mokabezpiena @ 26.01.2024 10:11Mana teorija par Vizlu - šķiršanās paziņojums bija ilgi plānots PR gājiens (Laura ir labos draugos ar PR spečuku Denisu). Ilgi turēja intrigu, klusēja, ar klusēšanu un neziņu lika par sevi spekulēt, tas cēla publicitāti. Tad janvāra sākumā iznāca intervija ar BetuBeidz, kas acutally bija atkal pa draugam sarunāta intervija, jo tur neko nepateica, bet atkal bija publicitāte. A.K.A tā intervija bija tīzeris the real deal intervijai Santā. Un viss šis PR stunt ir domāts, jo Vizla plāno kaut kādu grandiozu paziņojumu, maybe savs bizness, vienalga kas. Tas ir mans shower thoughts šodien :D
LuckyStrike @ 26.01.2024 12:25Aldis pirms kāda laika rakstīja, ka nu tik būs stāsts par Kilblokas bijušo vedeklu Zani.
Bet ar to arī viss beidzās.
Interesanti, ka Zane ir viņam IG sekotājos.
Tā ka ir diezgan ticami, ka Gobzis vnk nodarbojas ar prastu black mail.
Nekas īpašs, tad dziedātāja, nu vijoļniece. Bez bieziem večiem pati neko nevar. Tā sapratu, ka tas zviedru ex bērnu audzina.Arahne @ 25.01.2024 23:28
Kāda zin kas ir Katy Tindemark?
Nē, pa citu līniju. Bet pa lielam sīkums.Stiklaskatiens @ 26.01.2024 13:13
Diezin vai Zanē ir, kas interesants. Suņi, vai?
SantaBarbara @ 26.01.2024 10:54
Kur tagad ir tăs meičas,kas no drošiem avotiem zināja teikt,ka Laura ar KP nav škĩruśies???
Tiešām , daudzām tak bija tik droši avoti🤔SantaBarbara @ 26.01.2024 10:54
Kur tagad ir tăs meičas,kas no drošiem avotiem zināja teikt,ka Laura ar KP nav škĩruśies???
LuckyStrike @ 26.01.2024 12:20Iveta Troalika?
Greya @ 26.01.2024 14:12Delfos ir bildes no lubrikantu ballītes. LV izskatās ļoti dīvaini?
Greya @ 26.01.2024 14:12Delfos ir bildes no lubrikantu ballītes. LV izskatās ļoti dīvaini?
Arī iespējams. Negribētu sevi tur ieraudzīt, labi, ka neesmu ietekmele 🕵Tonya @ 26.01.2024 14:53
Tur lielāka daļa izskatās dīvaini. Tur 50% bildes ir tādas… Khem, iespējams, ka apgaismojums.
mokabezpiena @ 26.01.2024 14:57No delfi - Populārā izdevuma "Santa" februāra numurā Vizla atklāj, ka savulaik Kristaps viņai pirmais uzrakstījis vēstulīti, taču viņa uz to nav atbildējusi, jo tobrīd draudzējusies ar citu puisi. Vēlāk attiecības tomēr uzplauka. Tagad, pēc vairākiem gadiem, abi ir izšķīrušies.
"Bet nav notikusi traģēdija, šo šķiršanos nevērtēju kā zaudējumu. Mēs viens otru ļoti cienām, viņš ir lielisks. Man bija jāpaiet malā, jāapsēžas un jāpadomā. Iespējams, esmu tāds cilvēks, kas vienmēr ļoti daudz ir koncentrējies uz citiem. Bet esmu jauna, un, lai būtu pa īstam laimīga, man ir svarīgi attīstīties. Bet to ir grūti izdarīt, ja dzīvo vairāk otram, nevis sev," žurnālistei Inetai Meimanei teic Vizla, kura šomēnes svinēs 26. dzimšanas dienu.
koncha @ 26.01.2024 15:25
Prefekti noslīpēta, labi pārdomāta atbilde.
Merilda @ 26.01.2024 14:55
Santai Nīmanei tik vulgārs un prasts outfits. Seeen nav aktuāli tie zīdveida krekliņi ar mežģīni + kombinācijā ar leoparda zābakiem.