Ariete @ 20.06.2024 23:36Par sievieti pārģērbās Jānis regulāri, tas ir līdzīgi kā mainīt dzimumu un viņa ģimene to neatbalstīja.
Amūns gejs pats to ir teicis frag queen tas vēl ar pārģērbšanos un krāsošanas skaitās māksla.sandrute @ 21.06.2024 01:18
Pārģērbties par sievieti nozīmē, ka ir gejs vai kas tas ir?
Vai kaut ko nepareizi uzrakstīju? Tā arī domāju tagad. Godīgi sakot izskatās pat abi labāk par DidruMarta007 @ 21.06.2024 08:32Dovana teksts @ 21.06.2024 Piedodiet, bet nesaprotu es to mākslu, kur vīrietis tēlo vulgāru bezgaumīgu sievieti stīvām kājām steberējot uz platformenēm. Man vienmēr licies nedaudz sakarīgāks par Amūni Rojsrodžers un jāteic, ka tagad viņš savai dzīvei ir piešķīris jēgu. Laukos, būvējot ?kūti. ?
Vai kaut ko nepareizi uzrakstīju? Tā arī domāju tagad. Godīgi sakot izskatās pat abi labāk par DidruMarta007 @ 21.06.2024 08:32Dovana teksts @ 21.06.2024 Piedodiet, bet nesaprotu es to mākslu, kur vīrietis tēlo vulgāru bezgaumīgu sievieti stīvām kājām steberējot uz platformenēm. Man vienmēr licies nedaudz sakarīgāks par Amūni Rojsrodžers un jāteic, ka tagad viņš savai dzīvei ir piešķīris jēgu. Laukos, būvējot ?kūti. ?
Dovana @ 20.06.2024 22:49Apbrīnoju kā tad iekšā laiž pārējos draugus? parastajās palātās laiž jau visus tur tak nav nekādas kontroles, kā intensīvajā.
Dovana @ 21.06.2024 09:13Vai kaut ko nepareizi uzrakstīju? Tā arī domāju tagad. Godīgi sakot izskatās pat abi labāk par Didru
Dovana @ 20.06.2024 21:45Es tiešām biju aizmirsusi par Latvija,lv ka datus tur apstiprinājuši. Tad protams viss likumīgi, izņemot to, ka Amūna plivina visu soc. tīklos:(( Vēl jo vairāk par savu draugu. Par tiem apmeklējumiem tomēr uzskatu, ka nav galīgi labi, ielaizt tādas ļaužu masas, īpaši attiecībā uz citiem pacientiem. Vīrusi ir visu gadu vasarā protams retāk. tur tomēr visiem imunitāte ir ļoti zema. Man martā noteikti nevienu nelaida iespējams bija karantīna, tā nevar būt, ka pie citiem 5-6 cilvēkiem nebūtu kāds ieradies intensīvās terapijas nodaļā. Tur kad gāju pie ārstiem un uz operāciju bija izlikti brīdinājumi par vīrusiem, vai pat gripu, bet nekas nebija rakstīts par karantīnu iespējams pašsaprotami.
domāju tas pats , kas visiem šiem “dūrējiem” brīnuma injekciju. Tā pati Zavarotnyuk (vēloties būt mūžīgi jauna) sevī dūra visādus sūdus . Domāju , ka Sofija Stužuka sev arī kaut ko laida un laiž.zane.io @ 21.06.2024 00:39Kas tur Stužukai ar veselibu pèkšņi noticis,ka taksta ka tuvu návei?
Es ceru,ka tas nav haips atkal jo jabut mazliet divainam lai ar taadaam lietam jokotu..
Kate9 @ 21.06.2024 10:42domāju tas pats , kas visiem šiem “dūrējiem” brīnuma injekciju. Tā pati Zavarotnyuk (vēloties būt mūžīgi jauna) sevī dūra visādus sūdus . Domāju , ka Sofija Stužuka sev arī kaut ko laida un laiž.
es tieši gāju arī skatīties un man ar nerādās 🤨 mož atkal deaktivizējusi dēļ veselības, lai neviens nepiedāvā sadarbības kurām viņai nav laika, jo viņa taču nemāk pateikt nē.KristaMilze @ 21.06.2024 09:08A kur Adriana M palikusi? Neatrod vairs IG.
tur nolasījās vēstījums izd..... mani, visādiem slimajiem īstā bildeFantasia @ 21.06.2024 13:15Nesaprotu no influencēšanas neko. Bet kāds pienesums ir LV pēdējām bildēm??? Vulgāri...Ko viņa grib parādīt-dirsu? It kā tik klusa meitene no Juglas,pateikt neko nevar,klusa ka knapi sadzirdēt, bet IG tāda s*x bomba. ?Vispār nesapratu to vēstījumu,tad gaumīgāk skatīties uz meiteni tautas terpā pļavā, nevis kaut kādu tukšumu.