SantaC @ 17.06.2024 14:47Dāvis ziedojumus vāc caur savu maciņu. Vai tad nav labāk tādas lietas darīt caur ziedot.lv?
AiKaaaSaaap @ 17.06.2024 14:50
Tur arī sekotu izmaksām!
Nevis vēl vienai tauku atsūkšanai pēc laika!
VivaD @ 17.06.2024 14:59
Jā, ja Dāvis negribēs šo pārnest uz ziedot.lv, tad tomēr ticības nav, ka netiks no tā kas paņemts ceļojumiem, restorāniem vai skaistumkopšanai.
Vai varbūt Jāņa rīt vairs nav, bet Dāvis tos, piemēram, 4 tūkstošus nebūs ieinteresēts atmaksāt.
es domāju, ka tā būs birokrātijaSantaC @ 17.06.2024 14:47Dāvis ziedojumus vāc caur savu maciņu. Vai tad nav labāk tādas lietas darīt caur ziedot.lv?
piekrītu, ka tas ir pirmajās emocijās pieņemts lēmums. Tas tomer ir tikai īrēts dzīvoklis!AiKaaaSaaap @ 17.06.2024 14:44Kāpēc jāuztur īres dzîvoklis? Ko darīs, ja būs tāds stāvoklis, kurā nevar dzīvot tur un bez aprūpes?
Es esmu gatava noziedot reālai ārstēšanai, nevis nezināmiem maksājumiem
Es personīgi, ja ziedošu, tad tikai tad, kad būs zināms, ka Jānis dzīvos, būs nepieciešama rehabilitācija.
lauku bāba @ 17.06.2024 15:04Tā ziedojumu vākšana neizskatās labi, nu nemaz.. pa tiešo Dāvja kontā.. nu nopietni? Vēl Jāņa māsas kontā saprastu. Nevar samaksāt mēneša īri draugam? Un kurš saimnieks ar tad no kārtīga īrnieka šādā situācija uzreiz prasīs nomaksāt īres rēķinu.. uj,uj.. kas tiem influenceriem galvā darās.. pakaļas Turcijā sapumpēt var, bet šādā dzīves situācijā ir ar to pašu pliko pakaļu un uzreiz pie ziedojumiem jāķeras..
Džinga @ 17.06.2024 13:31
Man SEN jau likās, ka kaut kas tajā, ko viņš dara ir pilnīgi netīrs. Nekad nesapratu sievietes, kas parakstās uz kailfoto sesijām pie viņa. Kaut kad jau facebookā bie ielicis bildi, kur itkā lepni ņem priekšā piecas vienlaicīgi un komentāros visas tikai ķiķina. Preteklis
Džinga @ 17.06.2024 15:10
Tak cilvēks vienkārši mirkļa iespaidā dara visu, ko var. Noteikti tā bija pirmā ideja kā palīdzēt, tādā situācijā taču grūti racionāli padomāt
lauku bāba @ 17.06.2024 15:04Tā ziedojumu vākšana neizskatās labi, nu nemaz.. pa tiešo Dāvja kontā.. nu nopietni? Vēl Jāņa māsas kontā saprastu. Nevar samaksāt mēneša īri draugam? Un kurš saimnieks ar tad no kārtīga īrnieka šādā situācija uzreiz prasīs nomaksāt īres rēķinu.. uj,uj.. kas tiem influenceriem galvā darās.. pakaļas Turcijā sapumpēt var, bet šādā dzīves situācijā ir ar to pašu pliko pakaļu un uzreiz pie ziedojumiem jāķeras..
SarmaD @ 17.06.2024 15:10
Tiklums pastāv tikai jūsu galvās. Patiesībā mēs visi esam grēcīgi, tik tērpjamies jērādās.
es domāju, ka to ierosina speciāli, jo stāvoklis ir tik smags, ka cilvēks pie apziņas to nevarētu izturētMc.Queen @ 17.06.2024 15:21Ko zīmē tā medicīniski ierosinātā koma? Kādas iespējas no komas pamosties?
amoreamore @ 17.06.2024 15:34Par to dzīvokli tā tiešām drusku stulbi, bet es saprotu ģimeni/tuviniekus.
Droši vien, ka cer, ka atgriezīsies mājās un dzīvos tālāk.
Gribu tikai pateikt, ka šajā situācijā man šķiet pareizi preventīvi sākt vākt ziedojumus, tie noteikti noderēs rehabilitācijai utt., jo nu, cik saprotu, tad notrieca viņu bolt kurjers (Dāvis šo bija minējis storijos). Lielākoties tie ir visādi indieši, pakistāņi, utt., ko no viņiem piedzīsi?
Nitaris @ 17.06.2024 15:33es domāju, ka to ierosina speciāli, jo stāvoklis ir tik smags, ka cilvēks pie apziņas to nevarētu izturēt