koncha @ 29.11.2023 19:59
Pilnībā piekrītu. Arī par bērniem. Ja apzināti izliec sevi un savu dzīvi internetā un ar to PELNI, tad jārēķinās ar darba sekām - viedokļiem, komentāriem, patikšanu, nepatikšanu. Katram darbam ir kāda nepatīkamākā sadaļa. Influenceru darbā tomēr lielākā daļa ir tā patīkamākā - ceļojumu, attālināta darbs, radošs darbs utt. Attiecībā uz KDz tas ir tas, kas mani neuzrunā, ka visu laiku sit cauri nespēja panest kritiku, vēlme, lai visiem patīk. Un ja nepatīk, tad vainas pavēršana uz publiku utt. It kā vienalga, bet patiesībā nav.
Man personīgi liekas biedējoša doma, ka es un mana ģimene mierīgi guļ, bet pilnīgi jebkurš, jebkurš var ienàkt un pētīt Tavu ģimeni un dzīvi. Protams, mani konti ir noslēgti.
koncha @ 30.11.2023 07:56
Dana ir forša meitene un viņi ir superpāris, prieks skatīties. Danai piemīt tāds rotaļigs seksīgums, it kā kaut kas neveikls, bet piesaistošs. Pretējs tam zāģētājas sievietes tipam…..Bet nu jā, pēdējā gada laikā ir tik novērtēta no sabiedrības puses, pieļauju, ka pārdošanas cipari arī ir debesīs un vienā brīdī tā pašapziņa uzaug, ka deguns paceļas, galvenais noturēt to cilvēcību un atvērtību. Suni glāstīja normāli, nav jau vainīga, ka kāds no aizmugures filmēja ??
Ekhoo @ 29.11.2023 22:23Parunājam par Wildspirit Danu?
Man ļoooti uzrunāja viņas stāsts, ideja kas izauga par biznesu. Veļa ar domu, backgroundu utt.
Bet. Visi tie pēdējā laika storiji ir par un ap viņas pakaļu. Visa tā skropstu plikšķināšana un lūpu aplaizīšana, smaidīšana-nu tā ar mutīti puspievērtu..
man, protams, skauž viņas augums. Bet ar to pietiek wildspirit fotosesijās, kas ir gana erotiskas, tā spēle ir aizgājusi drusku par daudz ikdienā. Kamooon, glaudīt svešu suņuku ar tik atšautu pēcpusi, nu seriously
Nastja32 @ 30.11.2023 08:42
Manuprāt, pēdējā laikā viņas tēls kļuvis pavulgārs. Nevis izsmalcināti seksīgs, bet prasti lēts. Citreiz pat neērti skatīties, kā viņa saģērbjas ceļojumos - tie super īsie šorti, un viss kratās. Bet varbūt tieši tāds ir viņas mērķis.
Ekhoo @ 29.11.2023 22:23Parunājam par Wildspirit Danu?
Man ļoooti uzrunāja viņas stāsts, ideja kas izauga par biznesu. Veļa ar domu, backgroundu utt.
Bet. Visi tie pēdējā laika storiji ir par un ap viņas pakaļu. Visa tā skropstu plikšķināšana un lūpu aplaizīšana, smaidīšana-nu tā ar mutīti puspievērtu..
man, protams, skauž viņas augums. Bet ar to pietiek wildspirit fotosesijās, kas ir gana erotiskas, tā spēle ir aizgājusi drusku par daudz ikdienā. Kamooon, glaudīt svešu suņuku ar tik atšautu pēcpusi, nu seriously
Valdet @ 30.11.2023 10:16Un vēl, neesat ievērojušas, ka viss vairāk aprunā fake personības te? Tie kuri sev uzliek masku un nav patiesi. To visu atkož. Atkož to, kas nelīmējas kopā. Arī dzīvē, ja viens saka to, bet izdara pilnīgi pretēji - uzreiz par to aprunā, kāda divkosība. Te kas līdzīgs notiek ?
Valdet @ 30.11.2023 10:21Piemēram, nez kapēc Magoni te neaiztiek? Tur ir auzas, bet vińa ir patiesa. Cilvēkiem ir skaidrs kāpēc ir tā kā ir. Tur nav ko aprunāt vai meklēt blusas.
Melandža @ 29.11.2023 23:02Neticu es daudzu influenceru godīgi izlozētiem konkursu rezultātiem. Rebeka Liepiņa nekur nav atrādījusi kā atlasīja uzvarētāju super lielajam konkursam, bet te nu viņa ir - konkursa uzvarētāja ir lietotāja, kurai pati seko un komentējusi vai katru bildi no pēdējām esošajām. Kā vienmēr uzvar draudzība ??
Aizbildinājums ka itkā divas iepriekšējās izlozētās nebija izpildījušas konkursa noteikumus. Nu nemuldies, Rebeksi
koncha @ 30.11.2023 07:56
Dana ir forša meitene un viņi ir superpāris, prieks skatīties. Danai piemīt tāds rotaļigs seksīgums, it kā kaut kas neveikls, bet piesaistošs. Pretējs tam zāģētājas sievietes tipam…..Bet nu jā, pēdējā gada laikā ir tik novērtēta no sabiedrības puses, pieļauju, ka pārdošanas cipari arī ir debesīs un vienā brīdī tā pašapziņa uzaug, ka deguns paceļas, galvenais noturēt to cilvēcību un atvērtību. Suni glāstīja normāli, nav jau vainīga, ka kāds no aizmugures filmēja ??
kinderbueno @ 30.11.2023 11:01
ir ļoti smalka robeža starp rotaļīgu seksīgumu un vulgāru seksīgumu. Diemžēl, Dana šo robežu ir pārkāpusi. Man arī patika viņas enerģija, seksualitāte un tas , ka tas viss bija patīkami skatāms. Tagad tas viss ir vulgāri, tāds pārgribēšanās sajūtas vaibs spiežas laukā! Gribētos atpakaļ Danu, kura nepārkāpj šo robežu, jo viņa ir burvīga sieviete