Nav_vispar @ 01.03.2024 07:41Jelinska pat slēpojot neizlaiž šampi no rokām…
Gardenia @ 29.02.2024 13:12Domāju ar tiem īpašumiem nemaz nav tik vienkārši, gan jau viņai gluži nepieder, Tas mani arī mulsina. Māja ja pieder tad ne Magonei, bet mamaškai un tad man lielas aizdomas, ka var būt tikai kāda maza daļa kopīpašuma nonākusi kādā pastarpinātā mantojumā. Tā mamaška dikti uz naudu apķērīga. Būtu iespēja pati sen jau izdomājusi ko kur atstāt un kur dzīvot. Par to dzīvokli vēl interesantāk, no kurienes viņš viņai var būt vispār? Labākajā gadījumā kādas īres tiesības piešķirtas kādreiz no kādiem sociālajiem! Tak šovā no sākuma un nekas viņai nepiederēja un nebija par ko īsti piederēt tak tādēļ tikai pie mamaškas dzīvoja un ar Žani sagrabināja visu ko varēja lai nopirktu to Latgales māju. Nav tur nekādu viņām vienpersonīgi piederošu īpašumu lai ar viņiem brīvi rīkotos. Ne vismaz es tā domāju.
kinderbueno @ 01.03.2024 13:48
Man šķiet dīvaini, ka mamma dzīvo pilnīgā miskastē, bet pašai ir māja Liepājas pusē un dzīvoklis Liepājā. To visu varēja pārdot un nopirkt pieticīgu vienistabas dzīvokli un pietiktu vēl nauda kādam laikam. Nebūtu lopi jāapkopj savos gados un no pensijas tomēr sanāktu pārējām.
Viņa kaut kad nākotnē stāstīja, ka mamma vispār nemaz negribot iet prom no turienes. Un to māti paskatoties un paklausoties, kāpēc būtu vispār kaut kas jādara? Lai sēž savos mēslos un ventilē sūdus viena patikinderbueno @ 01.03.2024 13:48
Man šķiet dīvaini, ka mamma dzīvo pilnīgā miskastē, bet pašai ir māja Liepājas pusē un dzīvoklis Liepājā. To visu varēja pārdot un nopirkt pieticīgu vienistabas dzīvokli un pietiktu vēl nauda kādam laikam. Nebūtu lopi jāapkopj savos gados un no pensijas tomēr sanāktu pārējām.
LabaDabaDa @ 01.03.2024 14:38
Daudzi veci cilvēki negrib neko mainīt. Viņi labāk mocīsies ar lopiem, dārziem, akām, malkām un visu pārējo, ko jau sen nevar paveikt, jo tā viņi ir pieraduši. Citiem tās varbūt liekas mokas, viņiem tā varbūt ir visa dzīve.
SantaC @ 01.03.2024 00:11
Didrihsoni.
Nav_vispar @ 01.03.2024 13:36https://jauns.lv/raksts/sports/596708-foto-pie-kristapa-porzinga-saniem-pievilciga-tumsmate-vai-musu-basketbola-spideklim-jauns-sirdsakitis
Kā jums šķiet, jauna mīla?
LabaDabaDa @ 01.03.2024 14:38
Daudzi veci cilvēki negrib neko mainīt. Viņi labāk mocīsies ar lopiem, dārziem, akām, malkām un visu pārējo, ko jau sen nevar paveikt, jo tā viņi ir pieraduši. Citiem tās varbūt liekas mokas, viņiem tā varbūt ir visa dzīve.
mokabezpiena @ 01.03.2024 17:02Porziņģa meiča blakus ir @sookiehalll instagramā. Privāts profils. Un te 6 viņas bildes https://dynastyseries.com/sookie-hall-sookiehalll-x-photo-by-astral-photobyastral/
Celtics redditā puiši jau atraduši ?
garsigs_persiks @ 01.03.2024 18:09
Nekas jauns tātad, un sievas materiāls te arī laikam īsti nebūs ?
Man vispār šī sieviete derdzās 😄 Pārgudrā eksperte visās lietās. Par visu šokā 😂 Ķermeņa formas jāveido ir sporta zālē, nevis kosmetologu kabinetos.Dainuviete @ 01.03.2024 17:00Nu ko tūlīt mopsis,nošļukusī seja a.k.a Visās receptēs Vanilīns Pastuhova ies pa gaisu - Manssapņudārzs aicina par atsevišķu samaksu izzināt viņas krasās pārmaiņas ķermeņa aprisēs :)
Gan atkal kaut ko buldurēs ka nozagtas receptes utml.
mokabezpiena @ 01.03.2024 17:02Porziņģa meiča blakus ir @sookiehalll instagramā. Privāts profils. Un te 6 viņas bildes https://dynastyseries.com/sookie-hall-sookiehalll-x-photo-by-astral-photobyastral/
Celtics redditā puiši jau atraduši ?
cory @ 01.03.2024 20:32
Šeku-reku arī dāmas tiktok: https://www.tiktok.com/@sookiehalll Tie video un tie teksti pa virsu, ko šī tur sapostojusi grozoties gar spoguļiem, liek domāt, ka KP jau ar šo laida, kamēr Laura vēl bija kaut kur fonā.
5.septembra posts- I don't chase. I attract. What belongs to me will simply find me. 30.septembris- I'm really a lover girl, just hate how I have to act to protect my feeling". 18.novembris- You'll never meet another girl like me again, I promise you that.” “You seem very sure of yourself” “Yes, because I understand there's no other girl in the world quite perfect as me."
Izskatās, ka viņa tur arī daudzus nesenus video ir noslēpusi, kad meklē viņas tik tok googlē, izlec vēl video, bet uzspiežot uz video, rādās, ka nav available.
Neviens tiesas lēmums Madarai un Jānim nevar savā IG vai FB likt jebkādas bildes vai citu info pilnīgākās muļķības! Nav jau Kiviči jānoliek, piedevām viņi to vispār nekad nav darījuši!Claire @ 29.02.2024 18:26Manuprāt M&J klusēšana saistīta arī ar Kivičpāra gandrīz priekšzīmīgo uzvedību. Ka tik nav bijis kāds tiesas lēmums vai kas, kas abiem pāriem liek uzvesties rātni.
Katrā ziņā, es ceru, ka Madarai ar Jāni viss labi!