Ainulai @ 21.07.2024 17:25Ķimene tā cenšas, lai iekļūtu forumiņa klačās ? Labi, lai notiek! Ne par bērniem, gan jau bērnus kāds pieskata. Bet Evelīna, lielīties ar alkoholu, lai cik tas nebūtu smalks, ir tiiiik bērnišķīgi. Etanols ir un paliek etanols, lai cik daudz nemaksātu un cik smalki nesauktos. Smalkās sievietes parasti sāk ar smalkiem burbuļiem un pēc kāda laika attopas jau pie šņabja pudeles. Alkoholisms diemžēl sievietēm attīstās krietni straujāk, kā večiem. Un te jau var redzēt, katrā otrajā storijā ir grādīgie. Tāpēc galīgi neskauž. Padomā par meitenēm.
Cranberry20 @ 21.07.2024 22:09Man gan patīk, ka Danenbergsone parāda visus tos bezalko dzērienus. Es arī nelietoju alko un pēc viņas storijiem esmu atradusi vairākus garšīgus bezalko dzērienus.
Tak labāk lai rāda, ka dzer bezalko, nekā visu laiku būtu rokās alko.
Ainulai @ 21.07.2024 17:25Ķimene tā cenšas, lai iekļūtu forumiņa klačās ? Labi, lai notiek! Ne par bērniem, gan jau bērnus kāds pieskata. Bet Evelīna, lielīties ar alkoholu, lai cik tas nebūtu smalks, ir tiiiik bērnišķīgi. Etanols ir un paliek etanols, lai cik daudz nemaksātu un cik smalki nesauktos. Smalkās sievietes parasti sāk ar smalkiem burbuļiem un pēc kāda laika attopas jau pie šņabja pudeles. Alkoholisms diemžēl sievietēm attīstās krietni straujāk, kā večiem. Un te jau var redzēt, katrā otrajā storijā ir grādīgie. Tāpēc galīgi neskauž. Padomā par meitenēm.
ne visas meitenes, bet profesionāles gan..pavasarazieds @ 21.07.2024 21:54Dzelzisa Asnate jau ievakusies pie Toma Egliti dzivot Jurmalas maajaa. Abi iepazinaas aqua lunaa, kad vel ar Dzelziti bija kopa un sho jau ari Gobzems savos purvja stastos mineja ka maukojas rinki, krapjot Dzelziti.
Balto sunjuku ari Toms uzdavinaja vinai, aatri gan taas meitenes parmetas no vienas gultas uz otru..
Pilgrim @ 21.07.2024 23:39ne visas meitenes, bet profesionāles gan..
Zebradivi @ 21.07.2024 22:40
Jā, tāda sajūta ,ka viņa par forumu domā vairāk nekā forums par viņu.
kas ir ar Annu Sedakovu?EmilijaArm @ 21.07.2024 08:59
Ļoti precīzi. Par viņu daudz ko stāsta tas, ka arī Ukrainā vietējie pilsoņi uz Stužuku skatījās ar šķību aci, viņa jau kara sākumā tika visādās blacklistēs. Līdzīgi ir ar Annu Sedokovu.
nu cik var par tām krievuškām, ejiet uz ukraiņkrievu forumiem un apspriediet 🤮Jenota pele @ 22.07.2024 01:04kas ir ar Annu Sedakovu?
Jenota pele @ 22.07.2024 01:04kas ir ar Annu Sedakovu?
fifa @ 22.07.2024 11:51Noskatījos Madaras Liecinieces dzimšanas dienas vlogu. Viņa gāja dārzu ravēt tādā zilā kostīmiņā, skatos, ka vakar ar tām pašām drēbēm brauc uz Lietuvu. Es saprotu, ka drēbes noteikti tika izmazgātas, bet tā pat liekas dīvaini, ka ar vienām un tām pašām drēbēm iet darīt dārza darbus un braukt ceļojumā. Tikai manas pārdomas, varbūt tas ir normāli ?
fifa @ 22.07.2024 11:51Noskatījos Madaras Liecinieces dzimšanas dienas vlogu. Viņa gāja dārzu ravēt tādā zilā kostīmiņā, skatos, ka vakar ar tām pašām drēbēm brauc uz Lietuvu. Es saprotu, ka drēbes noteikti tika izmazgātas, bet tā pat liekas dīvaini, ka ar vienām un tām pašām drēbēm iet darīt dārza darbus un braukt ceļojumā. Tikai manas pārdomas, varbūt tas ir normāli ?
EsPati @ 20.07.2024 20:34Vai kāda nezin, kāpēc Danenbergsone nelieto alkoholu?Es nesaku, ka jālieto. Bet kāpēc vienmēr uzsver to, ka tas un tas dzēriens ir bezalkoholiskais?Vai vienmēr rāda visas savas pudeles un bundžas tā, lai visi redz, ka tas ir bezalko dzēriens?Kādas problēmas šai ar alkoholu moš?Man vienkārši liekas, ka ja nelieto, tad ok. Bet kāpēc pie katras izdevības visiem jāatrāda, ka ir baigā atturībniece?:)
Cranberry20 @ 21.07.2024 22:09Man gan patīk, ka Danenbergsone parāda visus tos bezalko dzērienus. Es arī nelietoju alko un pēc viņas storijiem esmu atradusi vairākus garšīgus bezalko dzērienus.
Tak labāk lai rāda, ka dzer bezalko, nekā visu laiku būtu rokās alko.