SarmaD @ 30.12.2023 14:09
Tu esi diezgan duma. Ja neesi pamanijusi tad mans viedoklis nav bībelē ierakstīts bauslis. Tas ir mans viedoklis. Tu un citas var dzīvot pēc sirds patikas. Es te paužu savu nostāju.
Nala @ 30.12.2023 15:05Annas Pērles storiji tika ielikti uzreiz pēc kaut kādas meitenes komentāriem zem pēdējā posta ? Kuriem es piekrītu, tiešām dīvaini izskatās, visos postos bez vīra un auditorijai ne vārda nesaka ? Un ja negrib teikt, nu tad posto kopā ar vīru, taisi to ideālās ģimenes ilūziju un neviens neko nejautās tad ? Bet nu tas ir gada fail vnk, tikko dvīnes piedzemdēt, ieņemt 3šo bēbi un palikt vienai uzreiz pēc tam ? Ir tie krievu memes “dzīve, no kuras es baidos”, nu tad šādu dzīves situāciju es pat saviem ienaidniekiem nenovēlētu ?? Un kur tad Dieva palīdzība? Šī tak no vienas sektas ar Didrihsoni. Dievs vienmēr stāv klāt, vienmēr palīdzēs, utt. ?
Lilynim @ 30.12.2023 15:21Gads pieaugusiem cilvekiem attiecibas ir pietiekami ilgs laiks lai zinatu vai ar otru redz nakotni vai ne. Nav ko vilkt garuma!
Man drizak skumjak ir noskatities uz tam damam, kuras vairakus gadus ir kopa ar saviem viriesiem un klusiba cer uz gredzenu, bet kaa tie gadi iet taa vini iet un pec tam attopas vienas, savu jaunibu zaudejusas gaidot uz kadu, un kaut ka lielaka dala so viriesu pec tam atrod uzreiz citu damu un apprec uzreiz!
ir irIeva12345 @ 30.12.2023 15:13Pēc Uģa Kuģa storija liekas, ka Samanta Tīna aprecejusies? Vai man tā tikai šķiet.
Vārdotāja @ 30.12.2023 13:56Redz kā Ceriņvīrs tomēr ir vismaz bērnu ballītē ar Leldi. Pat ietagojis
Nala @ 30.12.2023 15:05Annas Pērles storiji tika ielikti uzreiz pēc kaut kādas meitenes komentāriem zem pēdējā posta ? Kuriem es piekrītu, tiešām dīvaini izskatās, visos postos bez vīra un auditorijai ne vārda nesaka ? Un ja negrib teikt, nu tad posto kopā ar vīru, taisi to ideālās ģimenes ilūziju un neviens neko nejautās tad ? Bet nu tas ir gada fail vnk, tikko dvīnes piedzemdēt, ieņemt 3šo bēbi un palikt vienai uzreiz pēc tam ? Ir tie krievu memes “dzīve, no kuras es baidos”, nu tad šādu dzīves situāciju es pat saviem ienaidniekiem nenovēlētu ?? Un kur tad Dieva palīdzība? Šī tak no vienas sektas ar Didrihsoni. Dievs vienmēr stāv klāt, vienmēr palīdzēs, utt. ?
Vārdotāja @ 30.12.2023 15:34ir ir
SarmaD @ 30.12.2023 16:45Tās, kas gadiem gaida arī man žēl. Bet labi ka daļa tomēr šķiras, ja saprot, ka nebūs. 10 gadus būt attiecībās bez juridiskas puses ir pazemojoši.
Lai jau veido,pārveido. Visvairāk nepatīk,ka iepriekš muguras operācijai vāca naudu,a tagad operācijas taisa ik pēc pāris mēnešiem. Tas man nav saprotams.kitijaarmazok @ 30.12.2023 16:49Kā jums Amunas jaunās pārvērtības? Tas piepūstais dibens tagad vēl vairāk izceļas.??
SarmaD @ 30.12.2023 16:45Tās, kas gadiem gaida arī man žēl. Bet labi ka daļa tomēr šķiras, ja saprot, ka nebūs. 10 gadus būt attiecībās bez juridiskas puses ir pazemojoši.
Un tāpēc arī mēs to darīsim tikai divatā.Cocoth @ 30.12.2023 17:03
Kādēļ Jums liekas, ka visas grib precēties?
Arī esam kopā jau ilgi, jau sen vīrietis bildināja, bet es nekad neesmu gribējusi tieši to procesu - precēties
Un vai tādēļ mums būtu jājūtas slikti vai pazemojoši?
Un kā rāda apkārtējā vide, kas ātri precas, ātri šķiras ?
Cocoth @ 30.12.2023 15:37Nu katrā ziņā neapskaužama Annas pērles situācija. Tur ir jābūt apakšā kaut kādai bombai! Neticu, ka izšķīrās vnk tāpat, pietam gaidot trešo bērnu!
Kaut gan nevar zināt kādas attiecības bija visus 8 gadus, vīrs nekur baigi nekad nefigurēja, visur viņa viena