Jau diezgan sen vairs nētapatisendija @ 30.07.2024 22:24vai kellija vel tiekas ar lasmani?
Viņš vienu brīdi ļoti labi ar savu mammu sadzīvoja, kopā brauca ceļojumos. Es nezinu kas notika. Arī mammai visas bildes dzēstas ar Dāvi.Lupinlups @ 30.07.2024 20:58vai tad ne ? Viņam toč kaut kādas skrūves trūkst, tik nestabils. Mamma ir mamma. Atceros, kā slavenības bez filtra teica, ka viņam nav ģimenes, transdraudzini esot viņa ģimeni. Domāju, traki, vecāki varbūt pametusi, A pēc tam izrādas mamma ir un vēl tīri normāla. Fui, Davi, labi, ka pašam nebūs bērni
Palmumāja2 @ 31.07.2024 08:12Salcēvičai baigie komentāri sabiruši. Nu tik pretīgi rupji gan laikam tikai cilvēks ar mentālu diagnozi var dot vaļā. A bet kā tur īsti ir ar to anonīmo NLG? Vai tiešām var noskaidrot, kas tos komentārus raksta? Viņa saka, ka var noskaidrot. Tad jau vairs nav nemaz anonīmi?
tiklidz kāda beigs dzert, tā draudzība pazudisIngamai @ 31.07.2024 08:52Jelinskas jaunajā reelā ar Ķimeni bija kāds video fragments, kur nav alkohols? Diezgan traki, ka viss ko dara kopā, ir dzer ?
Redwine @ 31.07.2024 08:22
Par naudu var
Lupinlups @ 31.07.2024 09:13tiklidz kāda beigs dzert, tā draudzība pazudis
es arī nevaru saprast,tik ātri jau laiks paskrēja? Nekur laiku nav minējusi,jo tas ir privāti(vienā storijā teica,ka par grūtniecības privātajām detaļām nerunās,tikai kas attiecas uz ešanu,vingrošanu),pēdējos punča storijos,bija jau smuki apaļš un uz beigām izskatijās jau, ka iet.Bet tik nemanāmi,ar iepriekšējo presi jau būt🤔Tora @ 31.07.2024 09:48Agnese fitbody jau dzemdēja bērnu? Pēdējos storijos vairs nav grūtniecības vēders.
Kenty @ 31.07.2024 10:24es arī nevaru saprast,tik ātri jau laiks paskrēja? Nekur laiku nav minējusi,jo tas ir privāti(vienā storijā teica,ka par grūtniecības privātajām detaļām nerunās,tikai kas attiecas uz ešanu,vingrošanu),pēdējos punča storijos,bija jau smuki apaļš un uz beigām izskatijās jau, ka iet.Bet tik nemanāmi,ar iepriekšējo presi jau būt?
Ainulai @ 31.07.2024 11:25Es nevaru, Beitika ir atkal uzbarojusies līdz centnerim ? Nez, kad Montai apniks ņemties ar to lielo, demotivēto bēbi?
Un sašļukusi par 50 gadu vecumu, ko uzrādīja ķermeņa analizators ? Nu ar tādu lielu lieko svaru 50 gadi, tas viņai vēl ir kompliments!
Ja viņa būtu apņēmīgi darbojusies ar Madaru, sen jau būtu tieva kā smildziņa. Kad viņa sāka? Pagājušā gada oktobrī?
Ainulai @ 31.07.2024 11:25Es nevaru, Beitika ir atkal uzbarojusies līdz centnerim ? Nez, kad Montai apniks ņemties ar to lielo, demotivēto bēbi?
Un sašļukusi par 50 gadu vecumu, ko uzrādīja ķermeņa analizators ? Nu ar tādu lielu lieko svaru 50 gadi, tas viņai vēl ir kompliments!
Ja viņa būtu apņēmīgi darbojusies ar Madaru, sen jau būtu tieva kā smildziņa. Kad viņa sāka? Pagājušā gada oktobrī?
Klaviere @ 31.07.2024 10:02Sitiet mani nost, bet man šķiet, ka Indra pati sev tos komentārus raksta, iniciatīva par neanonīmiem komentāriem izgāzās, bet haips kaut kā jātur.
Lai vai kā, ļoti nepatīkama persona un ar izskatu tam nav nekāda sakara.
Palmumāja2 @ 31.07.2024 08:12Salcēvičai baigie komentāri sabiruši. Nu tik pretīgi rupji gan laikam tikai cilvēks ar mentālu diagnozi var dot vaļā. A bet kā tur īsti ir ar to anonīmo NLG? Vai tiešām var noskaidrot, kas tos komentārus raksta? Viņa saka, ka var noskaidrot. Tad jau vairs nav nemaz anonīmi?