man liekas ka mums par to nebútu jàdomà un vienigais ko varam darit,nerakstit mulkibas un neapspriest,nedarit vel vairak pari cilvekiem kuriem jau taa saap shis viss.Danuta @ 18.06.2024 14:28Vērojot šo dienu notikumus, ir jautājums cik ilgi Jāņa ģimene ļaus viņam mocīties šādā stāvoklī. Mēnesi, gadu viņš būs komā? Cik ilgu laiku cilvēks vsp var būt mākslīgajā komā pie sistēmas?
Un ko tad citu viņa ģimenei darīt?🤦🏼♀️Danuta @ 18.06.2024 14:28Vērojot šo dienu notikumus, ir jautājums cik ilgi Jāņa ģimene ļaus viņam mocīties šādā stāvoklī. Mēnesi, gadu viņš būs komā? Cik ilgu laiku cilvēks vsp var būt mākslīgajā komā pie sistēmas?
Es protams nezinu no kuras puses notika trieciens, bet es dzīvoju Satbu ielā un, ja Jānis brauca lejā no Stabu ielas uz Valdemāra ielu, tad ātrumu tur var uzņemt, jo no kalna lejā, bet tad viņam bija jāsķērso Valdemara iela un tad tas būtu bijis uz sarkano, ja viņš brauca pari gājēju pārejai Stabu ielai, kas viss drīzāk tā arī bija, skatoties kur atradās auto un kur pati sadurmes bijusi, tad ātrums nevar būt liels, jo lielā ātrumā to līkumu neizņems.Apple of my eye @ 18.06.2024 13:44
Piekrītu par stāvdrāžiem.
Un ir vēl viens punkts - velobraucējs vismaz ir augstāk uz tā velo, citādākā pozīcijā un pamanāmāks, bet stāvdrāzis principā pa gabalu izskatās kā stāvošs cilvēks, bet pārvietojas lielā ātrumā.
Un te vēl labs punkts tika minēts par Jāni - ja darbs sākās 7:00 un stāvdrāzis bija paņemts dažas minūtes pirms 7iem, tad viņš, iespējams, steidzās un izdarīja bīstamu manevru. Pēc likuma vainīgs ir autovadītājs (un arī daļēji pēc būtības), bet es tik ļoti jūtu līdzi arī autovadītājam :(
Jānim arī, protams :(
zane.io @ 18.06.2024 14:34man liekas ka mums par to nebútu jàdomà un vienigais ko varam darit,nerakstit mulkibas un neapspriest,nedarit vel vairak pari cilvekiem kuriem jau taa saap shis viss.
Danuta @ 18.06.2024 14:28Vērojot šo dienu notikumus, ir jautājums cik ilgi Jāņa ģimene ļaus viņam mocīties šādā stāvoklī. Mēnesi, gadu viņš būs komā? Cik ilgu laiku cilvēks vsp var būt mākslīgajā komā pie sistēmas?
Mashka Kakashka @ 18.06.2024 13:47Nu re, Dāvis ielicis informāciju, ka Jāni šodien slēgs klāt pie plaušu ventilatora. Tātad labāk nepaliek. Tie, kuriem ir nācies saskarties ar šo, gan jau zina, ka tas neliecina par labu. ? Interneta rakstos arī nav nekas iepriecinošs, ja pameklē par plaušu ventilēšanu.
"..atbildot uz skatītājas jautājumu, vai mēdz izveseļoties pacienti, kuri pieslēgti makslīgās plaušu ventilācijas iekārtai, Fūrmanis pauž, ka, iespējams, var "atrast tādu pacientu", taču lielākoties tas esot "vienvirziena ceļš". Lielākā daļa šo pacientu, kas tiek mākslīgi elpināti, viņi vai nu mirst, vai nu viņu veselības stāvoklis paliek ar ļoti smagām komplikācijām, pauda Fūrmanis."
Ariete @ 18.06.2024 14:56Es nesaprotu ko jūs te vispār runājat. Jūs tak neesat Jāņa ārsts, lai saprastu kādā stāvoklī ir Jāņa smadzenes. Jau gatavas atslēgt no aparātiem. ??♀️ Tiešām laikam darīt nav ko. Man paziņa gulēja ierosinātā komā, un tagad dzīvo normālu dzīvi. Beidziet šito murgu, cilvēks dzīvs un cerams, arī izveseļosies cik vien var!!! ??
kādēļ būtu jākopj, ja ir cilvēki, kam ir tads darbs? Pat Ūdrīša sieva ir paņēmusi palīgu.Danuta @ 18.06.2024 14:38Un par to kopšanu - nu nekops Dāvis Jānis. Dāvis ir līdzjūtīgs tikai uz papīra. Un vai viņš maz saprot, ko nozīmē kopt cilvēku, kurš pa 95% būs vēl sliktākā stāvoklī nekā Ūdrītis?
viņš var kopt, bet ne jau viens, jebkurš būtu uz izsīkuma robežas to darot dienu dienā. Es domāju, ka viņs viņu nepametīs, bet palīgs ir jāņem!Danuta @ 18.06.2024 15:42Dāvis pats izteicās, ka kopš Jāni, kam galīgi neticu. Un mano nepamet sajūta, ka Dāvis taisa haipu uz šo visu. Entie storiji dienā, Jānis pie trubām.. Nu ētika bišķi ir jāievēro.
Arī ziedojumu sakarā. Nekas nav zināms - dzīvos Jānis vai nē, kāda rehabilitācija būs vajadzīga - jau prasa ziedojumus. Jāņa tuvākie noteikti nezina, ka Dāvis ir naudu mīlošs un kaut vai 1 eiro, bet iebāzīs tagad kabatā uz ziedojumu rēķina.
Sūds ar to dzīvokli, atradīs citu un iekārtos līdzīgi. Tagad galvenais ir cerēt uz pozitīvu rezultātu - lai Jānis atmostas.
Man nez kādēļ vienmēr likās, ka viņš ir 100% gejs😳LivaLauva1 @ 17.06.2024 12:50
Šis vispār ir kaut kas... Pēķšņi, kad uzspeld gaismā, visu nožēlo un dramatiski iet prom, bet pirms tam viss bija labi? Tad, kad uzmācās sievietēm, tad tas bija pieņemami?
Es zinu to, ka ļoti daudz sievietes neko nesaka un noklusē, bet par šo ir skaļi jārunā, jo tas tiešām nav ok!
man nez kādēļ arī šķiet, ka tas būtu patiesais ienesls. Vēl riktīgi nesaprotu kam viņam tagad vāc to naudu? Par slimnīcu un operāciju nav jāmaksā kosmoss. Reāli ja pašam nav naudas tad ir taču draugi, radi, vecāki uz viņiem vosiem kopā tas mav nekas. Smiekli nāk par tādiem draugiem🙈 sanāk Amuna naudu vāc tieši savā kontā? Toreiz diezgan nesmuki sanāca. Salika zobus par baigajiem stabiem. Sāka uzreiz ziedojumus mugurai vākt. Sadakterēja muguru ātri aizbrauca atsūkt taukus, palielināt pakaļu, likvidēt zodu un taisīt vēl nez kādas injekcijas. Rehabilitācija nto mēnešu garumā kur skaistuma procedūras maksāka baigo kosmosu. Ja to taisīja par "savu" naudu, un ja ir tik labs draugs kādēļ tad nevar viņam drusku palīdzēt? Uz to viņa rehaba izmaksu fonā tā tak ir limonāde. Naudu tiešām vāc savā kontā?AiKaaaSaaap @ 17.06.2024 14:50
Tur arī sekotu izmaksām!
Nevis vēl vienai tauku atsūkšanai pēc laika!
SantaBarbara @ 18.06.2024 17:02Man jau liekas ,ka Amuna sāk ķert nedaudz haipu ar visām tām slimnīcas bildēm ,nu jau katru dienu liek ar dażādiem rakursiem,ok saprotu ielika vienu bildi -lai sabiedrība redz,ka stāvoklis tiešām ir kritisks,bet vai tiešām vajag likt entās bildes ar to nabaga pacientu komă katru dienu ig story.
skatos,ka viņam pieaudzis sekotāju skaits pēdējăs pāris dienās līdz ar to ,gan jau turpinās likt to nabaga jāni vel daudz un dikti savos story.