nu nu… vai tik Dāvis nebija tas, kurš visai Latvijai lūdza ziedot, lai var muguru salabot. Un kā rehabiltācija beidzās, tā aizpērās uz Turciju pakaļu sev likt. Pakaļu var atļauties, bet muguras operāciju nē? Vai arī cilvēki tik daudz saziedoja, ka sanāca abiem un tagad cer uz ko līdzīgu. Pieradis visiem dāvanas un ziedojumus prasīt. Un kā pajautāju, kā tas nākas, ka mugurai vāca ziedojumus bet dibenam pašam sanāca, tā mani nobloķēja. Tā kā sorry, es viņa simprocentīgai godprātībai neticu.Jukooo @ 17.06.2024 16:14Es gan nedomāju, ka Dāvis kaut centu piesavinātos .. tas ir viņa vislabākais draugs .. ğimene. Tas pats Jānis vienmēr ir atbalstījis viņu un viņa dzīvē vienmēr ir bijis! Nu neticu. Pat , ja notiks vistrağiskākais.. viņš noteikti visu naudu nodos ğimenei, kas tālāk arī skatītos kam ko jāmaksā.
Visi cilvēki nav tik ļauni un mantrausīgi ( influenceri ) te tomēr runa ir par ğimeni ( pat ja nav asinsradniecība )
P.s traumas ir ļoti smagas… un tiešām, jācer uz brīnumu.. bet par pilnvērtīgu dzīvi var aizmirst .. mēs neesam roboti ko var sataisīt pa detaļām ?
Šis trağiskais notikums tikai atgādina par to, cik trausla ir mūsu dzīvība un , ka lietas par kurām mēs ikdienā satraucamies , ir tikai mazi sīkumi kam nav nozīmes..
Rumblerx @ 17.06.2024 17:28Kàdam nolūkam tieši tiek vākti ziedojumi?
Nevis ķivere, bet nevajag braukt ar skūteri pāri gājēju pārejai. Autovadītājs nevar paspēt noreaģēt, ja viņa priekšā negaidīti izlido skūteris. Nokāp, pārstum un brauc tālāk. Būtu tā darījis, trauma būtu mazāka vai arī vispār nebūtu notriekts.Mc.Queen @ 17.06.2024 10:12
Tieši ķivere arī būtu tā,kas no galvas traumām pasargātu.
yay @ 17.06.2024 16:24Davai šoreiz iztiekam bez šitiem Pareizi/nepareizi.
Priecājamies, pasakamies, ka mēs un mūsu tuvie ir veseli. Ja jums ir gatavi scenāriji kā rīkoties un jūs nekad nekļūdaties, apsveicu. Beidziet na*uj vienreiz filozofēt.
kā tad, tad kad policija izdomās meklēt kameras, tad jau visi kameru ieraksti būs dzēstisauliiite.paula @ 17.06.2024 17:55Ko tas Dāvis tagad jaucās policijas darbā? Nez kādus video materiālus meklē. Mazliet jau par tālu aizgājis, vai šīberis krīt ciet. Policija lai dara darbu, nevis tagad visudarītājs Dāvis
Yololo @ 17.06.2024 17:36nu nu… vai tik Dāvis nebija tas, kurš visai Latvijai lūdza ziedot, lai var muguru salabot. Un kā rehabiltācija beidzās, tā aizpērās uz Turciju pakaļu sev likt. Pakaļu var atļauties, bet muguras operāciju nē? Vai arī cilvēki tik daudz saziedoja, ka sanāca abiem un tagad cer uz ko līdzīgu. Pieradis visiem dāvanas un ziedojumus prasīt. Un kā pajautāju, kā tas nākas, ka mugurai vāca ziedojumus bet dibenam pašam sanāca, tā mani nobloķēja. Tā kā sorry, es viņa simprocentīgai godprātībai neticu.
man arī besī visi tie skūteristi un godīgi arī riteņbraucēji,kas nevar pārstumt savu riteni tādās vietās,bet nesas pāri(runa ir par neregulējamām pārejām)bet nu tur vispār ir luksafori tajā krustojumā,tā kā, ja viņam gadījumā bija zaļais,tad mašīnai bija jau laicīgi jānoreaģē uz luksaforu nevis skūteri.Klachotaaja @ 17.06.2024 17:45Nevis ķivere, bet nevajag braukt ar skūteri pāri gājēju pārejai. Autovadītājs nevar paspēt noreaģēt, ja viņa priekšā negaidīti izlido skūteris. Nokāp, pārstum un brauc tālāk. Būtu tā darījis, trauma būtu mazāka vai arī vispār nebūtu notriekts.
piekrītu. Lai arī visi tic brīnumam un cerībām.. es nedomāju, ka dzīvoklis viņam būs nepieciešams .. ļoti žēl, bet Janis nebūs tāds vairs kā agrāk. Paaraak nopietnas traumasAinulai @ 17.06.2024 17:36
Pagaidām dzīvokļa īres nomaksai.
Bet vispār baigi traki. Ja pat Šūmahers ar visiem saviem miljardiem nespēja rehabilitētirs 10 gadu laikā no savas galvas traumas. Protams, galvas traumas ir dažādas un ir cilvēki, kas atgūst samaņu un tiek atmodināti no komas. Bet dzīves kvalitāte nekad vairs nebūs tāda kā iepriekš. Viņam vajadzēs aprūpi.
nepilni 2 gadi bija starp abām operācijām. Un ja jau tik labi pelna, tad jau mugurai vajadzēja sanākt. Fakts tāds, ka es neticu, ka viņš būs pilnībā godīgs.Jukooo @ 17.06.2024 18:17
Viņš, ja kas , arī strādā! Un ir diezgan pieprasīts meistars slavenību vidē. Muguras operacija bija JAU LABU laiku atpakaļ, pakaļu viņš ielika samērā nesen! Pirmstam strādājot, pilnos pierakstos. Ja par klientu dienaa vari palrasīt 500-600eiro, tad padomā cik viņš ir speejigs nopelniit , ja strādā visu laiku!
Nevajag mālēt visu tik melnu!
viņam operācija ir veikta 2021gadaa. Peec ig postiem bildēs! Tas bija covid laiks, kad frizieru darbi tika apstaadinaati. Iespeejams, taapec luudza paliidzibu! Kas var paliidz, kas negrib - nepaliidzYololo @ 17.06.2024 18:24nepilni 2 gadi bija starp abām operācijām. Un ja jau tik labi pelna, tad jau mugurai vajadzēja sanākt. Fakts tāds, ka es neticu, ka viņš būs pilnībā godīgs.
Yololo @ 17.06.2024 18:24nepilni 2 gadi bija starp abām operācijām. Un ja jau tik labi pelna, tad jau mugurai vajadzēja sanākt. Fakts tāds, ka es neticu, ka viņš būs pilnībā godīgs.
es ar netaisos ziedot. Ja vajadzēs ziedot, tad tikai tad kad būs skaidrība un uz Jāņa kontu nevis Dāvja, kurš jau vēl kaut kādu operāciju plāno.Liizha1 @ 17.06.2024 18:31
Nu tak nelienam cita makā - lai par šo perās tie reālie ziedotāji. Tāpat kā tagad - es, piemēram, nemaz netaisos šobrīd neko ziedot, jo reāli neredzu nepieciešamību. Tad, ja izkārpīsies un būs nepieciešama nauda rehab, tad arī ziedos
Kā Tu vari kaut ko zināt, ja pat ārsti nezina 🤦🏼♀️ Tu vispār domā ko runā 🤦🏼♀️Jukooo @ 17.06.2024 18:24piekrītu. Lai arī visi tic brīnumam un cerībām.. es nedomāju, ka dzīvoklis viņam būs nepieciešams .. ļoti žēl, bet Janis nebūs tāds vairs kā agrāk. Paaraak nopietnas traumas