Lupinlups @ 09.11.2024 23:42
Everitas Pastuhova meita arī aiz auss zirnekļa tīklu uztaisījusi. 18 gados, un mammīte vēl pati aizvedusi. Redzams, ka prāts nav daudz ne vienai, ne otrai. Vismaz viņas meistaram roka daudz profesionālāka bijusi ?
Mākoņu Dejotāja @ 10.11.2024 12:13Man Lelde Ceriņa nekad nav patikusi no viņas ir jūtama ir baigā iedomība un pasīvā agresija.
Kā arī viņas mēģinājumi sevi uzlabot ir izmisīgi.
truedeee @ 11.11.2024 09:28kāda zina kāpēc Annija Kļaviņa izšķīrās? Tik dīvains ieraksts
Tavaalisee @ 11.11.2024 15:56Sveiki! Ko Jūs domājat. Ir jēga pirkt to “Livly” skropstu serumu? Varbūt kādai ir pieredze ar viņu vai var varbūt kaut ko ieteikt. Gribu efektīvu serumu, kurš tiešām strādā, jo Līva viņu reklamē kā labāko lietu uz šīs pasaules. Negribas iegādāties serumu par salīdzinoši lielu summu un palikt bez rezultātiem. Domas?:)
Drākei IR uzbrūkošs tonis, bet Dionas kliegšana auto arī nebija adekvāta. Liels, emocionāli nestabils bērns.Džinga @ 10.11.2024 11:31
Es arī noskatījos, nesaprotu kādā veidā te dažas meitenes varēja teikt, ka Diona esot kaitinošāka. Nu nekādā gadījuma ??
Gandrīz vienmēr kā piedalās kāda vecāka sieviete tur ir drausmas, bet šis jau ir next level. ?
Brēc par savu trešo aci, bet vispār viņa labi dīlojot ar emocijām. ?
Pilgrim @ 11.11.2024 19:00Drākei IR uzbrūkošs tonis, bet Dionas kliegšana auto arī nebija adekvāta. Liels, emocionāli nestabils bērns.
Pareģone @ 10.11.2024 21:48
Man izskatās, ka Everitai taps “Holivudas smaids” Stambulā. Jau no rīta sapratu, ka būs kāda sadarbība visdrīzàk, jo nu tik rādīs kaut ko. Tik noslēpumaini stāsta, bet tāpat var saprast, ka nav tāpat vien Stambulā, bet ir kādā ārstēšanas iestādē 100%.
Vai nu sev, vai vīram taisīs, bet drīzāk sev, jo kaut kad vasarā viņa kaut ko stāstīja, ka gāja pie zobārsta, bet neko lîdz galam nepateica ?
kas tur viņiem atkal notiek?Zebradivi @ 10.11.2024 17:27Man tikai viens nav skaidrs , kā Timmam izdevās panākt aizliegumu Sanai publicēt Kristianu. “Tēvs” , kurš vispār nerūpējas , nesatiek savu bērnu un nemaksā alimentus var noteikt kautkādus noteikumus mātei , kura 100% apmērā viena nes rūpi par bērnu? Pilnīgs stulbums.
Fantasia @ 11.11.2024 09:14
Lai kā censtos sevi uzlabot,izskatās pretēji. Mute gan viņai milzīga.
Tavaalisee @ 11.11.2024 15:56Sveiki! Ko Jūs domājat. Ir jēga pirkt to “Livly” skropstu serumu? Varbūt kādai ir pieredze ar viņu vai var varbūt kaut ko ieteikt. Gribu efektīvu serumu, kurš tiešām strādā, jo Līva viņu reklamē kā labāko lietu uz šīs pasaules. Negribas iegādāties serumu par salīdzinoši lielu summu un palikt bez rezultātiem. Domas?:)
Pareģone @ 11.11.2024 19:47
jā, tā arī ir! Tiešām būs “Holivudas smaids”???
Mūsu LV influenceru jau izslavētajà Lemaklīnikā Stambulā.
Es tos cilvēkus nesaprotu, ir normāli, pat smuki savi zobi, kapēc tik ļoti grib tos vīlēt nost???
Tu jau nezini, cik daudz un ilgi Drāke aiz kamerām “piļīja” smadzenes. Mums no tā visa parāda tikai mazu daļu, kas brīžiem ir izrauta no konteksta, bet viņi tur cik dienas pavada kopā. Es arī paliktu emocionāli nestabila, ja man būtu 24/7 jāpavada ar tādu raganu kopā.Pilgrim @ 11.11.2024 19:00Drākei IR uzbrūkošs tonis, bet Dionas kliegšana auto arī nebija adekvāta. Liels, emocionāli nestabils bērns.
es arī šo pamanīju. Ļoti mainījusiesLavie @ 12.11.2024 01:10Meitenes, vai tikai man šķiet, ka Dakterei Janai Janovskai, kas sludina veselīgu tievēšanu, pašai ir ēšanas traucējumi vai arī talkā nācis Ozempic? Pēdējā gada laikā tas svara zudums ir īpaši izteikts un kaulainība tāda, kā lietojot jau iepriekš minēto preparātu. Bez jebkādas skaudības.. bet par labu veselību šāds izskats nesignalizē, turklāt, visdrīzāk viņas padomi sekotājām ir maldināšana...
https://failiem.lv/u/4p28vzjqj8