IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 492
Reģ: 03.04.2020
Ir viņai tāds attention who.. vaibs
13.11.2021 15:38 |

Reitings 161
Reģ: 23.09.2021
Par Ritas ģimeni runājot. Nu ko var šitā ņemties ? Skauž, ka vīrietis var parūpēties par ģimeni? Vai ka izpalīdz vecāki? Sekoju viņai jau krietnu laiku. Nils bija tas, kas gāja bērnu kopšanas atvaļinājumā (laikam ne visu posmu, bet uz beigām, kad lielāka meita bija) un Rita gāja un strādaja. Katrs būvē savu dzīvi un ģimeni kā vēlas. Manuprāt, ģimene ir ļoti jauka un izskatās arī laimīga. Gan viņu attiecības , gan ar meitu attiecības. Ne visi redz savu nākotni LV. Ja ir iespēja braukt un apskatīt jaunas vietas, kādēł ne? Tieši forši.
Tipiskās lv ģimenes rukā darbos no rīta līdz vakaram. Nopērk kredītā dzīvokli. Bērni kādi trīs, nevienam īsti nav vajadzīgi. Vīrs ar sievi nelaimīgi. Bet nu jā, galvenais jau standarta rāmīšos iekļauties. Laikam jau kas kuram tuvāks.
13.11.2021 16:16 |

Reitings 3137
Reģ: 06.11.2021
Neko sliktu nesaskatu Alises bildēs&video. Visur tiek rādīti atkailināti ķermeņi, ārzemēs tas ir normāli. Žēl, ka Latvijā uzreiz skatās ar greizu aci.😀 Tas ir tikai ķermenis, parasts cilvēka ķermenis. Pārāk daudz birku piešuj tam.
Mani iedvesmo tādas bildes, patīk skatīties. Kad vari justies savā ķermenī brīvi...
Sievietēm, man liekas, ir jāpriecājas vienai par otru, par drošsirdību utt.
13.11.2021 16:38 |

Reitings 231
Reģ: 08.03.2021
Kas tai Agnesei Strodei par brālēnu? Kaut kāds jocīgs
13.11.2021 16:40 |

Reitings 94
Reģ: 11.04.2020
Lietus @ 13.11.2021 16:38
Neko sliktu nesaskatu Alises bildēs&video. Visur tiek rādīti atkailināti ķermeņi, ārzemēs tas ir normāli. Žēl, ka Latvijā uzreiz skatās ar greizu aci.? Tas ir tikai ķermenis, parasts cilvēka ķermenis. Pārāk daudz birku piešuj tam.
Mani iedvesmo tādas bildes, patīk skatīties. Kad vari justies savā ķermenī brīvi...

Iespējams...
Man pašai gan tas šķiet diezgan briesmīgi, jo zem bildēm bieži viem ir komentāri no gados veciem vīriešiem.
Tāpat man liekas, ka ir kaut kad maģisks tajā, ka manu kailo ķermeni redz tikai mans vīrs, nevis citi krāniņi, kuri noteikti vēl droķī uz viņām.
13.11.2021 16:47 |

10 gadi
Reitings 1416
Reģ: 13.02.2009
Brendija @ 13.11.2021 12:05

Kas tas par uzvārdu tādu?! Izklausās pēc kaut kādas uretras?

Ja pareizi atceros, tad viņas vīrs ir turks. Tādēļ arī tāds uzvārds. Neesmu viņas atbalsītāja, bet neko tādu nesaskatu par ko būtu jāsmejas.
13.11.2021 16:55 |

Patīk
Reitings 613
Reģ: 05.08.2020
Beciņa @ 13.11.2021 16:40
Kas tai Agnesei Strodei par brālēnu? Kaut kāds jocīgs
nesen no cietuma iznāca
13.11.2021 16:59 |

Reitings 3569
Reģ: 15.07.2021
isanalapsa @ 13.11.2021 16:59
nesen no cietuma iznāca

tā arī izskatās
13.11.2021 17:03 |

10 gadi
Reitings 1416
Reģ: 13.02.2009
Brendija @ 13.11.2021 12:29
Vispāŗ es tagad aizdomājos par tādu nopietnu lietu. Mums te ir parādījušies pārāk daudz visādu "koučeru" ar saviem kursiem meditācijā, psiholoģijā, instagram attīstīšanā, miljonāra meklēšanā, utt. Bet vai vispār šīm "pseido pasniedžējām" ir kāds diploms, ka viņas ir tiesīgas mācīt citus? Piemēram, tādai Uretrai vai Kubasovai ir kādi diplomi vai izglītības vai atļaujas,lai pelnītu naudu uz saviem šaubīgiem kursiem? Vai tādai Brokānei ir atļauja oficiāli mācīt kaut ko par Instagrama attīstību, vai, ko tur viņa māca?
Jo vispār jau, man liekas, ka ir jābūt oficiālai atļaujai kaut ko tādu darīt. A, ja, nu, piemēram, šis cilvēks ir šizofrēniķis vai garīgi nepieskitāms, un izdomā, ka viņš ir piholoģijas Dievs, un iekasē naudu par to,lai padarītu cilvēkus par tādiem pašiem šiziķiem? Kur ir tas pamats, kad es varu uzticētie šiem cilvēkiem, ka viņi ir PASNIEDZĒJI, ka viņi zina labāk šo tēmu par mani?

Uresina ir pie slavenā Tony Robins mācījusies. Ir viņai sertifikāti un drīkst viņa darīt to, ko dara. Klausījos interviju ar viņu Generation Famous, viņai arī ir pieredze ilgus gadus vadīt uzņēmumu, tolaik likās, ka viņa koučo vairāk par biznesa attīstību. Tas, ka tagad visām sievietēm grib mainīt mindset un vēl sazin ko - tur l aikam katrai pašai jābūt paškritiskai un jāsaprot vai kas tāds vispār var palīdzēt.
Par Bokāni. Viņa pabeigusi LU, sociālo zinātņu bakalaura grāds viņai ir, nu jau varbūt arī maģistrs. Vai drīkst vadīt apmācības par instagram? Jā, jo sociālo mediju platformas ir komunikācijas rīki. Lai arī Sindija man personīgi neliekas simpātiska, tomēr var redzēt, ka meitenei interesē un patīk tas ko viņa dara. Ir jau samērā daudz pieejama zinātniskā literatūra par sociālo mediju marketingu, ja viņa papētījusi padziļināti vēl visu par algoritmu veidošanu un no psiholoģijas viedokļa vēl to, kas piesaista auditoriju, tad tikai apsveicami. Pieļauju, ka jaunajiem (mazajiem) uzņēmējiem, wanna be influenceriem ir noderīgi uzzināt kā veidot saturu, lai sasniegtu savu auditoriju.
13.11.2021 17:09 |

Reitings 395
Reģ: 04.06.2021
jenna @ 13.11.2021 16:55

Ja pareizi atceros, tad viņas vīrs ir turks. Tādēļ arī tāds uzvārds. Neesmu viņas atbalsītāja, bet neko tādu nesaskatu par ko būtu jāsmejas.

Vai ne,par uzvārdu, vārdu un dabas doto izskatu(piemēram, lielāks deguns u.tt) smieties ir tizli.
13.11.2021 17:16 |

Reitings 395
Reģ: 04.06.2021
Viens no lielākajiem mīnusiem Alisē ir tas, kas viņa ikdienas kurīšanu pasniedz kā kaut ko varen veselīgu.
Piedodiet, atvainojiet, bet jebkādu dūmu,arī tajā skaitā marihuānas, vilkšana plaušās samazina plaušu kapacitāti, kam seko tālāka elpošanas sistēmas darbības pasliktināšanās.
13.11.2021 17:20 |

Reitings 900
Reģ: 05.05.2021
Man patīk, ka NL Egita saka, ka šodien nebūs ballīte🤣 vai tiešām lockdown uz NL neattiecas?
13.11.2021 17:31 |

Reitings 1369
Reģ: 12.11.2021
MjauMjau @ 13.11.2021 17:31
Man patīk, ka NL Egita saka, ka šodien nebūs ballīte? vai tiešām lockdown uz NL neattiecas?

Tāpēc visas salien vienā hotelī un ir tālsēde :D
13.11.2021 17:46 |

10 gadiPatīk
Reitings 4664
Reģ: 03.11.2012
Kā tad! Tāpat kā nesen, kad tā Sandra bija atlidojusi no Nīderlandes, kaut netīšām viņa satika tajā pašā viesnīcā Egitu un vēl pārīti nlšķicu… un vēl uzsvēra, ka netīšām un kas par pārsteigumu…
13.11.2021 17:56 |

Reitings 440
Reģ: 06.06.2021
AGNESE SKRĪVERE -
"Sapņi piepildās un visas pasaule sadodas rokās, lai tos piepildītu." 😑😀
Ļoti naiva viņa ir, maigi sakot. Es bērnībā tā domāju, bet ne jau 2 bērnu māte.. 😵
13.11.2021 18:11 |

Patīk
Reitings 855
Reģ: 09.05.2021
isanalapsa @ 13.11.2021 16:59
nesen no cietuma iznāca

Kāda zin par ko?
13.11.2021 18:18 |

Reitings 231
Reģ: 20.01.2021
Arī uzskatu, ka sava ķermeņa pārdošana internetā ir amorāla, runājot par Alise wild gadījumu, jo viņa ir precējusies. Man tas iet pretrunā ar laulību.
Mans viedoklis, ka neviens normāls, sevi cienošs vīrietis, nealkst, lai viņa sieva rāda savu kailo ķermeni visādiem izvirtuļiem, kas par to maksā naudu.
Ir dabiski nerādīt svešiniekiem savu ķermeni, tāpēc jau mēs staigājam drēbēs, pat ja ārā ir ļoti karsts. Es neesmu nekāda dievgosniņa, bet uzskatu, ka sievietei pārdot savu ķermeni nevajadzētu. Kailums ir kaut kas intīms, īpašs, un ar to būtu jādalās ar otru tikai aiz aizvērtām durvīm. Prostitūcija ir viens no zemākajiem dzīves punktiem, kur sieviete var nonākt. Ticu, ka dažām nav zvēles (piemēram, Indijā vecāki pārdod meitu seksuālā verdzībā) vai sieviete uzsēžas uz narkotikām. Bet to darīt labprātīgi... manuprāt, Alise ir izlaidusies sliņķe, nopīpējusi savu morāli. Un vīrs nav labāks, ja to visu pieļauj. Trakākais, ka ieejot tādā netīrā dzīvesveidā, robežas turpina sarukt un drīz jau neliksies nekas traks arī pagulēt ar kādu no tiem siekalainajiem večiem, kas piesolīs labu summiņu. Iedomājieties, cik viņai neķītras vēstules ikdienā sūta, gan jau pilna pastkaste ar svešu krānu foto kolekciju. Degradācija ar progresiju.
13.11.2021 18:34 |

Reitings 3481
Reģ: 28.12.2018
jenna @ 13.11.2021 17:09

Uresina ir pie slavenā Tony Robins mācījusies. Ir viņai sertifikāti un drīkst viņa darīt to, ko dara. Klausījos interviju ar viņu Generation Famous, viņai arī ir pieredze ilgus gadus vadīt uzņēmumu, tolaik likās, ka viņa koučo vairāk par biznesa attīstību. Tas, ka tagad visām sievietēm grib mainīt mindset un vēl sazin ko - tur l aikam katrai pašai jābūt paškritiskai un jāsaprot vai kas tāds vispār var palīdzēt.
Par Bokāni. Viņa pabeigusi LU, sociālo zinātņu bakalaura grāds viņai ir, nu jau varbūt arī maģistrs. Vai drīkst vadīt apmācības par instagram? Jā, jo sociālo mediju platformas ir komunikācijas rīki. Lai arī Sindija man personīgi neliekas simpātiska, tomēr var redzēt, ka meitenei interesē un patīk tas ko viņa dara. Ir jau samērā daudz pieejama zinātniskā literatūra par sociālo mediju marketingu, ja viņa papētījusi padziļināti vēl visu par algoritmu veidošanu un no psiholoģijas viedokļa vēl to, kas piesaista auditoriju, tad tikai apsveicami. Pieļauju, ka jaunajiem (mazajiem) uzņēmējiem, wanna be influenceriem ir noderīgi uzzināt kā veidot saturu, lai sasniegtu savu auditoriju.

Haha Diana Kubasova tiesi tagad ir Tony Robins pasakuma. 🤣🤣
Copy + Paste again!!
13.11.2021 18:37 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Neko sliktu nesaskatu Alises bildēs&video. Visur tiek rādīti atkailināti ķermeņi, ārzemēs tas ir normāli. Žēl, ka Latvijā uzreiz skatās ar greizu aci.😀 Tas ir tikai ķermenis, parasts cilvēka ķermenis. Pārāk daudz birku piešuj tam.

Tie, kas slepkavo, arī uzskata, ka ķermenis ir tikai ķermenis, viena vienība!
13.11.2021 18:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!