Apple of my eye @ 16.06.2024 17:15
Jā, es nestrīdos, ka autovadītāja vaina, tikai es šeit nerunāju par vainu, bet par sekām - kurš ir mazāk aizsargātais un tātad pie negadījuma gulēs slimnīcā salauzts & komā. Pat ja vainīgais segs ārstēšanās izdevumus, tik un tā visas traumas ir uz cietušā ķermeņa, ilga un lēna rehabilitācija jāveic cietušajam, tad vēl ar to saistītās problēmas darbā/dzīvē - tas viss ir jāveic cietušajam. Un ja ir paliekošas sekas, tad tas arī viss uz cietušo.
Tas ir par ko es runāju un kas daudziem acīmredzot nav skaidrs, ja tik svarīgs arguments ir "vaina".
Nedzīvojam perfektā pasaulē, negadījumi gadās. Uzskatu, ka KATRAM pašam ir jādara viss, lai tajos neiekultos. Skūteristam - braukt uzmanīgi un paredzami, pamanāms apģērbs, ķivere, uzmanība uz ceļu...
Katrā ziņā skumji, cerams viņš izveseļosies!
Ingrīda ir gana šizoīda, lai tā arī varētu izdarīt. Iespējams, kāds ļoti smalki troļļo, bet teksti tikpat slimi, cik resnuleiPalmumāja2 @ 16.06.2024 15:27
Kāpēc jums visām šķiet, ka stiklaskatiens ir resnā bārbija? Es neticu, ka cilvēks var būt tik šizoīds, lai pats par sevi tā rakstītu slavas dziesmas. Pie tam viņa nav aktīva ne IG, ne FB, gan jau darbojas ar bērnu.
Ja nu tomēr tā ir RB, tad viņai steidzami jāmeklē galvas dakteris.
Anetei vismaz ir vīrs un nebija ar steigu jāmeklē pirmais knapi pilngadīgais puišelis, lai nodotu tālāk savus "izcilos" gēnusStiklaskatiens @ 15.06.2024 21:44Atklāju Aneti formā. Jēziņ, tai sievietei 50mit un negribot izskatīties labi. Salīdzinu ar resno_ barbiju, kas nesen dzemdējusi un ir 45 , bet izskatās kā trīsdesmitgadniece. Ko tā Anete formā ar sevi darījusi, ka izskatās kā omme. Kāmis jojo efekts, tievē un resnē?
TeaPot @ 16.06.2024 20:17Ingrīda ir gana šizoīda, lai tā arī varētu izdarīt. Iespējams, kāds ļoti smalki troļļo, bet teksti tikpat slimi, cik resnulei
BellaCiao @ 16.06.2024 20:32Tā Dāvja draudzene Stefa, Stefanija Kontere arī ir/bija vecis? ?
pieņemu, ka viņai ir diezgan po*uj un var nākt te arī mēģināt celt haipu saviem apšaubāmajiem sejas krēmiņiem, paralēli nekaunoties publiski nod!rst savas klientes, kurām tie produkti nepatīk (highlights ir saglabāti daži piemēri), bet viss, ko viņa dara, sevi publiski apkauno. Tur terapeits prasās jau sen sakārtot to viņas slimīgo apsēstību pašai ar sevi, ceļot pašapziņu uz citu sieviešu nolikšanas fona.Ainulai @ 16.06.2024 20:33
Resnā bārbija tiešām ir īpatnēja. “Nolikt” citas sievietes un pateikt “bet redz cik man skaista āda un pati skaista” ir diezgan viņas rokraksts. Es atceros, kā viņa šādi publiski pazemoja Līgu Rīderi, piemēram.
Nepatīkams, iedomīgs sievišķis.
Persiks89 @ 16.06.2024 20:42
jā, kad vēl mācījās RSMP, bija Valts, ja nemaldos. Ar tumšiem matiem un auskariem daudz.
Un runājot par naudu, ja ir atzīta vaina, būtu jābūt, ka visus izdevumus sedz valsts, kura pēc tam piedzīs no tā šofera.
pilnībā piekrītu. Tagad saka visiem nezvanīt, nebraukt, netraucēt ārstus, lai arī šorīt no rīta bija tāds pats kā citi-zvanīja, pieprasīja informāciju un piekļuvi. Intensīvā terapija nav vieta, kur nu visiem rindiņā apmeklēt un medpersonāla pienākums nav katram izskaidrot situāciju ik 15 min. Viņiem ir daudz pacientu un visi vienādi.AiKaaaSaaap @ 16.06.2024 21:52Dāvis ir emocionāls un viņam patīk uzmanība, nenoliedzami, jo daudzām drāmām lien par korķi, pat bieži metot kažoku uz otru pusi. No viņa informācija ir jāuztver un jāanalizē ar kritisko domāšanu. Šiem ietekmeļiem nav pirdiens bez telefona, bet dalīties ar slimnīcas bildēm, kad pats slimnieks nespēj neko pateikt ir par traku.. nu skaidri redzamas pat ar to miglu, kas uzlikta pa virsu.
Šiem ietekmeļiem nav pirdiens bez telefona, bet dalīties ar slimnīcas bildēm, kad pats slimnieks nespēj neko pateikt ir par traku.. nu skaidri redzamas pat ar to miglu, kas uzlikta pa virsu.
ja vēlas sabiedrības atbalstu (iespējams arī finansiālu), tad jāliek publiski. Tam ir negatīvā puse (svešie zvanās uz slimnīcu), bet ir arī pozitīvais, kas ir ļoti svarīgi nākotnei- rehabilitācija utt.sidzha @ 16.06.2024 22:13pilnībā piekrītu. Tagad saka visiem nezvanīt, nebraukt, netraucēt ārstus, lai arī šorīt no rīta bija tāds pats kā citi-zvanīja, pieprasīja informāciju un piekļuvi. Intensīvā terapija nav vieta, kur nu visiem rindiņā apmeklēt un medpersonāla pienākums nav katram izskaidrot situāciju ik 15 min. Viņiem ir daudz pacientu un visi vienādi.
Ja Amuna nebūtu "izredzēto" (pastulbs vārds, īpaši šajā situācijā, bet to ideju ceru, ka nolasījāt) pirmās rindas informācijas piekļuvē, dziedātu šobrīd citu dziesmu. Kā tā man nesniedz informāciju???
Bet nu tie kuri tagad bombī slimnīcu, arī nav gudri, priekšroka ir tuvākai ģimenei.
Nez, ģimene piekrītusi, ka Dāvis visu publiski liek? Tas tikai pastiprina sabiedrības spiedienu uz ģimeni, slimnīcu utt.jau tā smagajā posmā. Īpaši tagad, kad nekas nav zināms, jo rādīs tikai laiks visas atbildes.
jā, neko tur neredzVivaD @ 16.06.2024 22:29
Es Jāņa seju tur neredzu, tā ka ir noblurots pietiekami.
un kur paliek apdrošināšana vainīgajai pusei?iiieviiite @ 16.06.2024 21:52
Būtu jau labi, bet vai pie mums tas tiešām šādi strādā? Parasti jau slimnīca rēķinus piestāda ģimenes locekļiem, kuri pēc tam caur tiesvedību vai brīvprātīgi piedzen no vainīgā.