Ariete @ 08.08.2024 19:42Man sajūta, ka Ķimene speciāli brauc uz O.F. iemīļotām vietām ??
tiko indietis LV bija. Kāpēc tik sliktas domas par Simonu ? Atceros, ka vecāki sūtīja tālas skolas mācīties (vai bagātus vīrus meklēt) 😁 pat Austrālija mācījās. Nez, kas Diānai ar to vīru.Ditto @ 09.08.2024 00:14Simona Kubasova noteikti izšķīrusies no vīra, skatījos, izņēmusi visas bildes ar viņu, un nu aizdomīgi ilgi dzīvojas pa LV. Bet nu, tas bija gaidāms, kurš var dzīvot ar tik tupu sievieti. Skaista viņa ir, bet galva tukša pavisam.
uz “laimīgo” zemi skries 😁Kirbis32 @ 08.08.2024 16:20Ko mācīsies Saulietes meita ASV?
ja, Salceviča ar te ienāk un izmet kādu apdirsienu, bet pati tikmēr sava profila kaunina cilvēkus par godīga viedokļa izteikšanu 😁😁😁Mākoņu Dejotāja @ 07.08.2024 23:40Beitika runā par neiekrišanu upurī un sevis žēlošanā. ???? Tādu čīkstuli vajag vēl pameklēt.
Nu, reāli apņirgties var.
Kārtējais influenceris kurš redz skabragu citu acīs, bet baļķi savā gan nē.
Tāpat par tiem, kuri runā par mobingošanu, bet paši to visu laiku dara.
Viss, ka vienmēr tikai ķeksīša pēc. Skaisti aiz kuriem slēpjas tukšums.
Lupinlups @ 09.08.2024 00:19tiko indietis LV bija. Kāpēc tik sliktas domas par Simonu ? Atceros, ka vecāki sūtīja tālas skolas mācīties (vai bagātus vīrus meklēt) ? pat Austrālija mācījās. Nez, kas Diānai ar to vīru.
Lupinlups @ 09.08.2024 00:26ja, Salceviča ar te ienāk un izmet kādu apdirsienu, bet pati tikmēr sava profila kaunina cilvēkus par godīga viedokļa izteikšanu ???
man vienmēr ir licies, ka divām atšķirīgam tautām + vecuma grupām kopà ilgtermiņa nav interesanti. Var jau būt, līkas arī jocīgi, ka “miljonara” sievai kaut kādas struntu eļļas jātirgo. Viņam tak pašam bija baigais kosmētikas bizness.Ditto @ 09.08.2024 01:14
Bet paskaties viņas instagram. Visas bildes izņēmusi, un nesen vēl lika storijus, ka kaut kas noticis - es jau toreiz komentēju, ka gan jau šķirsies. Nav sliktas domas, bet sekojot viņai instagram, es nebrīnītos, ka veksmīgam, turīgam vīrietim no labas ğimenes ar laiku viņa var apnikt - vienmēr ierakst trulus video, kur skraida viņam nopakaļ ar kameru, un runā tumšpaurīgus murgus.
vēl minējumus neizteikšu. Savādāk, kā, Kristinka, vairs nenāks te bļaustīties 😁Ainulai @ 09.08.2024 07:56
Ja? Zem kāda vārda viņa te slēpjas?
Redzējāt pēdējos storijus par priekšauta griezšanu nost? Un tā slavēja, tā slavēja gludināšanas procedūras. Laikam sadarbībiņa ar Era estetics beidzās.
Es vispār nesaprotu viņu. Taču tik ilgu laiku stāstīja savā more zen saize profilā “kā ir, tā jādzīvo”. Un kas tad tas? Tagad jātievē, jāgriež nost liekā āda. Kur palika more zen saize idejas? Laikam jau pašai īsti līdz galam nebija pārliecības par to, ko viņa tur klārēja.
Ditto @ 09.08.2024 00:14Simona Kubasova noteikti izšķīrusies no vīra, skatījos, izņēmusi visas bildes ar viņu, un nu aizdomīgi ilgi dzīvojas pa LV. Bet nu, tas bija gaidāms, kurš var dzīvot ar tik tupu sievieti. Skaista viņa ir, bet galva tukša pavisam.
Pakalne13 @ 09.08.2024 08:32
Es tieši to pašu nodomāju. Jo iepriekš viņa lika, pietiekami daudz video ar vīru, tagad jau ilgāku laiku nekā. Arī kad viņš bija LV, nebija neviena video kā pārim. Var jau būt, ka ir izdomājusi, ka neliks vairāk vīru, bet visu pārējo turpina likt, tā kā diezin vai tas ir iemesls.
Es domāju, ka viņš gāja pa kreisi, nezinu, man tā šķiet. Domāja, ka sieva, bērns ir, tie sēž mājās un viņš pelna un "atpūšas".
amoreamore @ 09.08.2024 11:02Es tiešām nevaru to Beitiku, nu viņa ir tik…neīsta, uzspēlēta.
Meitai atceļas dzimšanas dienas svinības, puņķi un asaras pa gaisu, nu skaidra lieta, visas sadarbības pa dirsu, bet tā raudāšana kamerā.
Sitiet mani nost, bet es nesaprotu. Man ir nu TIK slikti, TIK slikti, bet es izvelku telefonu, piekārtoju pričeni un raudu kamerā.
Kad es reāli raudu aiz lielām bēdām, tad man puņķi līdz nabai, asaras līst straumēm un es tiešām nedomāju par kameru. :D
amoreamore @ 09.08.2024 11:02Es tiešām nevaru to Beitiku, nu viņa ir tik…neīsta, uzspēlēta.
Meitai atceļas dzimšanas dienas svinības, puņķi un asaras pa gaisu, nu skaidra lieta, visas sadarbības pa dirsu, bet tā raudāšana kamerā.
Sitiet mani nost, bet es nesaprotu. Man ir nu TIK slikti, TIK slikti, bet es izvelku telefonu, piekārtoju pričeni un raudu kamerā.
Kad es reāli raudu aiz lielām bēdām, tad man puņķi līdz nabai, asaras līst straumēm un es tiešām nedomāju par kameru. :D