SantaBarbara @ 08.06.2024 17:50
Vina diez vēl ir kopā ar to džeku?
Agrāk bija dārgi celojumi,fancy restorāni,skaists dzīvoklis Vecrīgas sirdī,tagad skatos viss tāds piezemēts-labie laiki diez beigušies?
SantaC @ 07.06.2024 19:57Andža Shein nopirka bērnam plastmasas graužammantu. ? Shein nav principā tas pats, kas Temu?
Ārzemēs nesen pa TV stāstīja, ka tika veikts pētījums ar Temu produktiem, kuri ir pilni ar toksīniem un ķīmijām.☠️ Tajā skaitā plastmasa, bērnu apģērbs, bižutērija.
Ir tak reputablas kompānijas, kuras tirgo standartiem atbilstošas preces. It sevišķi, ja bērns to liek mutē.?
Agrāk bija dārgi celojumi,fancy restorāni,skaists dzīvoklis Vecrīgas sirdī,tagad skatos viss tāds piezemēts-labie laiki diez beigušies?
kam ir jābūt tajā paurī, lai ko tādu darītu.kichinja @ 08.06.2024 09:36
https://degpunkta.tv3.lv/noziedziba/saldejuma-pardevejs-rubene-cietsirdigi-nogalinajis-vietejo-sitis-ar-bomi-un-aizdedzinajis/
Neoficiāli avoti liek domāt ka puisis, kurš uzņēmies vainu piesedzis Artjomu.
ja paskatās storijus, tad cauri redz, ka nav kkas riktigi. Nav patiesi priecigasauliiite.paula @ 08.06.2024 07:21
Ka var atslegties, ja pašas māja un mammas māja tika izkratīta, vecis cietumā..viņa vienkārši bēg no problēmām.
nu pēc pēdējā laika storijiem, kur nepasaka pilnīgi neko, rodas sajūta, ka priekšā pakaļā arī filmē kaut ko- tikai lai kaut kas būtu.Linlī @ 08.06.2024 23:42
Kāpēc vispār tādi izteikumi? Tāpat diezgan bieži ir Dubaijā, ir vēl valstis kurās ceļojusi pēdējā laikā.
Tāpat viesnīcas, restorāni ir vēl joprojām
Vienkārši, pārāk maz liek info par sevi, varbūt grib vairāk pavadīt ar ģimeni nevis priekšā pakaļā filmēt un postot kā agrāk! Cilvēkiem jau paliekot vecākiem prioritātes mainās, tas nenozīmē ka viņai nekas nenotiek un ir nabadze palikusi ??
kichinja @ 08.06.2024 14:50
Pēc informācijas par slepkavību Rubenē. Viņiem (Rubenes izsitējiem) bija populārs Instagram konts, kurā katru nedēļas nogali tika likti video/bildes no dzerstiņiem un lietām, kas tur notika. Arī tiktokā tika likti video, arī tos vairs nevar atrast un noteikti neatradīs.
sandrute @ 08.06.2024 14:23Vispār Gobzems savos storijos stāstīja par daudzām slavenībām, kuras tirgo narkotikas un pat ceļo uz ārzemēm tirgot, bet joproj staigā uz brīvām kājām. Kāpēc tad Artjomu nepasaudzēja un paņēma ciet, ja citus nepaņem?
TeaPot @ 09.06.2024 02:42Kā vispār radās tas Dzenītes esute nosaukums? Viss, ko redzu, kad izlasu šo vārdu, ir "es ute" vai "es(m)u te". Jebkurā gadījumā pozitīvas asociācijas tas neraisa ?
VivaD @ 09.06.2024 11:14
Vai es pareizi sapratu, ka Artjoms ir viens no tiem Rubenes izsitējiem, kam bija tas insta un tiktok konts?
TeaPot @ 09.06.2024 02:42Kā vispār radās tas Dzenītes esute nosaukums? Viss, ko redzu, kad izlasu šo vārdu, ir "es ute" vai "es(m)u te". Jebkurā gadījumā pozitīvas asociācijas tas neraisa ?
kichinja @ 09.06.2024 11:31
Nezinu, kam piederēja konts un kurš izveidoja bet nosaukums bija “rubeniesi”. Arī profila bildē bija visi viņi kopīgi sastājušies.
VivaD @ 09.06.2024 15:41
''Visi viņi'' - Artjoms ar citiem vīriešiem vai arī Elīna klāt? Ņemot vērā, ka dzeltenajos medijos laikam nekad netika iztirzāts tādas Rubeņu izsitēju lapas saturs, un tur bija redzams Artjoms (?), šķiet, ka ļoti maz cilvēku par tādu profilu zināja.
Aciigaa @ 09.06.2024 00:20nu pēc pēdējā laika storijiem, kur nepasaka pilnīgi neko, rodas sajūta, ka priekšā pakaļā arī filmē kaut ko- tikai lai kaut kas būtu.
“Biju vēlēt, bet jūs nemaz nedomājat man jautāt par ko?” ????
Vnk ko? ? nu un runa neiet tikai par šodienas story. Man jau liekas, ka labāk retu reizi iepostot kaut ko skaistu, nekā katru dienu pīsiņu un tekstus bez jēgas
Ariete @ 09.06.2024 17:03Kā jūs uztverat ka Nurmuižas dvēsele, Fiļa dzīvesbiedrene publiski savu ex sauc par miskasti? Instagram storijs.
Man tas šķiet nenormāli zemiski, īpaši ja vēl ir kopēji bērni... Šausmas kas par līmeni tai sievietei. Lauki atpūšas.