Un tagad viņa par vāverēm priecājas kā pirmo reizi mūžā redzētu :DD hello, Bali? Tur pie ziloņiem un mērkaķiem jābrauc :D Cerams tiešām vismaz aizbrauks kādā smukā ekskursijā, jo joprojām skats diezgan bēdīgsVillanelle @ 08.10.2023 14:23Kas tas par fake Bali par ko Amana Bērziņa sajūsmā? :D Sorry, bet izskatās, ka kāds blondīnei iestāstījis, ka brauc uz Bali, bet īsenībā aizved uz Turciju :D
Okey, okey, zinu, ka tā nav, bet man būtu vilšanās, jo no tā, ko šobrīd viņa rādījusi,, no skaistajiem Bali skatiem, kādēļ visi vienmēr uz turieni brauc, nav ne miņas. Reģions slikts, viesnīca slikta, sezona slikta.. vai viņiem vienkārši slika izvēle
Lindy @ 09.10.2023 17:55neesmu redzejusi ka kp laikotu vinas bildes, vismaz pie like kp nerādas
Lucida @ 09.10.2023 18:04Vizla it kā sportista meitene/ ex meitene, bet sporta zālē tricepsu kačā tā, it kā uz pimpja lēkātu, nevis piedomātu par mind to muscle.
Lindy @ 09.10.2023 18:04jau kadu labu laiku..abi vairas neko neizrada un dzivo savu dzivi, kops KP paslideja kaja ar citu ta vismaz seit teica
jau kadu labu laiku..abi vairas neko neizrada un dzivo savu dzivi, kops KP paslideja kaja ar citu ta vismaz seit teicasauliiite.paula @ 09.10.2023 17:58
Paga kas notiek? Šie izšķīrušies?
Lindy @ 09.10.2023 17:57KP sakās pirmsezonas spēles, LV izskatās pilnīgi vienalga, neliek storijus par to un neatbalsta.. domaju tu tiesam viss slikti..tikai interesanti cik ilgi vel šitā tuprinās, LV arī dz d jau pēc mēneša, interesanti vai KP kādu surprise uztaisīs viņai + kā atvainošanos vai arī katrs aizies beigās savu ceļu
apskaujmani @ 09.10.2023 17:25
Es iedomajos tieši to pašu ? bet laulību gredzenu Dukures vasaras bildēs ar neredzu.
neesmu redzejusi ka kp laikotu vinas bildes, vismaz pie like kp nerādasVārdotāja @ 09.10.2023 10:50Kas tad nu? KP atkal laiko Vizlas bildes…
Viņa gan nē ?
Magnolija @ 09.10.2023 08:22Dukuriem gadījumā tā šķiršanās nav haips ap koncertiem? Visi romantiskie video un bildes IG joprojām ir abiem.
kinderbueno @ 09.10.2023 12:20Kādai no Jums ir tvnet klik abonaments un varat ielikt te Strūbergas Mairitas interviju par uzturlīdzekļu nemaksātāju piesegšanu>
Magnolija @ 09.10.2023 09:30Es ne par ģimenes bildēm, bet par tiem Tu mana vienīgā, vislabākā. Es dzēstu. Ja izveidojas jaunas attiecības, nedomāju, ka būtu patīkami jaunajam partnerim.
Magnolija @ 09.10.2023 09:30Es ne par ģimenes bildēm, bet par tiem Tu mana vienīgā, vislabākā. Es dzēstu. Ja izveidojas jaunas attiecības, nedomāju, ka būtu patīkami jaunajam partnerim.