Mathilde @ 26.02.2024 22:41Tai Santai Lasmanei ir bijušas ntās plastikas- degunam, krūtīm, sejai, dibenam, vēderam un vairākkārtīgas.
Bet viņa ir kārtējais dzīvais piemērs, ka viss mākslīgais skaistums neko neizlabo plus sabojā veselību. Visi šitie implanti, filleri un botoxi … nez nav bail vismaz ādas vēzi dabūt?!?
HiacinteBurkaa @ 27.02.2024 00:24Matu Kristīne aizmirsusi savam spoguļattēlam novākt dažus kilogramus, fail :D Patiesībā skumji skatīties uz viņas fake slaidumu, zinot, ka realitātē tur ir L izmēra meitene ar vaigiem, pazodi un apaļumiem.
garsigs_persiks @ 27.02.2024 01:08
Un kā var vispār var līdz tam aizdomāties zagt svešas influenceres bildes ar vairākiem simtiem tūkstošiem sekotāju un likt savu seju virsū?! Cilvēki taču nav stulbi. Tagad gan visu ātri izdzēsusi un brīnās par heitu. Normāls cilvēks, kurš sevi grib pasniegt kā savas jomas profesionāli, pie tam vēl starptautiski, tā nekad nerīkotos. Biju labākās domās par viņu
un tagad “nabadzīte” liek es atvados jo Jums, haha 😅Atkal @ 26.02.2024 19:22Santa Lasmane izlikusi storiji kā hairstylesbychristine nozagusi blogerei bildi un ielikusi savu seju. Dumās sievietes nesaprot, ka var redzēt ka lieto facetune, tagad pat sejas vienkārši izgriež. Godīgi sakot, man pat tās Gundegas jau besī ar šito influenceru intervēšanu. Negribas ne sekot, ne atbalstīt, jo viss ir tik fake. Kur vēl tālāk??
govīm jau parasti ir tesmeņi. Viņa jau tāda irLinlī @ 26.02.2024 21:53https://failiem.lv/u/puhbztmhze
Normāli tesmeņi nokarājušies un tiešām tas nav vairs krūtis ??
Es šo reāli nesaprotu. Var sevi saslaidinàt, nofiltrèt, pàrfiltrèt utt, kà to dara lielàkà daļa “skaistuļu”. Bet uz ielas tu esi tàds kàds esi 😄HiacinteBurkaa @ 27.02.2024 00:24Matu Kristīne aizmirsusi savam spoguļattēlam novākt dažus kilogramus, fail :D Patiesībā skumji skatīties uz viņas fake slaidumu, zinot, ka realitātē tur ir L izmēra meitene ar vaigiem, pazodi un apaļumiem.
Dzintriņa @ 26.02.2024 21:49Lai piedod Lelde un šī sajukusī pasaule, bet, pat nestalkojot viņas profilus..
fb ziņu lapas pašas lec “virsū” ar pirms un pēc ex Ceriņss deguna korekciju.
Un ir baigais Maikla Džeksona vaibs, nu baigais, tikai sievietes versijā, nu ir!
?
Cik var ņemties, arī tagad Leldei ir unikāla seja ar jauno degunu 😁HiacinteBurkaa @ 27.02.2024 00:21
Ar savu degunu viņai bija skaistāka, unikālāka seja. Pieaugušāka. Ir cilvēki, kam nevajag tādu deguna formu labot.
pusaudži ne to vien uzmeistaros😂tik labi,ka feiku neatšķirs no oriģināla.Pa zemu viņus novērtējat🤭SantaC @ 27.02.2024 08:37Par šo pusaudžiem skolā ir jāstāsta un jārāda Kristīne kā piemērs. Tik FAKE! ? Un tādu ir ļoti daudz.
Kenty @ 27.02.2024 09:33pusaudži ne to vien uzmeistaros?tik labi,ka feiku neatšķirs no oriģināla.Pa zemu viņus novērtējat?
Daudzi liek fotosesju bildes ,profesionāls fotogrāfs,meikaps,gaismas ..dzīvē atkal izskatās cilvēks citādi ! Nu un ?kinderbueno @ 27.02.2024 10:26Kādas bildes Kristīne nozaga? Es laikam šo drāmu palaidu garām, tagad nesaprotu par ko Jūs runājat ?
Bet par bilžu pārveidošanu un uzķūnēšanu es arī nesaprotu. Tu ieliec bildi, bet visi tie kas tev seko , draugi, ģimene, paziņas, visi taču zin ka tu tā neizskaties, ir taču tik nepatīkami, kad skaties vienu bet dzīvē esi pavisam cits.
Rumblerx @ 27.02.2024 08:19Es šo reāli nesaprotu. Var sevi saslaidinàt, nofiltrèt, pàrfiltrèt utt, kà to dara lielàkà daļa “skaistuļu”. Bet uz ielas tu esi tàds kàds esi ?
Kalnos @ 27.02.2024 10:38Daudzi liek fotosesju bildes ,profesionāls fotogrāfs,meikaps,gaismas ..dzīvē atkal izskatās cilvēks citādi ! Nu un ?
HiacinteBurkaa @ 27.02.2024 00:21
Ar savu degunu viņai bija skaistāka, unikālāka seja. Pieaugušāka. Ir cilvēki, kam nevajag tādu deguna formu labot.