IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1841
Reģ: 23.01.2024
Queenyy199 @ 03.03.2026 13:19
Sedakova ielikusi, ka Sanas vīrs skatās viņas storijus.. ka laikam viņs viņu gribot.

Kārtējā viņas provokācija. Viņa bieži izdomātos skandālos iesaista citu sieviešu vīrus. Sedakova iepriekš rakstīja soctīklos, ka viņas mājā kaimiņienes vīrs viņai ziedus sūtījis un rakstījis. Bija ielikusi bildi ar pušķi. Tikai pats vīrietis, cik bija noprotams, pats par to nemaz nebija informēts:)
03.03.2026 13:22 |

Reitings 3471
Reģ: 09.06.2024
Sveiciens @ 03.03.2026 13:06

Un storijs par gadadienu? Kāds vēl bija precējies tad… Ja nu kādam noder tiesājoties? Wtf? Atradusi ar ko lepoties ?‍♀️
Slima netīra vecene! Klaji atzīst, ka runcim bija cita ģimene! Vēl trakāk O ar dubļiem nomētā! Ar viņu dzīvoja baudīja viņa dāsnumu, viņa mājā, ceļojumus, viņš uzturēja viņas bērnus, diedelēja poršu kamēr jājās ar runci! Cik zemiskam un slimam cilvēkam ir jābūt lai to netīrību iznestu uz āri un visiem acīs iemestu!🙈👊🏾 Par ko Oļegam tā sejā spļaut? Par ko draudzenei? Slima netīra kuce🤮
03.03.2026 13:27 |

10 gadi
Reitings 10712
Reģ: 17.09.2009
Hermiine89 @ 03.03.2026 13:20
Pag, tad Jeļasprāt vīrietim jāturpina viņa uzturēt ar mājokli, auto, uzturlīdzekļiem pat zinot, ka tiek krāpts ar citu?! Ļoti savdabīgs domu gājiens, maigi izsakoties. Labi, ka Fiļs šai atteicās maksāt to kompensāciju. Viņa ir pelnījusi tikt padzīta ar sūdainu mietu. Un šāda netikle rīko retrītu.
Jā, tā viņa domā. Pati krāpa Fiļu un gāž mēslus Instagramā par viņu. Tas ir normāli ???????
03.03.2026 13:27 |

Reitings 7093
Reģ: 01.04.2023
Viņam uzzinot, ka esmu ar citu, paliku bez mājām un uzturlīdzekļiem… emmm, jā??? Bet kā vajadzēja savādāk būt ? 😂😂😂 Oļegam vajadzēja viņai atstāt savu māju, visu turpināt apmaksāt, moš vēl pirkt biļetes uz Dubaiju pie viņas jaunā jobera un jā, vēl kompensāciju izmaksāt. Jelinska pārsit jebkuru iepriekšējo golddigeru ideju, nu kaut kas tāds vēl nebija manīts:D
Viņa sevi tā pazemo, pat nevar aptvert. Principā ielasmeita, kas pati sadomājusies, ka viņa ir no prestižā gala un publiski presē cīnās, lai viņai tiktu vairāk samaksāts.
Kristīn, Tev tiešām nav neviena tuva cilvēka, kas pateiktu - nu pārstāj, pietiek…
03.03.2026 13:28 |

Reitings 14888
Reģ: 16.09.2022
kristine, tu raksti, ka Olegs vel bija ar Santu attiecības, kad jus sakat tikties, bet kaa ir ar tevi pašu? Tu pati jau biji ar Kasparu izskirusies, kad sakti tikties ar Oļegu? Tu pati jau biji izšķīrusies ar Oļegu, kad sākti tikties ar savu jauno mīlu Jevgeniju Podbrezski? 😀😀 Nē, tu nebiji. Vai varbūt tas storijs bija veltīts bijusajam viram Kasparam, lai, kad izdomā ar tevi tiesāties, butu forši pierādījumi? Divkosiga, pilnīgi stulba dura. Es nesaprotu, kaa tu vispar tiktāl esi izdzīvojuši ar tādām cāļa smadzenēm bez jebkādas loģikas tajās. 😀
03.03.2026 13:32 |

Reitings 3471
Reģ: 09.06.2024
Nav tā, ka tur jau nodzērusies, nonarkojusies un pa virsu vēl antidepresantu uzpulē? Vai tiešām tāda šļura var rīkot retrītus? Retrīta tēma kā kļūt par mauku un pēc tam suku. Atgādina to video kur viena bļaustījās esmu karaliene esmu sučka😅
03.03.2026 13:54 |

Reitings 83
Reģ: 30.01.2026
Viņa tiešām pati domā, ka ir uzmesta? Vai tieši viņa uzmeta Oļegu? 😅 jeb kā nosaukt krāpšanu? Kas tie par intervētājiem? 😅 tiešām nevarēja pajautāt, kāpēc iepriekšējās intervijās viņa sniedza šo info: “Vienīgais, kas mani uztrauc, – man nepatīk, ka cilvēki par Oļegu domā nepatiesības, ka tiek bojāta viņa reputācija. Jo viņš tiešām ir ļoti, ļoti labs cilvēks.”?
03.03.2026 13:57 |

10 gadi
Reitings 1035
Reģ: 29.01.2009
Varava @ 03.03.2026 12:00

Izskatās jau tur jauki
Cipars prieks Latvijas viesu namiņa gan nav mazs
Kāda ir bijusi? Kā tur ir?

Ļoti skaista un pārdomāta vieta. Mājiņas ir augstas klases spa viesu mājas. Dizains un detaļas pārdomātas. Gardas brokstis. Restorāns ar atmosfēru un kvalitāti. Var likties cena augsta, bet tur ieguldīti līdzekļi. Tā nebūs ikea mēbeļu mājiņa. Vieta tiem kuri to novērtēs! Spa zona arī brīnišķīga. Hamams bija perfekts.
Plāni ko vēl realizēt daudz, kā arī atsevišķas ēkas būs - restorānam, banketu un kāzu vieta. Ūdens un krasta apbūve.
Jā, esmu tur bijusi. Vieta būs fantastiska.
Nē, es neesmu influencere, arī ne spa&biznesa īpašniece. Neesmu arī kāda cita persona kura uzreiz gribēsiet domāt - tā ir tā!
03.03.2026 14:11 |

Reitings 401
Reģ: 07.04.2025
Savva @ 03.03.2026 13:32
kristine, tu raksti, ka Olegs vel bija ar Santu attiecības, kad jus sakat tikties, bet kaa ir ar tevi pašu? Tu pati jau biji ar Kasparu izskirusies, kad sakti tikties ar Oļegu? Tu pati jau biji izšķīrusies ar Oļegu, kad sākti tikties ar savu jauno mīlu Jevgeniju Podbrezski? ?? Nē, tu nebiji. Vai varbūt tas storijs bija veltīts bijusajam viram Kasparam, lai, kad izdomā ar tevi tiesāties, butu forši pierādījumi? Divkosiga, pilnīgi stulba dura. Es nesaprotu, kaa tu vispar tiktāl esi izdzīvojuši ar tādām cāļa smadzenēm bez jebkādas loģikas tajās. ?

Šis ir nonsenss, ko viņa dara. Pilnīgs čau. Tak prātiņ nāc mājās, naf ar atriebību publiski jānodarbojas?
03.03.2026 14:21 |

10 gadi
Reitings 14925
Reģ: 15.03.2012
Dovana @ 03.03.2026 13:54
Nav tā, ka tur jau nodzērusies, nonarkojusies un pa virsu vēl antidepresantu uzpulē? Vai tiešām tāda šļura var rīkot retrītus? Retrīta tēma kā kļūt par mauku un pēc tam suku. Atgādina to video kur viena bļaustījās esmu karaliene esmu sučka?

😄👍 Jāāā, tieši iedomājos, ka tā "es - karaliene, es - sučka" Elizabete būtu ļoti iederīga lektore tajā retrītā 🤣
03.03.2026 14:28 |

Reitings 83
Reģ: 30.01.2026
Kristīne varētu internetu izmantot ne tikai priekš Instagram, bet pati palasīt savas sniegtās intervijas. Izskatās, ka Oļegs viņu pat ir brīdinājis, bet viņa sataisa sūdus un vēl jūtas uzmesta 🤣
Jelinska precizē: “Runa nav par dāvanu atņemšanu. Es pazīstu Oļega pirmās divas sievas un zinu, ka šķiroties Oļegs izturējās cieņpilni, neko nav prasījis atpakaļ. Tāpat es zinu, ka, pat ja mums kādreiz kaut kas atgadītos, es uz ielas nepalikšu. Ja būšu godīga un neizmantošu Oļega uzticēšanos ļaunprātīgi, viņš par mani parūpēsies.”
03.03.2026 14:29 |

Reitings 20444
Reģ: 21.09.2023
Tuana @ 03.03.2026 13:28
Viņam uzzinot, ka esmu ar citu, paliku bez mājām un uzturlīdzekļiem… emmm, jā??? Bet kā vajadzēja savādāk būt ? ??? Oļegam vajadzēja viņai atstāt savu māju, visu turpināt apmaksāt, moš vēl pirkt biļetes uz Dubaiju pie viņas jaunā jobera un jā, vēl kompensāciju izmaksāt. Jelinska pārsit jebkuru iepriekšējo golddigeru ideju, nu kaut kas tāds vēl nebija manīts:D
Viņa sevi tā pazemo, pat nevar aptvert. Principā ielasmeita, kas pati sadomājusies, ka viņa ir no prestižā gala un publiski presē cīnās, lai viņai tiktu vairāk samaksāts.
Kristīn, Tev tiešām nav neviena tuva cilvēka, kas pateiktu - nu pārstāj, pietiek…
Nu vispār šķiet, ka saprātīgi cilvēki pēc visa šī farsa turēsies no viņas pa gabalu. Man būtu kauns ar tādu saieties, kas publiski soctīklos mazgā netīro veļu un vēl uztaisās par upuri situācijā, kur pati vainīga.
03.03.2026 14:41 |

Reitings 128
Reģ: 13.10.2023
_komedija_ @ 03.03.2026 14:11

Ļoti skaista un pārdomāta vieta. Mājiņas ir augstas klases spa viesu mājas. Dizains un detaļas pārdomātas. Gardas brokstis. Restorāns ar atmosfēru un kvalitāti. Var likties cena augsta, bet tur ieguldīti līdzekļi. Tā nebūs ikea mēbeļu mājiņa. Vieta tiem kuri to novērtēs! Spa zona arī brīnišķīga. Hamams bija perfekts.
Plāni ko vēl realizēt daudz, kā arī atsevišķas ēkas būs - restorānam, banketu un kāzu vieta. Ūdens un krasta apbūve.
Jā, esmu tur bijusi. Vieta būs fantastiska.
Nē, es neesmu influencere, arī ne spa&biznesa īpašniece. Neesmu arī kāda cita persona kura uzreiz gribēsiet domāt - tā ir tā!

Paldies, ka pastāsti:)
Skatijos, bet nesaprotu- Spa zona ir kopēja vai kā tas notiek?
Gribu rosināt savu vīrieti uzaicināt mani uz romantisku atpūtu, bet ļoti grūti izvēlēties, jo par daudzām šāda tipa mājiņām ir atsauksmes, ka skaisti tikai bildēs, uz vietas sanāk, ka pelnit grib, bet ieguldīt un dot kvalitāti neizdodas .
03.03.2026 14:41 |

Reitings 5512
Reģ: 19.09.2016
Kas tad īsti Bokānei ar to pirkstu notika?
03.03.2026 14:44 |

Reitings 10
Reģ: 01.03.2026
Nu šitā 'cirst' ir jāmāk!!!
https://www.delfi.lv/life/56010800/notikumi/120109009/jelinska-komente-soctiklu-konfliktu-ar-filu-esmu-uzmesta-gan-ka-sieviete-gan-ka-biznesa-partnere
KJ - tu tiešām esi augstākās klases zeltrace! Ielec cita veča gultā, un grib lai pirmējais uztur! Kas ir - jaunajam maks par plānu?
Lūdzu, lūdzu, kāda KJ draudzene, aizveriet viņai to cāļa domāšanu! Un iesakiet izlasīt savus iepriekšējos vēstījumus medijos!
03.03.2026 14:52 |

10 gadi
Reitings 1035
Reģ: 29.01.2009
Varava @ 03.03.2026 14:41

Paldies, ka pastāsti:)
Skatijos, bet nesaprotu- Spa zona ir kopēja vai kā tas notiek?
Gribu rosināt savu vīrieti uzaicināt mani uz romantisku atpūtu, bet ļoti grūti izvēlēties, jo par daudzām šāda tipa mājiņām ir atsauksmes, ka skaisti tikai bildēs, uz vietas sanāk, ka pelnit grib, bet ieguldīt un dot kvalitāti neizdodas .

Mājiņas ir skaistas. Var izvēlēties atbilstoši tematikai. Mājiņās ir virtuve, var paši taisīt ēst, bet var izmantot arī restorāna opciju.
Mājiņā 1.stāvā ir sava dušas telpa, wc, dāmām - dyson fēns, 1.guļamistaba, atsevišķa kabineta telpa, viesistabas zona ar tv, ja nemaldos bija arī netfllix (bet to tagad neatceros tik precīzi). 2. Stāvā - galvenā guļamistaba.
Spa zona ir atsevišķa māja - baseins, džakuzi, sauna un hamams. Es baudīju hamamu, saunu nemaz neizmantoju. Atpūtas zvilņi, ūdens ņemšanas (bāra) zona. Ja nemaldos, viņi jautāja kad plānojat nākt.
Brokastis un restorāns atsevišķa māja. Brokastis ar pašapkalpošanās, bet ir arī viesmīlis, kurš rūpējas. Ja nemaldos, bija opcija jāpasaka ko gribēs brokastīs - to arī pagatavo, neskaitot pašapkalpošanās galdam.
Kā jau teicu - tur viss vēl attīstības stadijā.
Bet tā - 100% rekomendēju kā burvīgu vietu kāzu jubilejā, dzimšanas dienā u.c. Skaistas mēbeles, koka detaļas, dizains.
Starp citu, galvenais saimnieks tur ir īpašnieces suns. Tik mīlīgs boss. Sēdi uz terases un vēro bosa izdarības gar krasta līniju.
03.03.2026 15:42 |

Reitings 128
Reģ: 13.10.2023
_komedija_ @ 03.03.2026 15:42

Mājiņas ir skaistas. Var izvēlēties atbilstoši tematikai. Mājiņās ir virtuve, var paši taisīt ēst, bet var izmantot arī restorāna opciju.
Mājiņā 1.stāvā ir sava dušas telpa, wc, dāmām - dyson fēns, 1.guļamistaba, atsevišķa kabineta telpa, viesistabas zona ar tv, ja nemaldos bija arī netfllix (bet to tagad neatceros tik precīzi). 2. Stāvā - galvenā guļamistaba.
Spa zona ir atsevišķa māja - baseins, džakuzi, sauna un hamams. Es baudīju hamamu, saunu nemaz neizmantoju. Atpūtas zvilņi, ūdens ņemšanas (bāra) zona. Ja nemaldos, viņi jautāja kad plānojat nākt.
Brokastis un restorāns atsevišķa māja. Brokastis ar pašapkalpošanās, bet ir arī viesmīlis, kurš rūpējas. Ja nemaldos, bija opcija jāpasaka ko gribēs brokastīs - to arī pagatavo, neskaitot pašapkalpošanās galdam.
Kā jau teicu - tur viss vēl attīstības stadijā.
Bet tā - 100% rekomendēju kā burvīgu vietu kāzu jubilejā, dzimšanas dienā u.c. Skaistas mēbeles, koka detaļas, dizains.
Starp citu, galvenais saimnieks tur ir īpašnieces suns. Tik mīlīgs boss. Sēdi uz terases un vēro bosa izdarības gar krasta līniju.

Kļūdaini ieliku negatīvo īkšķi.
Paldies par stastu, skan jauki :)
03.03.2026 16:04 |

Reitings 331
Reģ: 09.09.2024
Tā intervija ar jeļu šokē!
Publiski atzīties kriminālnoziegumā -ka ar šantāžas palīdzību gribēja no Fiļas 30 000 tk izspiest.
Tad sūdzas ka ex draugs šai nemaksā uztuirlīdzekļus jo esot cits gultas seksa biedrs.Kur ir likums ka visas ko izpisi tagad jāuztur līdz mūža galam?
03.03.2026 16:06 |

Reitings 331
Reģ: 09.09.2024
jau aizmirsa ka Fiļs teica ka joprojām skaitas ka stradā. Tā vietā ņem Slimibas lapu un dzer šampjus pie mīļākā Dubajā!
Vēl drošības jostu nelietos auto,bet pirks abmanku!
Ar TĀDU kāda grib sadarboties?
03.03.2026 16:09 |

Reitings 469
Reģ: 03.11.2023
Mrs.True @ 03.03.2026 13:22

Kārtējā viņas provokācija. Viņa bieži izdomātos skandālos iesaista citu sieviešu vīrus. Sedakova iepriekš rakstīja soctīklos, ka viņas mājā kaimiņienes vīrs viņai ziedus sūtījis un rakstījis. Bija ielikusi bildi ar pušķi. Tikai pats vīrietis, cik bija noprotams, pats par to nemaz nebija informēts:)

Ar storijiem ir tā, ka pirmie skatītāji bieži rādās tie, kuriem pats cilvēks seko vai esi pats viņus nesen apskatījis. Zinu no pieredzes, gan jau debilā Sedakova pati stalko Mārci. Slimā sieviete
03.03.2026 16:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!