IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 30
Reģ: 30.01.2026
VistaVita @ 15.02.2026 09:57
NAV DZĒSTS! Tikai slēgts uzlikts, diezgan komiski .
Nebļauj. Vakar rādīja kā neaktīvu un slēgtu kontu. Šodien tikai slēgts. Kaut kas tur briest 🤣
15.02.2026 10:14 |

Reitings 107
Reģ: 26.07.2025
Jurgita908020 @ 14.02.2026 23:19

Tādēļ, ka attiecībās esot, ir divi pelnītāji, nu vismaz tā vajadzētu būt.
Manā ģimenē piemēram vīrs maksā visus pamatrēķinus, pārtiku, bet mana alga aiziet pulciņiem, ēdināšanai skolās, ekskursijas, baseins, sezonas apģērbs, apavi, kino, teātris, bērnu telefona rēķini… nekad neesmu baigi sekojusi līdzi summai, bet ja tagad par to domāju, tad tur ir tuvu tai summai, ko te apspriež. Jā, katru mēnesi nav vienāda, bet piemēram nometnes vien cik izmaksā, sporta pulciņi, telefona pieslegums.. ja tas viss paliktu tikai uz mani, bet vīrs aizietu un atmestu man 200€, tad jā, es nepavilktu neko no tā visa un dzīves kvalitāte samazinās ne jau man, bet bērniem…

Sanāk ka 800€ bērnam?
Jo ja Mikam ir tie 400€, tad otra puse arī nodrošina tos 400 €
Es tādas summas nēesmu dzirdējusi, tad sanāk ka tām ģimenēm kur 3 bērni - 2400€ tikai uz bērniem vien?
15.02.2026 10:19 |

Reitings 21
Reģ: 21.09.2025
VistaVita @ 15.02.2026 09:57
NAV DZĒSTS! Tikai slēgts uzlikts, diezgan komiski .

Iepriekš profils bija dzēsts, bet tagad tas ir privāts. Kāds viņai labums to paturēt? Vai tiešām tikai tāpēc, lai ieriebtu? Un kas tālāk?
15.02.2026 10:20 |

Reitings 691
Reģ: 13.02.2024
Anncha @ 15.02.2026 10:20

Iepriekš profils bija dzēsts, bet tagad tas ir privāts. Kāds viņai labums to paturēt? Vai tiešām tikai tāpēc, lai ieriebtu? Un kas tālāk?

Lai būtu vismaz kaut kas, ar ko mēğināt Fiļam iznest smadzenes, tjipa “iedod piķi, dabūsi atpakaļ IG kontu”. Tad jau nebij dzēsts, bet deaktivizēja pirms Valentīndienas vakariņām. Tad putnu būris reāli tukšs, ņemas kā pusaudze. Vissmieklīgākais, ka visās selfijbildēs ar jauno štuceri rēgojas Fiļa pirktais telefons, gredzens, aproce, pulkstenis 😂 Nu, tiešām? Tas štucers viņai Dubajā nevar kādu zelta štruntu nopirkt, ar ko paspīdēt.
15.02.2026 10:39 |

Reitings 3640
Reģ: 11.04.2023
Jurgita908020 @ 14.02.2026 23:19

Tādēļ, ka attiecībās esot, ir divi pelnītāji, nu vismaz tā vajadzētu būt.
Manā ģimenē piemēram vīrs maksā visus pamatrēķinus, pārtiku, bet mana alga aiziet pulciņiem, ēdināšanai skolās, ekskursijas, baseins, sezonas apģērbs, apavi, kino, teātris, bērnu telefona rēķini… nekad neesmu baigi sekojusi līdzi summai, bet ja tagad par to domāju, tad tur ir tuvu tai summai, ko te apspriež. Jā, katru mēnesi nav vienāda, bet piemēram nometnes vien cik izmaksā, sporta pulciņi, telefona pieslegums.. ja tas viss paliktu tikai uz mani, bet vīrs aizietu un atmestu man 200€, tad jā, es nepavilktu neko no tā visa un dzīves kvalitāte samazinās ne jau man, bet bērniem…

Kokam divi gali, ne tikai tev un bērniem dzīves kvalitāte mazinās, bet vīrietim arī, protams ar izņēmumiem, ja vīrietis bijis auksts aprēķinātājs un sievu ar bērniem vienkārši izmetis ārā...
Bet zini, cik redzēts pat lamātie alimentu nemaksātāji tomēr sievai ar bērniem atstāj mājokli un paši īrē vai ievācās pie mīļākās... Bet tākā to neviena bijusī sieva nenovērtē...
Sākās aptīrīšana... jo vidējam latvietim tiešām nav ko maksāt, jo arī šeit izsmietie 200eiro par bērnu kopā salasās, ja bērni vairāki... un alga to nenosedz.
P.S Vismaz ārpus Rīgas daudzām šeit izsmietie alimenti ir iztikas avots, sadzemdē 4 vai vairāk no dažādiem vīriešiem + vēl nepakaunās aizskriet uz soc. dienestu dabūt tur īres atvieglojumus u.c labumus un pašas nemaz īsti nav strādājušas savā mūžā.
15.02.2026 10:39 |

Reitings 30
GlorijaGrevcova @ 15.02.2026 10:39

Lai būtu vismaz kaut kas, ar ko mēğināt Fiļam iznest smadzenes, tjipa “iedod piķi, dabūsi atpakaļ IG kontu”. Tad jau nebij dzēsts, bet deaktivizēja pirms Valentīndienas vakariņām. Tad putnu būris reāli tukšs, ņemas kā pusaudze. Vissmieklīgākais, ka visās selfijbildēs ar jauno štuceri rēgojas Fiļa pirktais telefons, gredzens, aproce, pulkstenis ? Nu, tiešām? Tas štucers viņai Dubajā nevar kādu zelta štruntu nopirkt, ar ko paspīdēt.
nu ja viņa liek storiju ar vairākām bildēm, kur vīrietim sirsniņas uz sejas, tad ko jūs gribat no viņas? 😅
15.02.2026 10:44 |

Reitings 19999
Reģ: 21.09.2023
Kas mums jāzina par Jeļas jauno koķiku- Valentīndienā nav fiziski blakus savai drostalai, sūta bezgaumīgus puķu pušķus( galvenais, ka lielus un rozā), ar reālo seju nav cilvēkiem atrādāms. Tāds, lūk, veiksmes stāsts mūsu Jeļai.
15.02.2026 10:51 |

Reitings 19999
Reģ: 21.09.2023

Man jau šķiet, ka viņa prasti spiež piķi laukā no Fiļa. Lai šis atpērk viņas “intelektuālo īpašumu”.
15.02.2026 10:53 |

Patīk
Reitings 1315
Reģ: 08.09.2025
Hermiine89 @ 15.02.2026 10:51
Kas mums jāzina par Jeļas jauno koķiku- Valentīndienā nav fiziski blakus savai drostalai, sūta bezgaumīgus puķu pušķus( galvenais, ka lielus un rozā), ar reālo seju nav cilvēkiem atrādāms. Tāds, lūk, veiksmes stāsts mūsu Jeļai.

Ko nozīmē "nav rādāms"? Daudzi cilvēki vnk negrib publicitāti soctīklos. Tam nav saistības ar romantisko attiecību esamību vai neesamību.
15.02.2026 10:59 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 44681
Reģ: 06.11.2022
Jekunee @ 15.02.2026 05:19

Sabiedrisko pāsākumu var izlaist un atlikt vai piekopt tādus retāk un īpašos gadījumos tikai. Tā nav pirmās nepieciešamības prece/ pasākums. Turklāt var bezmaksas pasākumus apmeklēt, Ir arī daudz un dažādu bezmaksas variantu.

Protams, ka visu ko var atlikt. Tētis jaunu privātmāju arī var atlikt.
Ja taupa, tad uz visiem. Tad arī tētim un viņa golddigerei jāpieraujas. Tas ir tikai godīgi.
15.02.2026 11:27 |

Reitings 128
Reģ: 21.06.2023
Vārdotāja @ 15.02.2026 09:32
Vai ne?
Bet.. ir daudzbērnu ģimenes, kuras tūkstošus kontā nekad nav pelnījušas un neviens nav no tā cietis.
Ir jāsaprot, ka šķiroties ir statusa un apstākļu maiņa. Vai nu nolaidies no augstumiem un prasībām, vai arī strādā vairāk, lai būtu tādā pašā līmenī kā biji. Nav tik viegli piespiest tētukus maksāt, ja sieviete pati neko nepelna. Un daudzas grib tā iedzīvoties.

Pilnībā piekrītu! 400 mēnesī ir ļoti pārspīlēta summa! Un man pašai ir 2 bērni, zinu, ko runāju.
Ja mainās dzīves apstākļi, tad arī bērna izdevumus ir jānogriež nost un jāpielāgo jaunajai situācijai nevis ar degunu turpināt bīdīt mākoņus un teikt, ka redz dārgie pulciņi izmaksā tik un tik. Nu tad pārstāj iet uz kādu no tiem pulciņiem vai nomaini pret lētāku alternatīvu! Deju studijas ir arī pašvaldību finansētas un izmaksā kaut kādi 5/10 eur mēnesī. Kāda starpība, kur bērns kustās? Bet nē, grib tak lepni ar brendu, ka vot tieši tajā dārgakā krutajā deju studijā dejo!
Es nesaprotu, kāpēc jāatvēl tik daudz naudas ballītēm? Kāpēc dāvanu jāpērk citam bērnam par teju 50+ eur, nevis nopirkt par 35 eur?! Un cik tad ir tās ballītes mēnesī, lielākais moš iekrīt kādas 2!
Tas pats par citiem tēriņiem, kāpēc jāizvēlas pirkt tieši dārgāko!?
15.02.2026 11:30 |

Reitings 310
Reģ: 07.04.2025
Law9 @ 15.02.2026 10:59

Ko nozīmē "nav rādāms"? Daudzi cilvēki vnk negrib publicitāti soctīklos. Tam nav saistības ar romantisko attiecību esamību vai neesamību.

Ja negribētu, tad neliktu bildes ar aizklātām sejām, kad visa Latvija tāpat zina, kurš ir viņas brūtgāns. Tāds bērnudārza līmenis. Viss, ko viņa un kā atrāda ar savu koķiku ir tik lēti un bērnišķīgi. Vot tev dzīve, kurā paņem pie rokas uz aizved uz Parīzi! Pat Vaļentīndienu kopā nepavada.
15.02.2026 11:31 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 44681
Reģ: 06.11.2022
Lulo9 @ 15.02.2026 11:30

Pilnībā piekrītu! 400 mēnesī ir ļoti pārspīlēta summa! Un man pašai ir 2 bērni, zinu, ko runāju.
Ja mainās dzīves apstākļi, tad arī bērna izdevumus ir jānogriež nost un jāpielāgo jaunajai situācijai nevis ar degunu turpināt bīdīt mākoņus un teikt, ka redz dārgie pulciņi izmaksā tik un tik. Nu tad pārstāj iet uz kādu no tiem pulciņiem vai nomaini pret lētāku alternatīvu! Deju studijas ir arī pašvaldību finansētas un izmaksā kaut kādi 5/10 eur mēnesī. Kāda starpība, kur bērns kustās? Bet nē, grib tak lepni ar brendu, ka vot tieši tajā dārgakā krutajā deju studijā dejo!
Es nesaprotu, kāpēc jāatvēl tik daudz naudas ballītēm? Kāpēc dāvanu jāpērk citam bērnam par teju 50+ eur, nevis nopirkt par 35 eur?! Un cik tad ir tās ballītes mēnesī, lielākais moš iekrīt kādas 2!

"Dzīves apstākļu maiņa" ir, piemēram, ekonomiskā krīze, vecāku vai bērnu slimība vai biznesa bankrots. Tas, ka tētim niez uz divreiz jaunāku šmaru, nav nekāda "dzīves apstākļu maiņa". Tā ir tēta izvēle, un bērniem no tā nav jācieš.
15.02.2026 11:34 |

Reitings 310
LabaDabaDa @ 15.02.2026 11:27

Protams, ka visu ko var atlikt. Tētis jaunu privātmāju arī var atlikt.
Ja taupa, tad uz visiem. Tad arī tētim un viņa golddigerei jāpieraujas. Tas ir tikai godīgi.

Tieši tā. Un ko nozīmē statusa maiņa? Bērni pēkšņi kļūst mazāk vērtīgi, vajag dzīvot sūdīgākos apstākļos, neiet pulciņos un utt.? Nopietni?
15.02.2026 11:36 |

Reitings 310

Tā ņemšanās ap muižas kontu. Kamon, ko viņa ar to darīs, kad muižā savu kāju spert vairs nav vēlama? Tieši kam viņai to kontu vajag nākotnei? Nu izveidoja, strādāja tur un tas bija vajadzīgs. Vairs nestrādā, tad kāds sakars ar to, ka tas ir viņas? Ja strādātu svešā vietā, kur tas pats būtu vajadzīgs un viens no darba pienākumiem, tad arī sev piesavinātos, jo redz viņa to taisīja.
Naudu grib izspiest?
15.02.2026 11:43 |

Reitings 30
Lulo9 @ 15.02.2026 11:30

nopietni? Standartā 50€ (un uz augšu) uz draugu jubileju bērnam? Pat tie 35€ ir daudz 😳 jeb es dzīvoju citos platuma grādos 😅
15.02.2026 11:43 |

Patīk
Reitings 3257
Reģ: 03.11.2023
Es nesaprotu, par ko jūs vispār te diskutējat? Kādam ir normāli par bērnu tērēt 200 mēnesī, kāds sūta savējo hokejā un tērē 1000.
Teikt, ka 800 eur ir kapiekas ir, atvainojos, bet debili. Bet ja pirms šķiršanās privātskolas un pulciņi izmaksāja 800, tad arī pēc šķiršanās būs tāpat.
Ne jau vecāki izšķirās un tad bērns paliek par 500 eur mēnesī dārgāks.
15.02.2026 11:45 |

Reitings 30
loija @ 15.02.2026 11:43

Tā ņemšanās ap muižas kontu. Kamon, ko viņa ar to darīs, kad muižā savu kāju spert vairs nav vēlama? Tieši kam viņai to kontu vajag nākotnei? Nu izveidoja, strādāja tur un tas bija vajadzīgs. Vairs nestrādā, tad kāds sakars ar to, ka tas ir viņas? Ja strādātu svešā vietā, kur tas pats būtu vajadzīgs un viens no darba pienākumiem, tad arī sev piesavinātos, jo redz viņa to taisīja.
Naudu grib izspiest?
stulbākais šajā visā ir tas, ka viņa pati ielika postu, ka spējuši saglabāt cieņpilnas attiecības utt… Nu pēc kā tas tagad izskatās? Bēdīgi. Un sekotājiem tagad vajadzētu ticēt viņas “reklāmām”!?
15.02.2026 11:47 |

Patīk
Reitings 1315
Reģ: 08.09.2025
Džinga @ 15.02.2026 11:45
Es nesaprotu, par ko jūs vispār te diskutējat? Kādam ir normāli par bērnu tērēt 200 mēnesī, kāds sūta savējo hokejā un tērē 1000.
Teikt, ka 800 eur ir kapiekas ir, atvainojos, bet debili. Bet ja pirms šķiršanās privātskolas un pulciņi izmaksāja 800, tad arī pēc šķiršanās būs tāpat.
Ne jau vecāki izšķirās un tad bērns paliek par 500 eur mēnesī dārgāks.

Precīzi. Turklāt jāņem vērā arī vecāku finansiālās iespējas. Tās ir ļoooti dažādas.
15.02.2026 11:59 |

10 gadi
Reitings 13743
Reģ: 29.01.2009
Nu vispār jau es neuzskatu, ka bērnam jāsamierinās ar sliktākiem dzīves apstākļiem tikai tāpēc, ka tēvs izdomā nodzerties, tad atrast jaunu dūdu un gribēt dzīvot tā, it kā būtu brīvs vīrietis bez bērniem. Tad vēl varbūt jaunajās attiecībās dzims bērni, tad "vecajiem bērniem" vispār neko nevajag.
Jā, es uzskatu, ka dzīvē var gadīties visādi - var saslimt, var kāds no vecākiem nomirt, zaudēt darbu, protams, tad nākas pārkartot dzīves prioritātes. Bet nevajag te tagad teikt, ka tētiņš ir pelnījis labi dzīvot, kamēr bērniem jātaupa uz visu.
15.02.2026 12:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits