susla @ 04.07.2024 10:44
Bērns ar omi, kamēr omei atvaļinājums un viņam viss ir labi. Tas nav nekas slikts, ka bērns ar omi padzīvo nedaudz vasarā. Tāpat arī laivā viņa teica savādāk, nekā tas ir delfos uzrakstīts. Viņa nākamreiz lidos ar dēlu uz šejieni un kopā ar dēlu ik pa laikam apciemos Latviju. Mēdiji atkal lažo. Tas reāli ir sviests, pavirši noklausas un uzcep nekorektu raksteli.
Magnolija @ 05.07.2024 08:55Pēdējā laikā IG ir viena vienīga reklāma, man agrāk patika sekot tai pašai Dzenei, Nīmanei, Strēlei, bija daudz ikdienas un dalīšanās. Tagad profilos visām vienas vienīgas reklāmas, diezgan traki.
cik Tev gadu, ja domā, ka viss ko redzi instagramā ir īsts? Sākot ar cilvēku izskatu un beidzot ar laimīgajām pakazuhas attiecībām? Dalí uz 2: šos visus “instagramīgos “ kontus.Standby @ 05.07.2024 11:31
Traks nekas nav. Dabūja popularitāti ar to,ka ļāva ieskatīties pa atslēgas caurumu un palūrēt uz privāto dzīvi, tagad saprata,ka negrib,lai svešie lūr. Pelnīt visi gribi.
Nīmanei vispār tik viegla dzīve liekas. Viss tik skaisti, tik instagramīgi, bērni visi veseli un skaisti. Dzīvo savu labāko dzīvi.
brunettte9 @ 05.07.2024 12:07Šis var būt retorisks jautājums, bet vai man vienīgajai ir tāda sajūta, ka Nīmanes saturs palicis garlaicīgs? "Ēdu bulciņas, eju uz zāli, sadarbība". Savādi. Agrāk kaut kā vairāk piesaistīja viņas profils.. ☹
Arahne @ 04.07.2024 22:06Cik tai Anetei, kura periodiski tievē ir gadu? Gaida pensiju un reāli arī izskatās uz 60+. Tiešām viņai tādā vecumā tik mazi bērni?
kas tā vispār ir par Aneti?Sezam @ 05.07.2024 12:21
Es arī to bildi nesapratu. Bet tur laikam tā doma bija tāda, ka viņa uzlikusi novecinošu filtru un sapņo kā atpūtīsies pensijā ? bet reāli tas filtrs tāds kā viņa ikdienā arī izskatās. Storijos jau liek riktīgi nogludinošos filtrus.
Vārdotāja @ 05.07.2024 10:35Jeibogu nesaprotu to Jelinsku. Regulāri špricējās, ko tik nedara. Tagad vēl izmēģinās 50+ sievietēm domāto procedūru EMFACE.
Antiagingā neviens jums neteiks, ka šī procedūra ir domāta nošļukušai sejai- ka tik bizness aiziet???? Kačai varbūt būtu uz to jāiet..
Un Antiaging cenas ir pārspīlētas.
Dovana @ 05.07.2024 12:22kas tā vispār ir par Aneti?
Sezam @ 05.07.2024 12:21
Es arī to bildi nesapratu. Bet tur laikam tā doma bija tāda, ka viņa uzlikusi novecinošu filtru un sapņo kā atpūtīsies pensijā ? bet reāli tas filtrs tāds kā viņa ikdienā arī izskatās. Storijos jau liek riktīgi nogludinošos filtrus.
Kā tad var atrast IG?Mashka Kakashka @ 05.07.2024 13:07
Agrāk rīkoja maksas tievēšanas pasākumus, soļu skaitīšanu, utt. Izglītība viņai gan nav ne treneres, ne uztura speciālistes, tikai uz savu personīgo pieredzi. Tagad laikam aizgājusi strādāt atpakaļ uz banku.
Ainulai @ 05.07.2024 13:30
Ko nu muldies, viņa ir viena no retajām, kas neliek storijos filtrus. Paskaties kaut vai to viņas špricēšanās reel no 3.jūnija. Nav tur nekādu filtru, mīmikas krunkas vasarraibumi un neperfekta āda. Nu vismaz reels sākumā ? Un tur viņa nekādi neizskatās uz 60+.
brunettte9 @ 05.07.2024 12:07Šis var būt retorisks jautājums, bet vai man vienīgajai ir tāda sajūta, ka Nīmanes saturs palicis garlaicīgs? "Ēdu bulciņas, eju uz zāli, sadarbība". Savādi. Agrāk kaut kā vairāk piesaistīja viņas profils.. ☹
Krievijas miljonārs, no asiņainas naudas tās Hermesditdus @ 04.07.2024 20:50Vai kāda zina kaut ko par Nikolu Osipovu? Ar ko nodarbojas viņa/vīrs? Izskatās pilnīgi kreizi dzīvesveids - entās hermes somas, briljanti. Nesen mazs zīdainītis, labi, ja divi mēneši, bet jau ceļo uz Ibizu un citām vietām (un kā izskatās, ka bez mazuļa).