Tu neticēsi, bet sex un kaislības mēdz būt arī pusmūžā.Lola12345 @ 28.02.2024 12:51Es esmu šokā par Lindu Kalniņu, iznākot filmai es nodomāju, tiešām jaunākus aktierus nevarēja atrast, tādi pusmūža visi. Izrādās pajauna aktrise
ko es tikko redzēju. Lētas M vibe. Vulgaritāte apvienota ar mom content. WTFamoreamore @ 27.02.2024 18:37
https://www.instagram.com/laurabrokap?igsh=MXNlOHJjcWlseGVpcw==
BellaCiao @ 28.02.2024 14:15Anete Spike var bļaut cik grib, ka ir dabīga un lieto dabīgos filtrus, kuri neko nemaina, bet Arsenija storijos, bez filtra to sievieti nevar pazīt. Kā attāla radiniece! Nav jau nesmuka, bet pilnīgi cits cilvēks, kā savos storijos! Uz ielas nepazītu.
Lola12345 @ 28.02.2024 12:51Es esmu šokā par Lindu Kalniņu, iznākot filmai es nodomāju, tiešām jaunākus aktierus nevarēja atrast, tādi pusmūža visi. Izrādās pajauna aktrise
Aniia @ 28.02.2024 12:01Jū arī savus bēbīšus laižat rāpot pa grīdu publiskās vietās? Un tāda vēl vadīja māmiņu klubu? ?♀️ Neredzēti stulba sieviete, paskatoties viņas storijus...
amoreamore @ 27.02.2024 18:37
https://www.instagram.com/laurabrokap?igsh=MXNlOHJjcWlseGVpcw==
Otiiilija @ 28.02.2024 14:06ko es tikko redzēju. Lētas M vibe. Vulgaritāte apvienota ar mom content. WTF
Ariete @ 27.02.2024 23:45Paskatījos to deju sadaļu viņas highlits. Viņa pusplika dejo, fonā bērnu gultiņa, bērns blakus rāpo. ?
yay @ 28.02.2024 16:32
Negribu aizvainot garīgi slimos cilvēkus, bet viņa konkrēti izskatās atpalikusi. Tās sejas mīmikas dejojot CRINGE
Pat žēl tās meitenes, diez cik viņai gadi. Nākotnē iespējams ļoti nožēlos šo vulgāro izrādīšanos IG. Viņai tas neko labu nedod, bet vēl to nesaprot.āboliņš @ 28.02.2024 17:49
Viņa vientuļā mate un pašai izrādās nav skaidrs kurš ir bērna tēvs,jo reizē ar vairākiem gulēja.
Pēc bērna neviens vecis šo negrib,miestā viņu dēvē, sauc par izāģēto baļķi,sabrukušo garāžu!???
pievienojos šim viedokli, arī biju pārsteigta, kad uzzināju, ka viņa ir Marta Kalniņa meita, man uzreiz pirmā doma bija- bet vins nav tik vecs, izrādas- tieši viņa ir tā, kas nav TIK veca. 😁chihiro @ 28.02.2024 18:41Ekstāzes varone neizskatās dažus gadus vecāka, bet uz vismaz 40. Man apkārt 30 un 30+ tā neizskatās.
aauuu @ 28.02.2024 14:22
Viņa tiešām izskatās vecāka nekā ir patiesībā. Un ļoti švaka aktrise. Filmā galīgi garām. Nedabīgi, teksti iekalti no galvas. Fu.
TheBlonde @ 28.02.2024 16:25
Kāda ir redzejusi story, kur viņa šitā dejo un ir redzams bērns? Gribu uzrakstīt par viņu Bāriņtiesai, bet fonā bērnu neesmu redzējusi.
tie rudie cilveku tipi izskatās vecāki nekā patiesībā!! Nevajag piesieties, viņa tur neko nevar mainīt!!Naomi* @ 28.02.2024 19:56pievienojos šim viedokli, arī biju pārsteigta, kad uzzināju, ka viņa ir Marta Kalniņa meita, man uzreiz pirmā doma bija- bet vins nav tik vecs, izrādas- tieši viņa ir tā, kas nav TIK veca. ?
Fargerike @ 28.02.2024 20:14
Jā, es arī novīlos, cik neprofesionāli un kokaini notēloja. Bet laikam jau Džiļa vecums dara savu- izvēlas ar vien jaunākas piegulētājas un tikai tad nodēvē par mūzām un laiž uz skatuves. Kādreiz bija otrādāk.
Bez tam- zinot, ka Džilis skaļi jājies ar visām savām mūzām-galvenajām aktrisēm, tur par Dailes teātrī, citiem dzirdot, šaubos, ka ar gadiem, vai piekto sievu to būtu to atmetis.
viņam šī ir sestā sieva. 😁Fargerike @ 28.02.2024 20:14
Jā, es arī novīlos, cik neprofesionāli un kokaini notēloja. Bet laikam jau Džiļa vecums dara savu- izvēlas ar vien jaunākas piegulētājas un tikai tad nodēvē par mūzām un laiž uz skatuves. Kādreiz bija otrādāk.
Bez tam- zinot, ka Džilis skaļi jājies ar visām savām mūzām-galvenajām aktrisēm, tur par Dailes teātrī, citiem dzirdot, šaubos, ka ar gadiem, vai piekto sievu to būtu to atmetis.
viņa nav rudais tips, teica, ka dēļ lomas dabūja savus melnos matus krāsot/balināt gaišākus.Silverxangel @ 28.02.2024 20:30tie rudie cilveku tipi izskatās vecāki nekā patiesībā!! Nevajag piesieties, viņa tur neko nevar mainīt!!