Laikam tāpēc māsa šodien tik ļoti kašķīga DUS, jo Diāna lido ar privāto lidmašīnu, bet Simonai jāpilda degviela, bērns mašīnā un vēl cits atļaujas piebraukt pie viņas degvielas sūkņa. :DVārdotāja @ 02.08.2023 20:30Diānai Kubasovai biznesiņi tiešām tā nes peļņu, ka tādā ļotenē lido? Vai arī tomēr ir kāds miljardieris draudziņš…Izskatās pēc gandrīz privātās. Iepriekš AirBaltic vienmēr reklamēja
Tu gribēji teikt : bērns - meitene! 😁CallMeAnnika @ 02.08.2023 23:04Laikam tāpēc māsa šodien tik ļoti kašķīga DUS, jo Diāna lido ar privāto lidmašīnu, bet Simonai jāpilda degviela, bērns mašīnā un vēl cits atļaujas piebraukt pie viņas degvielas sūkņa. :D
Vārdotāja @ 02.08.2023 20:30Diānai Kubasovai biznesiņi tiešām tā nes peļņu, ka tādā ļotenē lido? Vai arī tomēr ir kāds miljardieris draudziņš…Izskatās pēc gandrīz privātās. Iepriekš AirBaltic vienmēr reklamēja
CallMeAnnika @ 02.08.2023 22:58Filmē dibenu, bet bērns ielien storijā. Ko es tikko redzēju?
omg tas 8.maija neizdevies twerk 😅😅😅😅 paldies par izdevušos dienu ar smiekla devu 😅😅😅😅😅Vārdotāja @ 02.08.2023 22:53nopietni viņa gorās ar savu puspliko pakaļu un tur pat ir bērns????? Gribējusi dupša video uztaisīt. Vot tas ir pzg
Arabesq @ 03.08.2023 10:20Man patīk, ka tā plikā dibena Laura ir tieši TIK dumja, ka nespēj izlasīt komentāros, ka viņai aizrāda un neatbalsta, bet viņa atbild “yep… es arī šo patiesībā neizprotu” ??? Muhaha. 21. jūlija ierakstā.
bet kopumā porņuku filmēšanu un likšanu instagram atbalsti ja?😁fifinators @ 03.08.2023 10:48Aizgāju paskatīties to laurabrokap. Neatbalstu porņuku filmēšanu bērnu klātbūtnē, bet come on. Viņa nav tajā storijā plikāka kā pludmalē. ? jūs te kaut kādas mūķenes salasījušās? ?
ko tu gribi zināt? Vienkārši jauna meitene, kuru stāvoklī pameta bezatbildīgs jaunēklis. Tagad dzīvo pie vecākiem, audzina bērnu. Grib kautkā sākt pelnīt un izrauties no vecāku mājām. Seko “plikajiem” profiliem, iedvesmojas un pati grib būt tāda. Nesaprot, kādēļ ģimene un daži citi viņu neatbalsta šajā procesāamaia @ 03.08.2023 10:48
kāds apgaismojiet, kas ir tā pa Lauru.
Nitaris @ 03.08.2023 11:27ko tu gribi zināt? Vienkārši jauna meitene, kuru stāvoklī pameta bezatbildīgs jaunēklis. Tagad dzīvo pie vecākiem, audzina bērnu. Grib kautkā sākt pelnīt un izrauties no vecāku mājām. Seko “plikajiem” profiliem, iedvesmojas un pati grib būt tāda. Nesaprot, kādēļ ģimene un daži citi viņu neatbalsta šajā procesā
Arabesq @ 03.08.2023 10:20Man patīk, ka tā plikā dibena Laura ir tieši TIK dumja, ka nespēj izlasīt komentāros, ka viņai aizrāda un neatbalsta, bet viņa atbild “yep… es arī šo patiesībā neizprotu” ??? Muhaha. 21. jūlija ierakstā.