Jukooo @ 17.07.2023 22:14Atkal jau tie Amunas sunji gulj šim uz ģenetālijaam… nu cik var… vinjs to tik ljoti izbauda?
Danuta @ 17.07.2023 16:27Resnajai Salcēviča vajadzētu nomest kādus 30 kg un tad dirst par cilvēkiem, kuri var atļauties vilkt ko vēlas, jo viņu augums to atļauj. Domāju, ka tie sviedri nāca no viņas pašas, ja tik ļoti ieciklējās uz to smaržu. Salceviča velkā savus melnos palagus, jo viņai ir tā psoriāze. Vot par to resnajai vajadzētu vairāk uztraukties un ārstēt. Tad varētu kādreiz atkailināt savas miesas, he.
Apple of my eye @ 17.07.2023 21:34Kādu bullshitu Evelīna savos storija runā? Vai tas vispār ir saturs, ja tas ir tik tukšs ??♀️
Es saprotu ,un cilvēcīgi man viņas ir žēl ļoti. Tikai Asarīša gadījumā live pat redzēja daudzi ka gandrīz veidojās attiecības,tikai pati visu sačakarēja. Arī live strīdu redzējām. Mainies,un piedomā pie attiecībām, arī par otra sajūtām. Nevis tikai alko, un tēlot patraku pofigisti laivos lai tauta redz . Asarītis būsim godīgi bija būtībā pēdējā iespēja izveidot normālas attiecības . Tagad viņas dzīvē ir faktiski norakstīta.Lindy @ 17.07.2023 19:22Benchikam sirds sap
Lula @ 17.07.2023 09:42
Tad jūs bijāt vieni no tā mikrorajona, kas aizbrauca paskatīties uz drag queeniem? ?
Nitaris @ 18.07.2023 09:02Ko jūs domājat par Laurabrokap topiņu, ko vilka uz veikalu? Es nenosodu, ka pēc bērna ir šādas krūtis, bet es gan neuzdrošinātos staigāt bez krūštura ar šādām krūtīm. Drosmīga
Ausmas tante @ 18.07.2023 07:57
Nesen noklausījos viņas interviju ar Kiviču un nodomāju, ka viņa taču ir vienkārša, parasta, nesaprasta meitene, pret kuru ir netaisnīgs heits. Nebiju viņas sekotāja. Pēc intervijas piesekoju un saprotu, par ko heits. Tie pēdējie storiji tiešām tukšs sviests un arī citi storiji liecina par uzmanība trūkumu un vēlmi pēc novērtējuma. Novēlu viņai Gruzijā tikt galā ar sevi, iegūt pārliecību par sevi, jo šobrīd viņa to tēlo un tas sanāk tik nedabīgi, ka efekts ir pretējs.
Kalnos @ 18.07.2023 09:27kāda ir tā jūsu paaudze ? Pieņemu ka jaunākā kā es, tāpēc nerunā vispārināti. Es pret lupatu kultu un par brīvību,Izņēmums ir teātris,Opera,kāzas, koncerts . Klubi ,iela ikdiena par vienkāršību.
Jesus! Aizgāju un paskatījos! Viņas storiji, ka ir vēl pārliecinātāka par sevi kā pirms dzemdībām- var jau būt, bet izskatās jau pēc takša ausīm, kuras neviens topiņš bez satura neglābs.Nitaris @ 18.07.2023 09:02Ko jūs domājat par Laurabrokap topiņu, ko vilka uz veikalu? Es nenosodu, ka pēc bērna ir šādas krūtis, bet es gan neuzdrošinātos staigāt bez krūštura ar šādām krūtīm. Drosmīga
Kā PSRS laikos ,štob dorogo bagāto , i solidno . Kamēr pārējā pasaulē bauda dzīvi .kinderbueno @ 18.07.2023 09:37
Manā skatījumā jebkurā sabiedrībā ārpus mājas ir jābūt vairāk sakoptākam kā sēžot mājās. Nu nevari Tu aiziet, piemēram, uz tādu aqua luna mājas šortos un kedās. Tevi vienkārši tur nelaidīs iekšā. ?
Vārdotāja @ 18.07.2023 09:40Jesus! Aizgāju un paskatījos! Viņas storiji, ka ir vēl pārliecinātāka par sevi kā pirms dzemdībām- var jau būt, bet izskatās jau pēc takša ausīm, kuras neviens topiņš bez satura neglābs.
Un galvenais, nez cik storijos bāzt visur savas nokarājušās krūtis- fui. Vucēna jau ar saviem silikoniem ir kaitinoša, bet šī- vēl trakāk.
Vienreiz jau minēju- man vulgāra paskata filtru dāmas, kas iedomājušās, ka glīti izskatās, šķiet nelaimīgas un smieklīgas
Kalnos @ 18.07.2023 09:45Kā PSRS laikos ,štob dorogo bagāto , i solidno . Kamēr pārējā pasaulē bauda dzīvi .
Tā blondā video nav LV un citam draudzene.Tie ir pavrci video jau. Saulkrastos vai Jūrmalā smuks dzīvoklis un tumši gari mati īstai meitenei . .Strādā,nedzer.Asarītis ari pie viņas esot nedēļu vai cik tur nedzēra.Chikitita @ 18.07.2023 07:05Kura ir Asaritim jauna draudzene? Tur viens video ar blondu meiteni, arī neizskatās viss riktīgi.
Izskatās ka alkoholiķi visi, tajā skaitā Asarītis, viņš ir alkohola atkarīgais, gan sejā rakstīts, gan arī joprojām cilā glāzītes