Likums1 @ 10.05.2024 16:57Es nesaprotu.Amuna Dāvis nestrādā,nemaksā nodokļus ,dzīvoklī īrē, darba nav.Nestrādā ,nesen bļāva ka sāp mugura, lai cilvēki ziedo nabagam naudu .Tagad plastiskās operācijas un daudzie ceļojumi.Kur tādi naudu ņem?
cik zinu, esot šķīrusies, tad jau var dancot rinķī😁blondi69 @ 10.05.2024 15:56nu ne jau tikai meikaps, uzķujēnusi sevi nepajokam ar botox utt, vari iegooglēt pirms, nesmādē ari citus večus bez vīra, ļoti tēlo kaut ko, bet ir jau arī kapēc - daddy is rich un alkoholiķe māsa cietumā?
ārprāc!!! Lasīju jūsu komentārus un arī aizgāju paskatīties😁 vai man dieniņ, kas par pakaļ.SantaC @ 10.05.2024 17:10
Un kā tu domā priekš kam viņš tādu dirsu ielika? ?
Vārdotāja @ 10.05.2024 17:30ārprāc!!! Lasīju jūsu komentārus un arī aizgāju paskatīties? vai man dieniņ, kas par pakaļ.
Nez kā viņš sēž?
kas tur ir? Pastasti, tiem, kuri neredzLuckyStrike @ 10.05.2024 20:11Gossip Gobzems atkal zažigajet. Nekad nedomātu, ka aiz Valeines perfektās ģimenes fasādes tāda pat šmuce...
Gan jau, ka nav kopā. Tik jaunam puisim viņa ir par vecu grozi kā gribi. Viņam tak bērnus vajadzēs.EmilijaArm @ 10.05.2024 16:55
Man liekas, ka Bukarts un Ramončiks vairs nav kopā. Vai tad ir? Pa Rīgu ar savu glauno sarkano mobīli braukā viens, un JRT arī nule feisbukā izlika bildes, kur hokejisti apmeklē izrādi - daudziem dāmas līdzi (Indrašim smuka gaišmate!), Bukijs bez beibes.
atradusi problēmu , tak neklausies. 😂😂😂Ainulai @ 10.05.2024 20:35Aaaaaaaaaaaaaaa, kā man griež ausīs Andžas “škipsninja” un “kiploks”.
i dzīvoklī pieņem pa nelegālo, bet cenas kā centra frizētavā 🥲Likums1 @ 10.05.2024 16:57Es nesaprotu.Amuna Dāvis nestrādā,nemaksā nodokļus ,dzīvoklī īrē, darba nav.Nestrādā ,nesen bļāva ka sāp mugura, lai cilvēki ziedo nabagam naudu .Tagad plastiskās operācijas un daudzie ceļojumi.Kur tādi naudu ņem?
Tas pats, kas pārējiem viņa storijos. Balta kafija un m@ucība.Adele4 @ 10.05.2024 20:21kas tur ir? Pastasti, tiem, kuri neredz
hmm, kă pie tā Gobzema satura var tikt? Es nekur neko neatroduLuckyStrike @ 10.05.2024 20:11Gossip Gobzems atkal zažigajet. Nekad nedomātu, ka aiz Valeines perfektās ģimenes fasādes tāda pat šmuce...
Tas neiroķirurgs Valeinis lieto balto kafiju un maukojas apkārt? Nu ne jau cien. Dermatoloģe.LuckyStrike @ 10.05.2024 21:09Tas pats, kas pārējiem viņa storijos. Balta kafija un m@ucība.
Hermiine89 @ 10.05.2024 21:39hmm, kă pie tā Gobzema satura var tikt? Es nekur neko neatrodu
viņš vispār izskatās drausmīgi, resns ļumeklis ar resnu neformīgu pakaļu. Āksts😃😃😃Ariete @ 10.05.2024 16:29Vispār amuna tajā dzimšanas dienas outfitā no aizmugures izkskatās pec vecas tantes ar lielu pakaļu
Kā saprotu cienījamā dermatoloģe arī pūderē degunu. Ja pareizi sapratu tad kad viņa sasita vīra mustangu zem alko un pulvera bija bez tiesībām 2 gadi palikusi. Tad dakters šai piedraudēja, ka šķirsies ja vietā nenopirks jaunu auto tad lai nopirktu auto bija savu māti no dzīvokļa izlikusi. Ah jā un licis viņai vēl kadiju tirgot.Hermiine89 @ 10.05.2024 21:42Tas neiroķirurgs Valeinis lieto balto kafiju un maukojas apkārt? Nu ne jau cien. Dermatoloģe.