Villanelle @ 25.03.2022 12:56Jeļenai burtiski visa dzīve notiek 1 istabā. No vienas puses piekrītu, ka nav nepieciešams īrēt milzu telpas vēl tik mazu bērnu svinībām, bet te kaut kas liekas pārāk creepy
Standby @ 27.03.2022 12:49Karadzanas sokoladisu apskats no maximas tas ir viens liels face palm. Tas saucās, kad nav ko rādīt, nekas nenotiek un dzīve ir garlaicīga ( tas nav nekas slikts, man pasai patik rutina), bet kaut kas jāparāda.
MinkaMurrrrr @ 26.03.2022 19:13
Viņa taja podkasta iesmej par to meiteņu tualeti kā bija bet vairs nebūs. Ka man viņa liekas ļoti riebīgs cilvēks.
Bet viņa arī podkasta teica ka nemāk draudzēties ar meitenēm.
Raella @ 27.03.2022 21:37Jums neliekas,ka Laine no NL apvēlusies no tiem pulveriem, seja tik apaļa un dubultzods
Skinny fat
kaut kādi maisiņi uzpampuši zem acīm. Slikti izskatās. Varbūt aizmirsa drainu ieraut un uzreiz ūdens aizture organismā. Organismam šoks, ka nedzen visu laukāRaella @ 27.03.2022 21:37Jums neliekas,ka Laine no NL apvēlusies no tiem pulveriem, seja tik apaļa un dubultzods
Skinny fat
Raella @ 27.03.2022 21:37Jums neliekas,ka Laine no NL apvēlusies no tiem pulveriem, seja tik apaļa un dubultzods
Skinny fat
blacke @ 26.03.2022 16:21
Viņas jau sen viena otrai vairs neseko un nekur kopā neparādās. Nekur publiski neviena nav runājusi par to,kas starp viņām īsti notika.
Jeepsy @ 26.03.2022 12:04
Man liekas tāpēc, ka acis paliek raustīgas un meistaram grūti strādāt
Es skatījos viņas storijus un man palika kauns, kur viņa runā angliski. Es ne par akcentu, vārdu krājumu, izrunu - tur viss ir kārtībā, bet par to uzspīlēto intonāciju, tik ļoti nedabīgi.Vakarkleita @ 28.03.2022 09:40Kurš teica Lindai Ķuzei (Krūzei) ka viņai jārunā angliski. ?
Visa tā zīmēšanas un vīram vilkties līdzi darba mītiņos, vienai pašai sedet viesnīcā. (Ko lepni pasaludina par medusmēnesi) ???
Tās fotosesijas, kam viņai tās? ??
Sieviete bez pievienotās vērtības. ??????