Kate9 @ 14.05.2024 14:24O, Joldārik K. Kazanovska! Cerams no tiem 3 gadiem vismaz 6 mēnešus pasēdēsi sieviešu cietumā ( ja tik tiešām to visu esi sastrdājusi )
Fifty @ 14.05.2024 14:26Sekoju Annai Valdmanei un domāju, esmu kaut ko palaidusi garām, jo viena un ar vecāku lielu atbalstu audzina 3 bērniņus, turklāt pēdējais piedzima tik nesen, vai vīrs pameta vai kāda situācija? Jo, tiešām, tādā ziņā - spēcīga sieviete, tas, ko dara, ir ļoti grūti. Vienkārši nav saprotams..
Laba sieviete un šitā sasmērējusies?MatildeR @ 14.05.2024 16:58
Pie nosacītas notiesašanas jauna KL pārkāpuma gadījumā jāiet cietumā uz visu termiņu. Viņa ir laba māte un sieviete, noteikti to nenovēlu
Gardenia @ 14.05.2024 13:23Kambalienei nepietiek ar to, ka tirgo sevi OF bet jau telegramā tirgo zagtas tievēšanas programmas
Gan jau ir ko sastrādājusisi. Tādi panti no gaisa nekrīt! Nez kas tad paliks pāri no slavenās eskortnieces, instogramščicas. Daļējs mākslīgs skaistums jau paliks. Neticu arī tam, ka sēdēs cietumā "vienkāršā"Kate9 @ 14.05.2024 14:24O, Joldārik K. Kazanovska! Cerams no tiem 3 gadiem vismaz 6 mēnešus pasēdēsi sieviešu cietumā ( ja tik tiešām to visu esi sastrdājusi )
. Tas tāds labākai variants, Interesanti tikai ko viņa izdarīja. Ja pa cieto pants 10 gadi cietums, bez mantas. Tik vienkārši arī nav ja prokuroram lūdz 3 gadus.Kate9 @ 14.05.2024 14:24O, Joldārik K. Kazanovska! Cerams no tiem 3 gadiem vismaz 6 mēnešus pasēdēsi sieviešu cietumā ( ja tik tiešām to visu esi sastrdājusi )
Bet tā arī ir. Ņemot vērā, ka pieaudzis dēls, ap 25-30.Inaddddddd @ 14.05.2024 19:59Visu laiku domāju,ka Ķimenei vismaz kādi 42! Reāli šokā esmu,jo izskatās daudz vecāka par saviem gadiem!
Skandāls kārtējais, bet man riktīgi šķiet, ka viņa no baltās kafijas korķa nespēj nokāpt. Ne tikai tur Kambals uz viņa sēžSantaC @ 14.05.2024 16:51Olgai Kambalai atkal skandāls. Es tieši vēl nesen iedomājos, ka tā viņas trenere sen nav redzēta. ?
Es arī gribētu zināt kur viņa ir tik laba? Pēc IG spriežot caune nebija sluktāks tēvs. Es tik drusku nesaprotu par ko tieši viņu paņēma. Caune tak no VID Atmazgāja.LuckyStrike @ 14.05.2024 19:01Laba sieviete un šitā sasmērējusies?
Kaut ko esmu palaidusi garām? Ar to Vid it kā bērnu tēvs tak atmazgāja. Pat sods nebija jāmaksā. Šis ir kāds cits stāsts. Noteikti savstarpējais kašķis, tikai un haips.Ariete @ 14.05.2024 20:52Nu nezinu kāda tā Vika ir, bet nezinu vai labi, ka bērnu tēvs iesēdina māti cietumā...
Inaddddddd @ 14.05.2024 19:59Visu laiku domāju,ka Ķimenei vismaz kādi 42! Reāli šokā esmu,jo izskatās daudz vecāka par saviem gadiem!