IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 2345
Reģ: 27.02.2011
Tas Krūmiņš ar neriktīgs, kaut ko pusvārdā pasaka un draud ar materiāliem, vai nu pasaka vai nesaka neko, kāpēc ir kaut kas pusvārdā jāsaka un Arnita izveido kontus un ieliek instagram un tik tok svarīgu ziņu, nu kāpēc? Abi galīgi sajukuši prātā? Kāds mērķis šim? Padarīt otru aukstu sociālajos tīklos, vai kas tur? Ja gaida bērnu, tak bērna vecākiem jāpieliek smadzenes, ka viņi ir vecāki, kāpēc tas tādā veidā jāiznes laukā? Vai nu pasaka, vai nepasaka. Un kas par krāpšanu? Nu neticās, ka stāvoklī sieviete ies un krāps.
26.12.2024 09:29 |

10 gadi
Reitings 2345
Reģ: 27.02.2011
Dāvidam jau ir slikta slava, 3 bērni atstāti? Katrs no savas sievietes? Nu tas ir baisi.
26.12.2024 09:30 |

Reitings 8624
Reģ: 13.04.2022
brunettte @ 26.12.2024 08:06
Matus pie didrihsones pieaudzēji?? parūka ne pa jokam

Pieaudzēt, haha, tai trakajai tak peso nav, lai kaut ko pieaudzētu. Pasūta temu vai shein lētās parūkas, uzmauc uz sava tupā paura un iet kā ar kroni :D
Žēl tikai, ka pēdējās smadzeņu paliekas nospiež :D
26.12.2024 09:41 |

Reitings 1720
Reģ: 20.06.2023
Kursadarbs @ 25.12.2024 18:15
Kursadarba pētijumam mani interesē šis https://ibb.co/album/Hp8d64 un citu influenceru biznesa fenomens Latvijā , lielākā daļa ražo Ķīnā, iepērk no Alibaba un tad ar 5 - 10 reižu uzcenojumu tirgo savās mājas lapās. Šī tēma ir apspriesta šajā forumā, bet diezgan izkliedēti, iespējams, zinat vēl kādu. Patreiz papētiju Gobu, Andžu, Kalēju, Dzenīti un Spīķi.
Gaidīšu komentārus zemāk, ja esat pamanījuši līdzīgus biznesa modeļus, iepriekš pateicos .

Neesmu pārliecināta, bet man ir šaubas, ka Wings activewear arī paši nešuj, lai gan tā apgalvo. Jo man aliexpress vienreiz izmeta reklāmu precīzi tādam pašam sporta tērpam. 😄 kad uzrakstīju viņiem ziņu, atbildēja, ka redz izmantojot “brīvi internetā pieejamos maketus”, kas neesot aizliegts.
26.12.2024 09:59 |

Reitings 1188
Reģ: 07.02.2023
Kursadarbs @ 25.12.2024 19:05
Kur tad Spīķe ražo otas? Latvijā šādu ražotņu nav, Eiropā drāgi un Ķīna ir vadošā šajā sfērā. Otu ražošana ir laikietilpīgs un sarežģīts process https://sy-beauty.com/how-are-makeup-brushes-made-a-step-by-step-manufacturing-journey/
Andža ražo vairākus produktus, arī iepakojumu Ķīnā, esmu salikusi bordā dažus no tiem, piemēram:
https://onezerocosmetics.lv/products/matu-kemme-zelta
https://www.alibaba.com/product-detail/Hot-Oem-Anti-static-Curved-Vented_1600929729588.html?spm=a2700.picsearch.normal_offer.d_image.2abf5f93GoUaeB
Kosmētiku, iespējams, ražo Eiropā, jo šķidrumus no Ķīnas ievest ir sarežģīti. Pētijumā vairāk pievēršos influenceru biznesiem, kas ražo Ķīnā un par to noklusē.
kapec grūti :)) kas grūts . vairākiem ved u Lv mucās.. arī Lv ražotajiem
26.12.2024 10:20 |

Reitings 1188
Reģ: 07.02.2023
zane.io @ 23.12.2024 17:37

Pilnigi piekritu, Gobzems iedomajies ka baigais varonis,bet karma medz atnakt ne tajaa veidaa ka vins domaa..padomajis par saviem berniem butu.
Dzive nekas nepaliek gaidaa karajoties..parak daudz nevainigi cilveki ciesh no vina launuma tomer.
kuri ir tie nevainīgie?
26.12.2024 10:23 |

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
amoreamore @ 26.12.2024 09:41

Pieaudzēt, haha, tai trakajai tak peso nav, lai kaut ko pieaudzētu. Pasūta temu vai shein lētās parūkas, uzmauc uz sava tupā paura un iet kā ar kroni :D
Žēl tikai, ka pēdējās smadzeņu paliekas nospiež :D
tikai vinai mashina dargaka BEZ KREDĪTA 😁 ka Tava visa gimenes maja un sunju budas izmera veca projekta sasmirdusais bomzrajona dzivoklis😁😁😁😁 te jau tocna jūtama no dažam skaudība uz meiteni, bet forsi ja pasam neka nav- vismaz cerams māti tev savi 😁😁😁😁😁ja neka cita. Bet Tu un vel dažas dzives apdalitas var ik pa laikam pasekot kaa vina bez peso gada 5x kaut kur lidinās😁 un ne uz gimenes pakas Turciju brivdienam😁😁 patecinat siekalas uz dārgiem restoraniem un pasapņot pa 140 k vertu dzivokli😁😁😁 te bija Zemesgramata atrasta. Atliek tikai jaa aprunāt fake matus .. jo viss cits tur vinai ir uz urra . # skaudība
26.12.2024 10:26 |

Reitings 8624
Reģ: 13.04.2022
Kate9 @ 26.12.2024 10:26
tikai vinai mashina dargaka BEZ KREDĪTA ? ka Tava visa gimenes maja un sunju budas izmera veca projekta sasmirdusais bomzrajona dzivoklis???? te jau tocna jūtama no dažam skaudība uz meiteni, bet forsi ja pasam neka nav- vismaz cerams māti tev savi ?????ja neka cita. Bet Tu un vel dažas dzives apdalitas var ik pa laikam pasekot kaa vina bez peso gada 5x kaut kur lidinās? un ne uz gimenes pakas Turciju brivdienam?? patecinat siekalas uz dārgiem restoraniem un pasapņot pa 140 k vertu dzivokli??? te bija Zemesgramata atrasta. Atliek tikai jaa aprunāt fake matus .. jo viss cits tur vinai ir uz urra . # skaudība

Elīn, Tu burtiski izskaties tā un Tev zem egles ir pamīšus saliktas dāvanas, lai izskatās vairāk un Rīgas šampanietis, acīmredzot, priekš Tevis arī ir dāvana.
Beidz fantazēt.
26.12.2024 10:38 |

Reitings 197
Reģ: 02.10.2024
Kate9 @ 26.12.2024 10:26
tikai vinai mashina dargaka BEZ KREDĪTA ? ka Tava visa gimenes maja un sunju budas izmera veca projekta sasmirdusais bomzrajona dzivoklis???? te jau tocna jūtama no dažam skaudība uz meiteni, bet forsi ja pasam neka nav- vismaz cerams māti tev savi ?????ja neka cita. Bet Tu un vel dažas dzives apdalitas var ik pa laikam pasekot kaa vina bez peso gada 5x kaut kur lidinās? un ne uz gimenes pakas Turciju brivdienam?? patecinat siekalas uz dārgiem restoraniem un pasapņot pa 140 k vertu dzivokli??? te bija Zemesgramata atrasta. Atliek tikai jaa aprunāt fake matus .. jo viss cits tur vinai ir uz urra . # skaudība

Ja man ir jāizvēlas starp rozā bembi un saviem matiem, es bez domāšanas izvēlos otro!
Tas nenozīmē, ka man nav mašīnas un normālas dzīvesvietas 😀
26.12.2024 10:41 |

10 gadi
Reitings 1463
amoreamore @ 26.12.2024 10:38

Elīn, Tu burtiski izskaties tā un Tev zem egles ir pamīšus saliktas dāvanas, lai izskatās vairāk un Rīgas šampanietis, acīmredzot, priekš Tevis arī ir dāvana.
Beidz fantazēt.

tikai vinai mashina dargaka BEZ KREDĪTA 😁 ka Tava visa gimenes maja un sunju budas izmera veca projekta sasmirdusais bomzrajona dzivoklis😁😁😁😁 te jau tocna jūtama no dažam skaudība uz meiteni, bet forsi ja pasam neka nav- vismaz cerams māti tev savi 😁😁😁😁😁ja neka cita. Bet Tu un vel dažas dzives apdalitas var ik pa laikam pasekot kaa vina bez peso gada 5x kaut kur lidinās😁 un ne uz gimenes pakas Turciju brivdienam😁😁 patecinat siekalas uz dārgiem restoraniem un pasapņot pa 140 k vertu dzivokli😁😁😁 te bija Zemesgramata atrasta. Atliek tikai jaa aprunāt fake matus .. jo viss cits tur vinai ir uz urra . # skaudība
KATRU REIZI, pirms abprino vinu - izlasi sito 😁
Diez vai vina zem egles var dzivokli palikt un nākamo ceļojumu, daune😁😁😁 ja neka vairak kaa tosterus sanemusi un sveces neesi, Tev tadas lietas liekas nesaprotamās, tāpēc saku, ka esi skaudīga bomzene
26.12.2024 10:46 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Kate9 @ 26.12.2024 10:46

KATRU REIZI, pirms abprino vinu - izlasi sito ?
Diez vai vina zem egles var dzivokli palikt un nākamo ceļojumu, daune??? ja neka vairak kaa tosterus sanemusi un sveces neesi, Tev tadas lietas liekas nesaprotamās, tāpēc saku, ka esi skaudīga bomzene

Ir sievietes kurām piestāv visādi lux izgājieni un varbūt pat tāda sava veida palielīšanās ar materiālo statusu. Bet tas noplok, kolīdz tāda tīņu stilā sāk rakstīt it kā "uzdirsienus" , it kā "uzbraucienus". Visa tā gramatika, visi tie smaidiņi liek domāt, ka nav tajā galviņā tik daudz cik vajadzētu būt.
26.12.2024 11:05 |

10 gadi
Reitings 1463
SarmaD @ 26.12.2024 11:05

Ir sievietes kurām piestāv visādi lux izgājieni un varbūt pat tāda sava veida palielīšanās ar materiālo statusu. Bet tas noplok, kolīdz tāda tīņu stilā sāk rakstīt it kā "uzdirsienus" , it kā "uzbraucienus". Visa tā gramatika, visi tie smaidiņi liek domāt, ka nav tajā galviņā tik daudz cik vajadzētu būt.
bus labi, ja kada uz menteni atpisies ar šito čatu domājot , ka taa ir Elina 😁 kaut gan profils no 2012 gada un 1000% nav Elina.😁 tas bus smiekligi IKB ko Elina rakstīs 😁 ganjau iesmies par šo.
A es te jau pus gadu skaidroju, ka neesmu es Elina , bet pazīstu šo meiteni 😁kura vienmer ir bijusi bullingota
No cilvekiem , kuriem pašiem neka nav-sakot ar finansēm un beidzot ar izskatu! Es ari esmu bijusi Nauris 😁kaut kada Bārbija un kas vel ne.. meitenes , es ceru, ka ar 01.01 Jus beigsiet murgot beidzot un gudri spriedelēt par lietam, par kuram 0 saprashana .
26.12.2024 11:09 |

Reitings 202
Reģ: 01.12.2024
Kate9 @ 26.12.2024 10:46

KATRU REIZI, pirms abprino vinu - izlasi sito ?
Diez vai vina zem egles var dzivokli palikt un nākamo ceļojumu, daune??? ja neka vairak kaa tosterus sanemusi un sveces neesi, Tev tadas lietas liekas nesaprotamās, tāpēc saku, ka esi skaudīga bomzene
oi, nu, izbeidz taču, es domāju, ka visu vārdā varu pateikt… Tu esi nulle! Dieviņš Tev neiedalīja pat ne kripatiņu gudrību, arī skaistumu kad dalīja, Tu pimpjus sūkāji Jelgavas puikām, tikai lai varbūt kāds beidzot tevi ievērotu… bet Tu? Kas Tu paliki? Par sievu tevi apņēma pus noplucis vīrelis ar riepu…
Kā toreiz biji nevajadzīga un neinteresanta, tā tagad joprojām centies aizpildīt bērnības caurumus.. viss, ko uzskati par vērtīgu ir Tavs sūda dzīvoklis ar veco virtuvi un parastu, zem vidusklases remontiņu..
Ne tevi tēvs mīl, ne tevi māte mīlēja kādreiz, tas taču ir vairāk kā skaidrs pēc Tavas vēstures, kas Tev VISU dzīvi nāks līdzi.. nu slima šļuška Tu esi bez dzīves vērtībām… atceries, ka daudzi kas dzīvo “bomzrajona” dzīvoklī ir DAUDZ veiksmīgāki it visās dzīves jomās.
Apsēdies vienreiz un varbūt pat neturpini smirdēt tālāk… atceries, ka par tevi ir daudz pretīga vēsture, ko celt gaismā, ja alksti pēc slavas…
Atvainojos visām dalībniecēm.. pirksti nenoturējās pret to Elīnu..
26.12.2024 11:09 |

Reitings 3512
Chikitita @ 26.12.2024 09:29
Tas Krūmiņš ar neriktīgs, kaut ko pusvārdā pasaka un draud ar materiāliem, vai nu pasaka vai nesaka neko, kāpēc ir kaut kas pusvārdā jāsaka un Arnita izveido kontus un ieliek instagram un tik tok svarīgu ziņu, nu kāpēc? Abi galīgi sajukuši prātā? Kāds mērķis šim? Padarīt otru aukstu sociālajos tīklos, vai kas tur? Ja gaida bērnu, tak bērna vecākiem jāpieliek smadzenes, ka viņi ir vecāki, kāpēc tas tādā veidā jāiznes laukā? Vai nu pasaka, vai nepasaka. Un kas par krāpšanu? Nu neticās, ka stāvoklī sieviete ies un krāps.

Kā to Anitu atrast?
26.12.2024 11:12 |

Reitings 197
Reģ: 02.10.2024
Kate9 @ 26.12.2024 11:09
bus labi, ja kada uz menteni atpisies ar šito čatu domājot , ka taa ir Elina ? kaut gan profils no 2012 gada un 1000% nav Elina.? tas bus smiekligi IKB ko Elina rakstīs ? ganjau iesmies par šo.
A es te jau pus gadu skaidroju, ka neesmu es Elina , bet pazīstu šo meiteni ?kura vienmer ir bijusi bullingota
No cilvekiem , kuriem pašiem neka nav-sakot ar finansēm un beidzot ar izskatu! Es ari esmu bijusi Nauris ?kaut kada Bārbija un kas vel ne.. meitenes , es ceru, ka ar 01.01 Jus beigsiet murgot beidzot un gudri spriedelēt par lietam, par kuram 0 saprashana .

Ne jau uz menteni, bet uz Tvaiceni būtu pareizais virziens.
26.12.2024 11:14 |

Reitings 3512
Kate9 @ 26.12.2024 11:09
bus labi, ja kada uz menteni atpisies ar šito čatu domājot , ka taa ir Elina ? kaut gan profils no 2012 gada un 1000% nav Elina.? tas bus smiekligi IKB ko Elina rakstīs ? ganjau iesmies par šo.
A es te jau pus gadu skaidroju, ka neesmu es Elina , bet pazīstu šo meiteni ?kura vienmer ir bijusi bullingota
No cilvekiem , kuriem pašiem neka nav-sakot ar finansēm un beidzot ar izskatu! Es ari esmu bijusi Nauris ?kaut kada Bārbija un kas vel ne.. meitenes , es ceru, ka ar 01.01 Jus beigsiet murgot beidzot un gudri spriedelēt par lietam, par kuram 0 saprashana .

Man pilnīgi pajāt kas tu esi, es saku vispārināti par to, ko tu te postulē.
26.12.2024 11:14 |

10 gadi
Reitings 1463
Emeraldgreen @ 26.12.2024 11:09
oi, nu, izbeidz taču, es domāju, ka visu vārdā varu pateikt… Tu esi nulle! Dieviņš Tev neiedalīja pat ne kripatiņu gudrību, arī skaistumu kad dalīja, Tu pimpjus sūkāji Jelgavas puikām, tikai lai varbūt kāds beidzot tevi ievērotu… bet Tu? Kas Tu paliki? Par sievu tevi apņēma pus noplucis vīrelis ar riepu…
Kā toreiz biji nevajadzīga un neinteresanta, tā tagad joprojām centies aizpildīt bērnības caurumus.. viss, ko uzskati par vērtīgu ir Tavs sūda dzīvoklis ar veco virtuvi un parastu, zem vidusklases remontiņu..
Ne tevi tēvs mīl, ne tevi māte mīlēja kādreiz, tas taču ir vairāk kā skaidrs pēc Tavas vēstures, kas Tev VISU dzīvi nāks līdzi.. nu slima šļuška Tu esi bez dzīves vērtībām… atceries, ka daudzi kas dzīvo “bomzrajona” dzīvoklī ir DAUDZ veiksmīgāki it visās dzīves jomās.
Apsēdies vienreiz un varbūt pat neturpini smirdēt tālāk… atceries, ka par tevi ir daudz pretīga vēsture, ko celt gaismā, ja alksti pēc slavas…
Atvainojos visām dalībniecēm.. pirksti nenoturējās pret to Elīnu..
Tu laikam neesi lietas kursā par kuru dzivokli es runaju :) mājai ir gads un remonts tur ne tuvu nav “vidusskolas” te ari izlien tas, ka aiz skaudības pret šo Elinu , dažas ir gatavas iedirst galigi jebko, pat ka rindā uz zupas virtuvi stav! Te ari paslēpjas neapzināta skaudība! Palasi psiholoģiju!
Par pimpjiem.. vai tik abas divas ar to nenodarbojaties? Tikai viena no ta “izauga” otra ne ?😁
26.12.2024 11:20 |

Reitings 780
Reģ: 31.07.2023
SarmaD @ 26.12.2024 11:12

Kā to Anitu atrast?

Arnita Oliņa
26.12.2024 11:21 |

10 gadi
Reitings 1412
Reģ: 13.02.2009
Meitenes, šeit vēl aizvien ir opcija bloķēt profilu. Iesaku to visām, lai tas trash lieki nerādās, nu jūs jau sapratāt, par kuru personu to domāju. 😁 paldies par uzmanību un skaistus svētkus! 💕🐍
26.12.2024 11:52 |

Reitings 278
Reģ: 22.06.2023
amoreamore @ 26.12.2024 10:38

Beidz fantazēt.

Cik nožēlojamas mazas dāvaniņas :( pat bērniem tādas vairs nedāvina.
26.12.2024 11:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits