Stalkerlvl1000 @ 29.03.2020 19:54Trīs soļi kā kļūt par queen kačiņu..
https://failiem.lv/u/a5jw2t7e
Šis labs!? Queen kačiņa starter packStalkerlvl1000 @ 29.03.2020 19:54Trīs soļi kā kļūt par queen kačiņu..
https://failiem.lv/u/a5jw2t7e
Man vińa tīri labi patika līdz šij nedēłai. Kad redzēju, ka vińa savus bērnus uz suši kafejnīcu velk.Whaitwhat @ 30.03.2020 00:44Man Sauliete vienmēr likusies tāda padumja sieviete. Skaista gan par to neko nesaku un bērnus audzina šķiet labi, bet pa dzīvi tāda tiešām blondīne kā no anikdotēm.
Ļaunums @ 29.03.2020 16:01
Kāpēc gan nevar aicināt ciemos draudzenes, ja zin, ka viņas nav bijušas ārzemēs utt.
Vienīgi Sushi gan varēja uz mājām pasūtīt labāk.
Diamond- @ 30.03.2020 11:18Ja runājat par Elīnas manieri griezt avokado tad varat apskatīt Danenbergsones storiju. Nākošā, kas arī laikam ar visu kauliņu ēd. Ļoti dīvaini
taču ēna krīt??♀️What @ 30.03.2020 15:30Kādēļ Jutai pēdējā bildē tik melna paduse? :(
Man gan vairāk tas viss stāsts, ka tik liela dāvana, mīlestība utt, bet nu vai viņas vecumā meitenes tiesām sapņo par palikšanu stāvoklī?Blessed @ 30.03.2020 21:51Nu meitenes, ko teiksiet par to, ka Adriana stāvoklī?? viss jau forši, bet nekad neesmu manījusi viņai kādu vīrieti instagramā, bet nu varbūt vienkārši nepublicē
lady1 @ 30.03.2020 22:02Man gan vairāk tas viss stāsts, ka tik liela dāvana, mīlestība utt, bet nu vai viņas vecumā meitenes tiesām sapņo par palikšanu stāvoklī?
Blessed @ 30.03.2020 21:51Nu meitenes, ko teiksiet par to, ka Adriana stāvoklī?? viss jau forši, bet nekad neesmu manījusi viņai kādu vīrieti instagramā, bet nu varbūt vienkārši nepublicē
Nu tiiiik stulbs teksts no Tevīm! Kā Tu zini , ka nav plānots? Ir meitenes kas plāno bērnińu loti jaunas būdamas. Neko sliktu tur neredzu. Bērnińš gaidīts un mīlēts jau tagad, forši jauna mamma. Un kas ir tētis pilnīgi nav mūsu darīšana. Nafig Tu kko par abortiem murgo, kāds sakars.Blessed @ 30.03.2020 22:13
Es protams atbalstu to, ka viņa saglabāja bērniņu, mīl viņu utt, bet tā palikšana stāvoklī tik agri ir kā ir. Protams , gadās visādi. Labāk jau tā, nevis nogalināt bērniņu taisot abortu. Prieks, ka mīl mazuli, bet vairāk interesē kas tad ir tēvs?
HeartBurnCity @ 30.03.2020 23:36Nu tiiiik stulbs teksts no Tevīm! Kā Tu zini , ka nav plānots? Ir meitenes kas plāno bērnińu loti jaunas būdamas. Neko sliktu tur neredzu. Bērnińš gaidīts un mīlēts jau tagad, forši jauna mamma. Un kas ir tētis pilnīgi nav mūsu darīšana. Nafig Tu kko par abortiem murgo, kāds sakars.