Gardenia @ 04.11.2023 19:13Kadai ir info tā Graudiņa strādā vai nē? Cik redzu burkā nepārtraukti Edgaram naudu diedelē. Bet tagad apspriež jautājumu par uzkopēju mājas, tikai viens, bet it kā intīma tēma negribot visiem visu rādīt! 3 sievietes mājās nu nav viņiem tās naudas tik daudz lai visu to atļautos. Man kaut kāds priekšstats, ka Graudiņš vienīgais strādā?
MinkaMurrrrr @ 04.11.2023 18:39
Nu kur tas lielas kliedzējas, ka veste svārkos un kas tik vēl ne ???
SarmaD @ 03.11.2023 19:50
Es teiktu vairāk tā, ka var jau kāds cilvēks nepatikt. Nu tā vienkārši ir, ka cilvēki nesimpatizē. Tomēr tad kad es lasu par to, kā Vizla tērējot Kristapa naudu, kā viņa ģērbjas savās brendu drēbēs, kad lasu par dārgajām somiņām ar izteiksmi, ka "nu es jau tā viņas vietā nedarītu", komentētājs rakstot šādu komentāru ieliek sevi viņas lomā. Kā es darītu, ja būtu Vizla ar miljoniem. "Un es jau nu būtu labāka, tāda un šitāda." Un tā tiešām ir skaudība. Tapēc es arī minēju, ka tādas sievietes nekad nesasniegs to līmeni, kāds ir Vizlai. Tapēc ka tādi cilvēki neiedomājas sevi par sevi labāk finansiāli situētu cilvēku vietā un nedomā, kā viņi redz cik stulbi dara to vai šo. Var patikt, var nepatikt. Bet šajā gadijumā, kur arī līdz ar visu šķiršanās tematu uzpeld komentāri par to, cik Vizla tāda un šāda, var ļoti labi redzēt, kurai tas ir vienkārši temats un kura ar baudu to raksta, jo tai nesasniedzamajai dzīvei, kuru labprāt pati gribētu, neiet tik spīdoši.
minkalinka @ 04.11.2023 18:10Haha! KRAMIŅA IR STĀVOKLĪ! dieviete ir vnk ???? *skatieties jaunākās bildes
Šausmīgi bezatbildīgi!Snupijs @ 04.11.2023 17:52
Un tagad ieliek video, kā pie stūres skatās telefonā video un ar otru roku to filmē ? vnk piii
Savva @ 04.11.2023 16:38Jelinska restorāna virtuvē iet iekšā ar suni!!! Vina vispar ir adekvata? Sis ir janosuta PVD. ☺
nav bilžu. Vnk salīdzinu IG bildes un izskatu dzīvajā.Ivy Blanks @ 04.11.2023 13:55
Kur var redzēt tās bildes?
Varētu mums vismaz dot mājienu kas ir tā dāma?Merilda @ 04.11.2023 14:07
Nav nekāda Felipes radiniece.
Uz izstādi noteikti jāietIvy Blanks @ 04.11.2023 13:55
Kur var redzēt tās bildes?
Kādēļ jāsaiet kopā? domā KP meiteņu trūkst? Vēl jo vairāk ne jau Felkpem ar KP attiecības nošķiebušās, vet ar Vizlu. Kas ir Vizla?aauuu @ 04.11.2023 12:52
Un ko viņš darīs, kad Laura atkal saies kopā ar Kristapu? Tas taču tikai laika jautājums. 100% saies atpakaļ.
Izlasi savu tekstu un padomā, vai pati tu neuztver visu saasināti.chiepinja @ 04.11.2023 14:33kur manā teikumā ir par lieko svaru? Es teicu, bumbulītis, tobiš apaļi vaigi! Tu pati esi slima, ja visu tik saasināti uztver. Sterva
chiepinja @ 03.11.2023 21:49Saprotu arī Dvinskas Grietas veselību, bet ar hormonu zālēm viņa arī lēnām pārtop pa bumbulīti