jo tikai sex. Kas tad vel?FreeSoul @ 14.03.2023 11:31
Es vinu neatrodu Facebook, bet ir insta- asnatebalina
Jocigi ka Dzelzitis vinai neseko un vina vinam ari ne
jo attiecibas balstitas uz labumu. Viņa pat bija kopā ar vienu no operas un basketbolistiem. Viņa ir redzējusi visu. Nu Dzelzītim ir beidzot pieredze vai AidsFreeSoul @ 14.03.2023 11:31
Es vinu neatrodu Facebook, bet ir insta- asnatebalina
Jocigi ka Dzelzitis vinai neseko un vina vinam ari ne
oi, tur abi man liekas ir atraduši viens otru.Ariete @ 14.03.2023 11:33Asnate Balina
be.beta @ 25.03.2023 07:21es vispār arī brīnos par visām biznesmenēm jaunajām māmiņām kurām, kā tagad pamanīju pievienojusies Annas Perle, kura arī tik čīkst, ka tik ļoti gribētos būt ar meitiņām, bet jāstrādā, jo nevar nestrādāt utt. cilvēkiem, kuriem ir savs bizness nepastāv dekrēta atvaļinājums, nepastāv kaut vai noalgot sev asistentu (ja bail grožus izlaist no rokām), kurš tiek galā ar viņu darbiem? retorisks jautājums ?
u.641df6d79449a @ 24.03.2023 21:30nu tur jau ir darījums… kārtējā dumiķe un otrs pajoliņš. Cik dzirdēju Dzelzītis kārtējo reizi uzdzīvo uz sievietes rēķina izmantojot savu Alojas prinča statusu. Pēdējā Insta bilde Bāliņai izskatās, ka apakškūpa drīz nokritīs ??? bet laikam mīlestība ir akla vai arī no plastmasas. ?
jenna @ 25.03.2023 14:30Paskatījos Viktoriju Kazanovsku - atkal laimīgi kopā? ?
vai viņai tas bija ikmēneša maksājums? Vairāk kā gadu? Ko viņa, zvaigznes pērk?Ainulai @ 25.03.2023 13:09Bezbērnu pāriem nevajadzētu ņemt dzīvniekus. Jo tad mātišķā un tēvišķā enerģija tiek sublimēta uz dzīvnieku un tam nomirstot tas ir kā zaudēt bērnu. Secinājums pēc Sandijas Šteinbergas pēdējā story noskatīšanās.
Nu man ir bērni,un kaķis,kas ir ģimenes loceklis jau 7 gadus,ja viņa aizies,tas būtu tāpat,ka zaudēt ģimenes locekli.Nevaru pat iedomāties,to bēdīgo dienu.ceru ,ka vēl daudz gadi priekšāAinulai @ 25.03.2023 13:09Bezbērnu pāriem nevajadzētu ņemt dzīvniekus. Jo tad mātišķā un tēvišķā enerģija tiek sublimēta uz dzīvnieku un tam nomirstot tas ir kā zaudēt bērnu. Secinājums pēc Sandijas Šteinbergas pēdējā story noskatīšanās.
Pinky winky @ 25.03.2023 23:01Es, protams, atvainojos, ka atkal tiek pieminēta Jeļena Karadžana, bet nu dusmīgie story ar kūkas sāgu man nav līdz galam skaidri… jā, krāsas bija d…sā, dekori arī lētucis, bet vot kā viņa pati pārtaisīja to kūku uz rozīgu, turklāt vēl “salaboja”??? Vai arī es kaut ko nesaprotu.
Kūkasgardas gan dabūja baigo antireklāmu.
Vislabāk man patika-nu tak bûtu vismaz paskatījušies, KAS kūku pasūta????zvezda?
dekorus nopirka, un gan jau rozā toni ar pārtikas krāsu ietonēja kādu krēmu,(tā izskatās ka sviesta krēms vai kas līdzīgs).Es ari būtu dusmīga par tādu torti un pakošanu.vienīgais jā,nesapratu to teikumu.uz emocijām izšauts.Pinky winky @ 25.03.2023 23:01Es, protams, atvainojos, ka atkal tiek pieminēta Jeļena Karadžana, bet nu dusmīgie story ar kūkas sāgu man nav līdz galam skaidri… jā, krāsas bija d…sā, dekori arī lētucis, bet vot kā viņa pati pārtaisīja to kūku uz rozīgu, turklāt vēl “salaboja”??? Vai arī es kaut ko nesaprotu.
Kūkasgardas gan dabūja baigo antireklāmu.
Vislabāk man patika-nu tak bûtu vismaz paskatījušies, KAS kūku pasūta????zvezda?