123annna @ 11.11.2021 18:35Kāds uzdaviniet Agnesei Skriverei krušturi. Drausmigi izskatas ?♀️
vivii @ 11.11.2021 21:20
Vācijā neviens nespiež vakcinēties, jo lielākā daļa ir paši savakcinējušies, pat ārsts nespiež, bet uzdod jautājumu, kāpēc nē vēl nē? un gaida no tevis adekvātu un pārliecinošu atbildi.
Protams, ir privātās iestādes, kuras pieņem tikai vakcinētus, pārslimojušus vai testētus, piemēram, daudzi ginekologi to izvēlas darīt, bet par cik tās ir privātās prakses, viņi var izvēlēties tādu modeli kā grib.
Manuprāt, Zviedrijā nemaz nav QR sistēma
Merilenda @ 11.11.2021 22:11
Man kaut kā neticas, ka Rita ar vīru sāks tur strādāt. Reāli liekas, ka dzīvo no senču naudas, tad tak vienalga kurā valstī. Kādreiz patika viņas video, bet jau sen atsekoju, jo ļoti daudz par visu čīkst, ka slikti utt. Neatstāj abi pārāk inteliģentu cilvēku iespaidu. Žēl, ka tā izmainījās uz slikto pusi.
chiepinja @ 11.11.2021 06:24un vēl briesmīgāka par to Uresinu ir visas apgarotās, kas nu dzīvē visu sasniedz pēkšņi, pateicoies viņai. liana.kazmere, nu vēmiens nāk no tās “apgarotības” ? vēl tas ka priekšā pakaļā bāž savus sīkos ?♀️
Karlsone @ 12.11.2021 01:10Kāpēc Vucēna tik slikti izskatās pēdējā laikā ?
Ok, nav filtri hardkorīgie... bet tik zili riņķi zem acīm, jau tik plāna āda tur, maisiņi, pelēka, nogurusi, taukaina sejas āda.. Nav jaunavīgas sievietes mirdzums, skaistums sejā. Viņa taču 20+ , ne jau 40+.
Es tiešām tiešām neko tik atklāti nekorektu nerakstītu, ja zinātu, ka viņa ir noskrējusies vientuļā divu bērnu mamma, kas strādā daudzas stundas un nepaliek laiks pašai sev. Bet pēc storijiem izskatās, ka bērnus kad vien vajag, tad atstāj pie mammas, un kad vien vēlas, tad arī dodas atpūsties. Un kad ļoti negrib, tad arī nestrādā. Īsāk sakot nepārpūlējas.
Nepārprotiet, es nesaku, ka viņai deguns nav tāds vai šitāds vai mati nav smuki, vai kājas par garu vai īsu.. es par to, ka viņa izskatās neveselīga sejā. Dzert sākusi ? Pīpē daudz? Vai kas ? Jo agrāk vienmēr šķita tāda sakopta un starojoša.
Karlsone @ 12.11.2021 01:10Kāpēc Vucēna tik slikti izskatās pēdējā laikā ?
Ok, nav filtri hardkorīgie... bet tik zili riņķi zem acīm, jau tik plāna āda tur, maisiņi, pelēka, nogurusi, taukaina sejas āda.. Nav jaunavīgas sievietes mirdzums, skaistums sejā. Viņa taču 20+ , ne jau 40+.
Es tiešām tiešām neko tik atklāti nekorektu nerakstītu, ja zinātu, ka viņa ir noskrējusies vientuļā divu bērnu mamma, kas strādā daudzas stundas un nepaliek laiks pašai sev. Bet pēc storijiem izskatās, ka bērnus kad vien vajag, tad atstāj pie mammas, un kad vien vēlas, tad arī dodas atpūsties. Un kad ļoti negrib, tad arī nestrādā. Īsāk sakot nepārpūlējas.
Nepārprotiet, es nesaku, ka viņai deguns nav tāds vai šitāds vai mati nav smuki, vai kājas par garu vai īsu.. es par to, ka viņa izskatās neveselīga sejā. Dzert sākusi ? Pīpē daudz? Vai kas ? Jo agrāk vienmēr šķita tāda sakopta un starojoša.
Shayk @ 12.11.2021 09:55Man reali tik zel Vucenas Vitu! ?
Līna ❀ @ 12.11.2021 08:43
Es domāju, ka iepriekš tomēr vienmēr tika izmantoti labi filtri, nejau Vucēna pēkšņi mainījusies. Bet te laikam jāspriež kādam, kas dzīvē redzējis.
Neatceros, ka būtu redzējusi tos caurumus pierē viņai iepriekš (nekādu iebildumi pret caurumiem, vienkārši - atskaites punkts par filtru efektivitāti).
missfortune @ 12.11.2021 10:27Nabaga Vitiņa. Tur jau uzreiz jāzvana ārstam kaut uz attālinātu konsultāciju. ?