Kompleksu nav, bet nav arī stilīgi. Viņai viss izskatās prasti, nekādas elegances.Stiklaskatiens @ 26.05.2024 20:55Laurabrokap stilīgi dejo ap stieni. Var redzēt, ka nav kompleksu. Ar laiku būs vēl interesantāks saturs. Cik var skatīties uz durām, kas viens otrai tirgo mēslus vai laiza savus debīliķus kā to kambalu nariku alkašu
susla @ 26.05.2024 20:41
Vispār jau neuzminēji gan. Bet vai tu zināji, ka dažai labai mammai, kura atļaujas paceļot, ir krietni spēcīgāka emocionālā saikne, nekā tām mūždien pukstošajām un nogurušajām mammām, kuras nekur netiek, vai kuras sadzemdē bērnus un ir visu laiku kopā? Ir vairāk kā skaidrs, ka Leldes iespējas te dažai labai ļoti skauž. Bet vai jūs personīgi viņu pazīstat un zinat par viņas emocionālo saikni ar bērniem? NĒ!!! Un saikne ar bērniem nepārtrūkst, ja tāda ir, mātei atļaujoties bez bērniem aizbraukt ceļojumā.
Magnolija @ 26.05.2024 21:55Jā, tās sadarbības un tēls pavisam cits, agrāk bija tik daudz bērnu lietas, rūdolfs biezeņi daudz reizes un tml, tagad nekas tāds vairs nav, bērni kā izgaisuši no Leldes IG dzīves.
Man viņa agrāk ļoti patika, likās forsa sieva, laba mamma un tik daudz vel sasniegusi karjerā, tagad esmu viņā vīlusies.
Rietumusawle @ 26.05.2024 21:48
Par ko viņu tieši apskaust? Vīrs publiski piekrāpa un viņa ir sevis meklējumos un piekrīt jebkurai ceļošanas sadarbībai.
Un Tu jau atkal galējības ieej..varbūt laimīga mamma arī esot vairāk kopā ar bērniem kā uz vienu nedēļu mēnesi. Palasi piemēram biogrāfijas aktrišu bērniem, tam kuram viss bija ap sevi un bērni bija tikai ķeksītis.
Un arī skaidrs, ka vīrs un divi bērni bija labs mārketings vinas IG karjerai…nu tagad brīvas, visu varošas, ceļojušas, liktenīgas sievietes tēls.
To varbūt nožēlos, kad bērni būs pieaugusi. Bet tad varbūt bus atkal cits tēls, kas labāk “pardodas”.
Magnolija @ 26.05.2024 21:41Man tādā ziņā Marija Jansone liekas superīga mamma, ar visu grūto periodu dzīvē, IG liek un arī reāli daudz pavada laiku ( esmu vairākas reizes redzējusi pēdējā laikā ) ar bērniem, visādas atziņas ieraksta pēc piedzīvotā, malacis, izturību viņai un cerams, satiks kādu foršu vīrieti un būs laimīga!
susla @ 26.05.2024 22:03
Vai viņai nav tiesību savu instagramu veidot kā viņa pati vēlas? Tas ir tikai normāli, izaugt no bēbīšu vecumposma un nelikt uzsvaru uz bērniem. Es savā instagramā arī bērnus nelieku, tāpēc uzreiz esmu pametusi vai slikta mamma, ka neatrādu ziņkārīgajām acīm? Meitenes, cik jums gadu?
susla @ 26.05.2024 22:04
Ar tevi viss ir skaidrs. Netaisnojies.
Molly777 @ 26.05.2024 22:48Citreiz skatos, lasu un mans prāts nespēj aptvert kā tas ir, ka pieauguši cilvēki (es tā domāju, ka lielākā daļa te ir pieaugušie) absolūti nepieļauj domu, ka tas, kas atspoguļots IG ir varbūt kādi 10% no ikdienas un dzīves, apzināti izvēlēti kadri, ko publicē cilvēks, ņemot vērā faktu, ka to redzēs simti/tūkstoši sekotāju un daudziem tas ir kā darbs, pat mazi it kā spontānie ikdienas story ir tēla veidošanai un tas pat ne tuvu neatspoguļo realitāti. Ne sūda jūs zināt kas notiek Leldes dzīvē un citiem. Paklačoties par situāciju ir viens, bet uztvert IG saturu par cilvēka visu dzīvi, izspriedelēt kaut ko no nekā, pašam tam vēl noticēt ir, teikšu atklāti, debīli.
Magnolija @ 26.05.2024 21:41Man tādā ziņā Marija Jansone liekas superīga mamma, ar visu grūto periodu dzīvē, IG liek un arī reāli daudz pavada laiku ( esmu vairākas reizes redzējusi pēdējā laikā ) ar bērniem, visādas atziņas ieraksta pēc piedzīvotā, malacis, izturību viņai un cerams, satiks kādu foršu vīrieti un būs laimīga!
Molly777 @ 26.05.2024 22:48Citreiz skatos, lasu un mans prāts nespēj aptvert kā tas ir, ka pieauguši cilvēki (es tā domāju, ka lielākā daļa te ir pieaugušie) absolūti nepieļauj domu, ka tas, kas atspoguļots IG ir varbūt kādi 10% no ikdienas un dzīves, apzināti izvēlēti kadri, ko publicē cilvēks, ņemot vērā faktu, ka to redzēs simti/tūkstoši sekotāju un daudziem tas ir kā darbs, pat mazi it kā spontānie ikdienas story ir tēla veidošanai un tas pat ne tuvu neatspoguļo realitāti. Ne sūda jūs zināt kas notiek Leldes dzīvē un citiem. Paklačoties par situāciju ir viens, bet uztvert IG saturu par cilvēka visu dzīvi, izspriedelēt kaut ko no nekā, pašam tam vēl noticēt ir, teikšu atklāti, debīli.
zane.io @ 27.05.2024 05:57Man patik te ik pa laikam ienakt un palasīt kā te visām labāk zināt kā citim jādzīvo? ē vistas, jums savas dzives nav vispār? ?