Hyrte @ 08.11.2024 12:35Nedaudz kļūdījos, Gluzunovu uzrunāja divi uzņēmumi,lai publicē lūgumu par ziedojumiem bērniem un vēl viens, atsevišķs lūgums par mirušo bērniņu. bet būtību tas nemaina
Tu rādi, ka šiki dzīvo, bet nevari savilkt galus? Vispār šis liek aizdomāties vēl vairāk par influenceriem - cik daudzi patiesībā melo sev un citiem par savām skaistajām dzīvītēm.
Rumblerx @ 08.11.2024 15:03Viņa influancere,ok, kko nopelna ar sadarbībām.Bet, ko tas viņas vīrišķis dara??? Ja ģimenē bērnam nepieciešama rehabilitācija/ārstēšana vīrišķis sēž mājās un gaida ziedojumus???? Wtf. Viņa nav viena, viņi ir ģimene tak, ne? Jēzus Marija, tak dzen to slinko veci strādāt, ibio. nevis gaudo soc tiklos, cik dzive grūta! Nevalkājies pa restorāniem un viesnīcām, bet izmanto to laiku, lai kaut 50eur nopelnītu!!! Tiešām, kā nav kauna!
Mc.Queen @ 08.11.2024 16:33Andža pa 25€ meklē, kas vinai uzkops 72 kv.m dzīvokli (darbs 4-5h). Liekas adekvāta samaksa?
Mc.Queen @ 08.11.2024 16:33Andža pa 25€ meklē, kas vinai uzkops 72 kv.m dzīvokli (darbs 4-5h). Liekas adekvāta samaksa?
Chikitita @ 08.11.2024 17:12Man ir pazīstamas sievietes, kurām 35+ un nav bērnu, nav bijušas laulības, viņām neveidojas attiecības, zinu vairākas, viņām nav teorētiski šķēršļu, nav vēl kādas atbildības vai laika "zagłu". Kāpēc? Tikmēr zinu sievietes ar bērniem, kurām ir šīs otrās laulības. Kā Tā?
Taisnība. Un daudzas piever acis, ka vīrietis nekopts, rupjš vai neizglītots. Toties piķi nes mājās un ir vecis pie sāniem.Džinga @ 08.11.2024 18:08
Nu kā kāpēc, nav satikušas nevienu, ar kuru būtu pietiekami labas, foršas attiecības. Man tas liekas diezgan vienkārši.
Šeit forumā iemācījos, ka ir sievietes, kas attiecības meklē atķeksējot ķeksīšus, alga tik un tik ir, māja ir, nedzer, nesit, done, precamies. Bet visām jau tā nav.
Atceros, ka man jautāja kāpēc man nav puisis jau tad, kad man bija 19 - 20 gadu. Likās wtf, ja būtu satikusi kādu normālu, kam es arī patīku, tad man būtu puisis. :D
Chikitita @ 08.11.2024 17:12Man ir pazīstamas sievietes, kurām 35+ un nav bērnu, nav bijušas laulības, viņām neveidojas attiecības, zinu vairākas, viņām nav teorētiski šķēršļu, nav vēl kādas atbildības vai laika "zagłu". Kāpēc? Tikmēr zinu sievietes ar bērniem, kurām ir šīs otrās laulības. Kā Tā?
Tuana @ 08.11.2024 01:46
Man pazuda pavediens jūsu diskusijai, gribēju tikai piebilst, ka Pīlēns apprecēja Santu ar visiem bērniem. Noteikti viņa varēja attīstīt sevi, ir krietni paplašinājusi redzesloku un ieguvusi labu paziņu loku (un visas pārējās privilēģijas, ko sniedz nauda un cienījams uzvārds & statuss sabiedrībā), tā ka pat šķiršanās gadījumā viņa nekur nepazudīs.
imnotarobot @ 07.11.2024 18:42diezgan v Santai, vai kā viņu tur tagad sauc galvenais ir ātra slava un piķis plus instagram fake life. Kājas māk lietot.
Chikitita @ 08.11.2024 17:09Bērnu esamība noteikti nav šķērslis satikt citu vīrieti, problēma ir tad kad ir traumēti pēc šķiršanās neatkarīgi no tā vai vīrietis vai sieviete. Ja bijusi smaga šķiršanās, var būt grūti satikt kaut ko jaunu, jo velkas vēl vecā sāpe un ja jādala bērni, tad nepārtraukti tas tiek uzrauts kā sāpīga krevele.
Vīrietis vai sieviete nav slikti ja viņiem ir bērni, man būtu tieši aizdomīgi, ja vīrietis vai sieviete 35+ gados ir bez bērna, iepriekšējas ilgstošas attiecību pieredzes. Kā arī esot ar bērnu es vēlētos lai arī otram ir bērns, lai viens otru spētu vairāk saprast, bērns ir unikāla dzīves pieredze.
Un es saprotu bezbērnu vīriešus un sievietes, kuri nevēlas otru jau ar bērnu, tādas attiecības nebūs 100% viens otram, bet tas nenozīmē, ka tad ja Tev jau ir bērns Tu esi sliktāks, otrās laulības mēdz būt apzinātākas, jo cilvēki jau ir kaut kam izgājuši cauri, kas visdrīzāk licis daudz vairāk analizēt par sevi pašu. Es tiešām otreiz nevēlētos to domāšanu un pieredzi kāda bija pirms pirmās laulības un bērna, esmu pateicīga par to kas ir bijis un kā noticis, tas ir tikai licis augt, attīstīties, kļūt gudrākai, labākai.
MatildeR @ 08.11.2024 17:09
Es par 120 kvm tagad maksāju 90€ (ar gultas veļas mainīšanu), ir bijušas 4 tīrītājas vairāku gadu laikāc lētākais bijis 75€, dārgākais 100€. Darbs uz ~5h. Tā, ka nē, 25€ nav adekvāti, tā ir paverdzināšana
Atnāci sev uzsist pa pleciņu? :) PS skaistuma izpratne katram sava, manuprāt neglīta iekšēji un ārēji.Lavie @ 08.11.2024 18:50
Kas tieši Santas dzīvē ir feiks? Naturāla, skaista, ar savu unikālu gaumes izjūtu apveltīta Sieviete. Ar lielo S. Māksliniece. Ilggadēja stiliste, apģērbu kolekciju veidotāja, ilustratore. Māte 4 brīnišķīgiem bērniem, kas dzimuši mīlestībā. Komentārs par kāju lietošanu mega dīvains.