Claire @ 12.08.2025 17:22Man izskatās, ka Kūku Amanda arī ir ļoti gaidībās ?
Par viņu priecājos! Viņa vismaz rada reāli noderīgu saturu.
juveliere @ 12.08.2025 20:22Līva Goba tiešām nav normāla. Jūs tās viņas bērna vannas bildes redzējāt?!? Es negribu ticēt, ka kāds var būt tik stulbs... man sāk šķist, ka tas viss ir statistikas pacelšanai.
juveliere @ 12.08.2025 20:22Līva Goba tiešām nav normāla. Jūs tās viņas bērna vannas bildes redzējāt?!? Es negribu ticēt, ka kāds var būt tik stulbs... man sāk šķist, ka tas viss ir statistikas pacelšanai.
Subidubi @ 12.08.2025 22:20Gobas storiji ar mazuli ir pilnīgi ārpus robežas.
Kirbis32 @ 12.08.2025 23:52Imteresanti,kāpēc Gobzems neko nepublicē par Ivaru Krastu?
Viņš ir seksopāts,guĺ ar visām jaunajām meitenēm,aktrisēm. Vieglāk ir pateikt ar ko viņš nav gulējis nekā ar ko ir.??
Diona,saulīt,kāpēc tu pret sevi esi tāda misene un ļauj tam notikt ar tevi? Tev vecāku veču trūkst? Taču ir veci un normāli,ja gribas vecāku,bet krāpēju un tādu kuram nekad nerūpēs dibināt ģimeni.. nav labi,nav labi.?
Terra Incognita @ 11.08.2025 10:59Nezinu konkrēti par Lieckalniņu, bet Latvijā ir vesela rinda sieviešu ar Krievijas online kursos iegūtiem neirolingvistiskās programmēšanas (NLP), hipnoterapijas, astropsiholoģijas utt. "sertifikātiem". Pirmoreiz dzirdot, tas varbūt izklausās pēc kaut kā jēdzīga, bet realitātē tie ir aitu cirpšanas kursiņi ar mērķi padarīt bagātus to pasniedzējus, un tie sertifikāti nekur nav atzīti, jo tā nav reāla izglītība. Tādu "sertifikātu" kolekcionēšana ir reālu darbu strādāt negribošu kundzīšu (Uresina, Sandra's Magic Kick, Kudrjašovas un viņu sekotāju) hobijs, ar kuru pašas pēc tam mēģina uzdoties par baigām speciālistēm.
Ariete @ 13.08.2025 05:23Man nekad nav paticis tas Horens. Ticu, ka viņš varēja tā izdarīt ar bērnu, īpaši redzot to video kur iesit bērnam pa roku kas vēlas paņemt picas šķēli. Briesmīgs tēviņš. ?
Kirbis32 @ 12.08.2025 23:52Imteresanti,kāpēc Gobzems neko nepublicē par Ivaru Krastu?
Viņš ir seksopāts,guĺ ar visām jaunajām meitenēm,aktrisēm. Vieglāk ir pateikt ar ko viņš nav gulējis nekā ar ko ir.??
Diona,saulīt,kāpēc tu pret sevi esi tāda misene un ļauj tam notikt ar tevi? Tev vecāku veču trūkst? Taču ir veci un normāli,ja gribas vecāku,bet krāpēju un tādu kuram nekad nerūpēs dibināt ģimeni.. nav labi,nav labi.?
Kirbitis @ 12.08.2025 23:09Man suggested IG paradijas tas Krumina video, redzets čalis, bet kads var pateikt kapec Liedsk vispar pienaca pie vina? Kads tur stasts?
Kirbis32 @ 12.08.2025 23:55
Par Gobām nefanoju,bet vannas bildēm viss ir robežās,tevi mulsina neredzamā bērna čuriņa? Tad tev pašai japadomā kā tu skaties uz pasauli.??
blueberrysky @ 13.08.2025 10:33Gobzems neko nav dzirdējis par 4. trimestri. Nevajag tagad stāstīt, cik visu var “samenedžēt” minetus jātaisa ar jaundzimušo rokās un gurķi jāmarinē, zeme atveras. Bērnam vajag māti un krūti 24/7, un tiešām – pat uz tualeti aiziet bez aurošanas fona nevar. Ko viņš tur murgo? Tā nav “slikta plānošana” vai “neorganizētība”, tā ir realitāte. Tas ir posms, kad cilvēks nav robotiņš ar izslēgšanas pogu, un mammas ķermenis vēl tikai atgūstas no maratona, ko viņš sauktu par “pārejošu diskomfortu”. Jā, protams, var jau iegrūst pudeli un knupi un nomest kaut kur stūrī, lai “netraucē”, ja dzīves filozofija ir – bērns pats izaugs. Bet kā vispār vīrietis var tik pašpārliecināti izteikties par tēmu, kurai viņš nekad nav fiziski un emocionāli gājis cauri? Noniecinot visas tās grūtības, kuras sievietes pārdzīvo, it kā tās būtu sīkas kaprīzes. Agrāk sievietes dzīvoja kopienās – pirmās trīs nedēļas māte tika apčubināta, bērns tika auklēts, ēdiens tika atnests līdz gultai, un mamma varēja atgūties. Tagad sievietes ir nogurušas kā nekad – izolētas, ar visu smagumu uz saviem pleciem, mēģinot vienlaikus būt mamma, aukle, pavāre, mājkalpotāja un vēl arī “pietiekami sakopta”, lai nevienam nebūtu pretenziju.