Lietus @ 13.11.2021 16:38Neko sliktu nesaskatu Alises bildēs&video. Visur tiek rādīti atkailināti ķermeņi, ārzemēs tas ir normāli. Žēl, ka Latvijā uzreiz skatās ar greizu aci.? Tas ir tikai ķermenis, parasts cilvēka ķermenis. Pārāk daudz birku piešuj tam.
Mani iedvesmo tādas bildes, patīk skatīties. Kad vari justies savā ķermenī brīvi...
Sievietēm, man liekas, ir jāpriecājas vienai par otru, par drošsirdību utt.
Brendija @ 13.11.2021 12:05
Kas tas par uzvārdu tādu?! Izklausās pēc kaut kādas uretras?
nesen no cietuma iznācaBeciņa @ 13.11.2021 16:40Kas tai Agnesei Strodei par brālēnu? Kaut kāds jocīgs
Brendija @ 13.11.2021 12:29Vispāŗ es tagad aizdomājos par tādu nopietnu lietu. Mums te ir parādījušies pārāk daudz visādu "koučeru" ar saviem kursiem meditācijā, psiholoģijā, instagram attīstīšanā, miljonāra meklēšanā, utt. Bet vai vispār šīm "pseido pasniedžējām" ir kāds diploms, ka viņas ir tiesīgas mācīt citus? Piemēram, tādai Uretrai vai Kubasovai ir kādi diplomi vai izglītības vai atļaujas,lai pelnītu naudu uz saviem šaubīgiem kursiem? Vai tādai Brokānei ir atļauja oficiāli mācīt kaut ko par Instagrama attīstību, vai, ko tur viņa māca?
Jo vispār jau, man liekas, ka ir jābūt oficiālai atļaujai kaut ko tādu darīt. A, ja, nu, piemēram, šis cilvēks ir šizofrēniķis vai garīgi nepieskitāms, un izdomā, ka viņš ir piholoģijas Dievs, un iekasē naudu par to,lai padarītu cilvēkus par tādiem pašiem šiziķiem? Kur ir tas pamats, kad es varu uzticētie šiem cilvēkiem, ka viņi ir PASNIEDZĒJI, ka viņi zina labāk šo tēmu par mani?
jenna @ 13.11.2021 16:55
Ja pareizi atceros, tad viņas vīrs ir turks. Tādēļ arī tāds uzvārds. Neesmu viņas atbalsītāja, bet neko tādu nesaskatu par ko būtu jāsmejas.
MjauMjau @ 13.11.2021 17:31Man patīk, ka NL Egita saka, ka šodien nebūs ballīte? vai tiešām lockdown uz NL neattiecas?
jenna @ 13.11.2021 17:09
Uresina ir pie slavenā Tony Robins mācījusies. Ir viņai sertifikāti un drīkst viņa darīt to, ko dara. Klausījos interviju ar viņu Generation Famous, viņai arī ir pieredze ilgus gadus vadīt uzņēmumu, tolaik likās, ka viņa koučo vairāk par biznesa attīstību. Tas, ka tagad visām sievietēm grib mainīt mindset un vēl sazin ko - tur l aikam katrai pašai jābūt paškritiskai un jāsaprot vai kas tāds vispār var palīdzēt.
Par Bokāni. Viņa pabeigusi LU, sociālo zinātņu bakalaura grāds viņai ir, nu jau varbūt arī maģistrs. Vai drīkst vadīt apmācības par instagram? Jā, jo sociālo mediju platformas ir komunikācijas rīki. Lai arī Sindija man personīgi neliekas simpātiska, tomēr var redzēt, ka meitenei interesē un patīk tas ko viņa dara. Ir jau samērā daudz pieejama zinātniskā literatūra par sociālo mediju marketingu, ja viņa papētījusi padziļināti vēl visu par algoritmu veidošanu un no psiholoģijas viedokļa vēl to, kas piesaista auditoriju, tad tikai apsveicami. Pieļauju, ka jaunajiem (mazajiem) uzņēmējiem, wanna be influenceriem ir noderīgi uzzināt kā veidot saturu, lai sasniegtu savu auditoriju.
Neko sliktu nesaskatu Alises bildēs&video. Visur tiek rādīti atkailināti ķermeņi, ārzemēs tas ir normāli. Žēl, ka Latvijā uzreiz skatās ar greizu aci.😀 Tas ir tikai ķermenis, parasts cilvēka ķermenis. Pārāk daudz birku piešuj tam.
Mani iedvesmo tādas bildes, patīk skatīties. Kad vari justies savā ķermenī brīvi...
Sievietēm, man liekas, ir jāpriecājas vienai par otru, par drošsirdību utt.