, ka OF nevar aizmirst Santu. Ja es būtu vīrietis, man Santa liktos daudz interesantāka nekā tukšpaure kaut kāda. Un Santai tik skaisti, eleganti tērpi un gaume. Super.
Jā, es Santai sekoju jau ļoti sen.susla @ 27.08.2024 23:03
Tu redzi Santas profilu? Viņai slēgtais, jaunus neapstiprina.
elementāri - vīrietis izvēlas to sievieti, kura viņam liek just pozitīvas emocijas, kura liek justies mīlētam. Un tur viņiem ir vienalga, vai tas ir, vai nav sievas materiāls.brunettte @ 27.08.2024 23:04Es laikam atkārtošos, bet tiešām man Kristīne deva tik labu pirmo iespaidu, kopta, ar labu augumu, atdzīvina muižu, bet dāmas, pēc jūsu ziņām un info, rozā brilles kritušas. Visi posti ig par alkoholu, Juriju… no biznesa sievietes tur ne smakas, bērnam iedota mantiņa (Nurmuiža), lai ir kā pavadīt laiku un tēlot, ka kaut ko saprot. Kopš kura laika vīriešus piesaista šādas vulgāras alkoholiķes? Pat manā paziņu lokā ir pāris šādi eksemplāri (sievietes). Tiešām visas wifey material sievietes ar stilu, gaumes izjūtu un ģimeniskām vērtībām vairs nav modē?
cilvēku neizvēlas pēc tērpiem. Tas nu gan ir sekli. Pat vizuāli Santa un Jeļka nav līdzīgas. Jā, abas tievas, bet Santa tāda brutāla liekas, vīrišķīga mazliet, pieaugusi business woman, kamēr Jeļkā ir tas bērnišķīgais naivums un arī izskatā tas redzams. Nu, sagribēja OF sev sexybaby, tad nu arī dabūja. Es pat varu derēt, ka pēc pāris gadiem, ja Jeļkai neapniks gaidīt OF viņu noprecēs.Ariete @ 27.08.2024 22:48Saprotu, ka OF nevar aizmirst Santu. Ja es būtu vīrietis, man Santa liktos daudz interesantāka nekā tukšpaure kaut kāda. Un Santai tik skaisti, eleganti tērpi un gaume. Super.
kaa taa Santa izskatas, kas vinai uz galvas? Bozemoj tik nesimpātiska sieviete, grūti tādu 2 atrst, nu uz tā žurnāla kāds tai Santai paskats- pa rubli. Jelinska mierīgi var dzert prosseco, nekur vinas Filjonkulis neliksies!Ariete @ 27.08.2024 22:36https://x.com/JurgisLiepnieks/status/1828369589656236293
Komentāri labie! Jeļa nespēj pārdzīvot, ka OF nespēj Santu aizmirst un patiesība acīs grauž, tāpēc jau zākā Jurģi savā IG ?
Kate9 @ 28.08.2024 09:30kaa taa Santa izskatas, kas vinai uz galvas? Bozemoj tik nesimpātiska sieviete, grūti tādu 2 atrst, nu uz tā žurnāla kāds tai Santai paskats- pa rubli. Jelinska mierīgi var dzert prosseco, nekur vinas Filjonkulis neliksies!
Kate9 @ 28.08.2024 09:30kaa taa Santa izskatas, kas vinai uz galvas? Bozemoj tik nesimpātiska sieviete, grūti tādu 2 atrst, nu uz tā žurnāla kāds tai Santai paskats- pa rubli. Jelinska mierīgi var dzert prosseco, nekur vinas Filjonkulis neliksies!
Es neteicu ka izvēlas pēc tērpiem. Es savu viedokli pateicu, ka Santai bildēs tik gaumīgi, eleganti tērpi. Nevis kā jeļai lēti pupi izbāzti visur.Veiksme @ 28.08.2024 08:52cilvēku neizvēlas pēc tērpiem. Tas nu gan ir sekli. Pat vizuāli Santa un Jeļka nav līdzīgas. Jā, abas tievas, bet Santa tāda brutāla liekas, vīrišķīga mazliet, pieaugusi business woman, kamēr Jeļkā ir tas bērnišķīgais naivums un arī izskatā tas redzams. Nu, sagribēja OF sev sexybaby, tad nu arī dabūja. Es pat varu derēt, ka pēc pāris gadiem, ja Jeļkai neapniks gaidīt OF viņu noprecēs.
Tu laikam esi sekla caca. Rakstu pasūtījis noteikti OF vai jeļa. Tāpēc tāda Santas bilde neveiksmīga ielikta.Kate9 @ 28.08.2024 09:30kaa taa Santa izskatas, kas vinai uz galvas? Bozemoj tik nesimpātiska sieviete, grūti tādu 2 atrst, nu uz tā žurnāla kāds tai Santai paskats- pa rubli. Jelinska mierīgi var dzert prosseco, nekur vinas Filjonkulis neliksies!
Ok, Santa nekad nav bijusi skaistule, bet augums labs un prot sevi iznest. Diezgan stervoza dzīvē, bet ar harizmu, kas nu ir, tas ir.Kate9 @ 28.08.2024 09:30kaa taa Santa izskatas, kas vinai uz galvas? Bozemoj tik nesimpātiska sieviete, grūti tādu 2 atrst, nu uz tā žurnāla kāds tai Santai paskats- pa rubli. Jelinska mierīgi var dzert prosseco, nekur vinas Filjonkulis neliksies!