Ja mums šeit satrauc viņas, tad tevi satrauc šis forums un šīs klačas! ?Kiskismau @ 28.10.2019 19:38Es neaizstāvu nevienu insta-"slavenību" , jo pašai liekas fake un muļķīgas , bet smieklīgs liekas fakts ka dažas sievietes tas tik ļoti tas viss satrauc. Uzmanība paliek uzmanība, vienalga vai tā ir pozitīva vai ne. Sekojot viņu instgaram, skatīties viņu video jūs tikai vēl dodad peļņu un iemeslus viņām turpināt. Vairāk skatījumu un klikšķu labāk viņām.
Es viņai vairs nesekoju, šķiet ļoti hiperaktīva, filmē katru soli un vairāk kaitināja tās NL reklāmas.Blanche @ 28.10.2019 19:47Man šķiet, ka jānomaina temats uz ko citu.
Ko Jūs domājat par Saulieti, kura katru savu soli filmē?
fifa @ 28.10.2019 19:57Alises Mārtiņš woltā strādā?! Tiešām? Viņš piegādā ēdienu vai kaut ko citu dara? ? agrāk Alise patika, likās tiešām forša meitene, dabīga. Bet pēdējā laikā viedoklis galīgi mainījies. Nožēlojami liekas, ka viņa storijos liek, ka meklē sadarbības, sponsorus. Aizej un godīgā ceļā nopelni to naudu, nevis visu bez makasas prasi.
ashtrayheart @ 28.10.2019 20:05Pie Alises manikīrs savulaik maksāja 10€, kad nesen bija sākusi to darīt, pēc tam bija 15€, vēlāk laikam 20 + vēl neliela piemaksa, ja vēlējies nagus ar dizainu.
uniqueღ @ 28.10.2019 19:55Nu Katrīne jau šauj pār strīpu. Katru dienu viens un tas pats..100 storiji dienā. NL vai dziedāšana mašīnā :D
core @ 28.10.2019 20:36Nu didrihsoni īsti nevaru pat citur iedomāties kā Turcijā vai Krievijā :D