McSara @ 04.08.2024 17:01
Atceros pasen Freimane komentēja par keto, ka tā ir dārga diēta.
Esmu šo lasījusi, cik saprotu, īstermiņā ir ok, bet jāuzmanās, it īpaši ja ir kādas nieru problēmas!
Dovana @ 04.08.2024 15:28Es te nerakstīju par to konfliktu, bet tieši par to kā viņš ir nonarkojies! Vai tāds narkomāns un izplatītājs vispār ir labi, ka atrodās jauniešu vidē un sporto kopā ar viņiem? Par to konfliku, Zutim ir pilnīgi vienalga uz ko palaizt rokas, to viņš dara regulāri! Par konfliktu tieši ar tiem pierādījumiem/aizdomām bija jāiet uz policiju un citām mazgadīgu bērnu uzraudzības iestādēm. Zutis panāca tikai to, ka kalniņš būs uzmanīgāks! Meitas nav nekādā drošībā kur nu vēl zutis viņas pasargājis. Zutis pats ir perverss roku palaidējs īpaši pret sievietēm un sabiedrībai bīstams narkomāns.
Dovana @ 04.08.2024 15:11Nu no kurienes tādas slimās ņemās vispār? Brīnos kā te daļa instagramšķu tiek pie transporta medicīniskās izziņas, ja viņām tāda ir nepieciešama! Manuprāt katram psihiatram pirms dot slēdzienu jāpapēta 10 minūtes sociālie tīkli!
Nez ko vispār pateiktu par šo visu?🤔 mani tāds neadekvāts radījums baida!Mrs.True @ 04.08.2024 19:39
Tas video tiešām var pretendēt uz mācību materiālu topošajiem psihiatriem - atpazīt psihisku slimību...
Es to arī vairs nespēju saprast🙈 bija dzirdēts tirgo ar to pelna, dzirdēts, ka lieto pats atzīst vairākas reizes, stāstījis, ka ārstējās. Par to tāpat visa LV runāja te tik dažas naivās dievietes netic😄Man pret viņu vienmēr bija antipātijas lielas. Vakar kad ieraudzīju netīšām to video Fb Mairis ielicis bija gandrīz noģību pēdējsis nariks. Viņa tiktok kad paskatījos slikti palika, kāds tur sports? Viņu blakus derīkst laist nevienam jaunietim un kur nu vēl Ghetto Games!🙈 domāju tādi tik dziļā Maskačkā sastopami😳Mrs.True @ 04.08.2024 19:37
Kā vispār cenzētie masu mediji turpina rakstīt par zuti, - tas ir tas pats, kas visu laiku reklamēt narkotiku lietošanu un tirdzniecību.
Ariete @ 05.08.2024 00:56Dukurei beidzot pie sāniem jauns vīrietis
Stiklaskatiens @ 05.08.2024 01:29Miglane suoer izsjatas
Nopelnis ar dzuedasanu un viss bus labi
Dovana @ 04.08.2024 20:35Zutis no kalna lejā ripo ašāk par KivičLieni?
Es ceru, ka jauniešiem viņš sen nav autoritāte🙏 Tā jau pretīgs mērglis bija, pāris burkās redzēju viņš par kucēm sauca gan suņus, gan sievietes🙈 Paldies, ka atgādināji par to radu iesaistīšamu narko biznesā, biju piemirsusi es to biju dzirdējusi🙈 Tieši tas man laikam visvairāk nepatīk, jo kopā ar jauniešiemMrs.True @ 05.08.2024 11:30
Gan jau pabeigs dzīvi kā visi tamlīdzīgie, ātri un bez žēlastības, pa ceļam paķerot līdzi pēc iespējas mazāk jauniešu.
P.S.-tirdzniecībā viņš pat savus radus iesaistīja. No tiešā avota zināms.
Manifests pie Poršiem nestrādā.Nitaris @ 05.08.2024 12:42Kas Kerkirai noticis? Es nevaru ciest, kad kautko runā tik noslēpumaini, bet līdz galam nepasaka
Nitaris @ 05.08.2024 12:42Kas Kerkirai noticis? Es nevaru ciest, kad kautko runā tik noslēpumaini, bet līdz galam nepasaka