Persiks89 @ 19.09.2023 00:26
Nezinu, ja viņa grib sev successful man, tam vīrietim nepatiks, ja potenciālā bērnu māte leks ar izpletņiem, brauks ar močiem un riskēs ar dzīvību katru reizi. Man šādi hobiji arī vīrietim nepatiktu un nepatīk. Risk un reward ratio ir galīgi garām. Abu kāju salaušana arī nepaliks nākotnē bez sekām, un tas reāli ir briesmīgi. Es labāk tad jau neko tādu nedaru un nelaužu kājas apzināti ar savām izvēlēm.
Tas pat vairs nav smieklīgi, šķiet, tās sandales pieminētas jau 127 reizes.sakuraszarins @ 19.09.2023 00:33Nu,ko tā Gobzems ir uzēdies tām Evertovska sandalēm . Rauj kulakā uz viņām vai???
par viņas mīlestību pret visiem bērniem vienādā līmenī absolūti nešaubos. Superīga ģimenīte.Magnolija @ 19.09.2023 07:29Varbūt parunājam par influencerēm? ?
Pamanījāt, ka Nīmane visu ceļojumu nepārtraukti tikai Lolis, lolis, lolis, visu laiku par viņu vien runā un filmē viņu, vecākā meita praktiski netiek pieminēta un pamanīta.
Magnolija @ 19.09.2023 07:29Varbūt parunājam par influencerēm? ?
Pamanījāt, ka Nīmane visu ceļojumu nepārtraukti tikai Lolis, lolis, lolis, visu laiku par viņu vien runā un filmē viņu, vecākā meita praktiski netiek pieminēta un pamanīta.
vijolite2 @ 19.09.2023 10:20
Šajā sakarā gribu arī vērst uzmanību, ka kāpēc Virsnītei pārmet, ka dēlu sauc par "Kuki", bet Nīmanei redz var saukt par "Loli" un neviena neko nepārmet? :D
kā tu zini, kas patiks successful man? 😂Persiks89 @ 19.09.2023 00:26
Nezinu, ja viņa grib sev successful man, tam vīrietim nepatiks, ja potenciālā bērnu māte leks ar izpletņiem, brauks ar močiem un riskēs ar dzīvību katru reizi. Man šādi hobiji arī vīrietim nepatiktu un nepatīk. Risk un reward ratio ir galīgi garām. Abu kāju salaušana arī nepaliks nākotnē bez sekām, un tas reāli ir briesmīgi. Es labāk tad jau neko tādu nedaru un nelaužu kājas apzināti ar savām izvēlēm.
Persiks89 @ 19.09.2023 00:26
Pelnrukšķīte @ 19.09.2023 11:56
A kur teikts, ka viņa bērnus vispār vēlas?!
Atjauno māju. Dzivojot “atālinātā” laulībā.telma @ 19.09.2023 10:31starp citu, kas Virsnītei jauns? ? neesmu skatījusies kādu laiku. ir kāda jauna krīze?
Puppet @ 19.09.2023 12:10Atjauno māju. Dzivojot “atālinātā” laulībā.