Džinga @ 24.10.2024 12:14
Jā, protams, pilnīgi piekrītu, ka pašiem jāizglītojas, jo internets ir pilns ar h*iņu, kuru nevienam tīneidžerim nevajadzētu redzēt. Kaut kāda kontrole jau teorētksi ir, bet mums Latvijas influenceriem tā auditorija ir salīdzinoši tik maza, ka Meta vienkārši neinteresē tur baigi apsekot tās sūdzības.
Kirbis32 @ 24.10.2024 13:23Gluzunova šodien aptieka pirka tabletes un teica ,ka Artjomam arī būs jādzer,kauns bija skatīties uz iepakojuma,lai pārliecinātos,bet dzirdēju ,ka saka ē-receptē tabletes doksiciklīns. Interesanti ko ta ārstēs.??
šķiršanās traumas laužas uz āruKika21 @ 24.10.2024 16:18Pēc Leldes Ceriņas jaunā IG posta izskatās, ka palielinājusi krūtis. Man liekas, ka izskatās skaisti.
Esmu pārsteigta par krūšu formas izvēli 🫠Kika21 @ 24.10.2024 16:18Pēc Leldes Ceriņas jaunā IG posta izskatās, ka palielinājusi krūtis. Man liekas, ka izskatās skaisti.
Huppoo @ 24.10.2024 21:39Esmu pārsteigta par krūšu formas izvēli ?
Kārtējā kas grib izskatīties kā visas. Garlaicīgi.Kika21 @ 24.10.2024 16:18Pēc Leldes Ceriņas jaunā IG posta izskatās, ka palielinājusi krūtis. Man liekas, ka izskatās skaisti.
krustcele @ 24.10.2024 22:42Milzarājai kauns iziet uz veikalu tādā paskatā. Gulties zem skalpeļa gan nan kauns ?♀️
mokabezpiena @ 25.10.2024 09:10Vispār, par ietekmeļiem runājot, kuri ir tie ietekmeļi, par kuriem neko sliktu nevarat pateikt? Jeb tie, kuri nav foruma apspriešanas vērti, jo neizraisa nepatiku un nevērpj intrigas. Man pagaidām ļoti patīk Amandas Līcītes saturs. Arī AliseVenwosit, jo patīk, kā viņa attiecas pret heitu un stulbiem kometāriem, patīk, kā dēliņu audzina.
mokabezpiena @ 25.10.2024 09:10Vispār, par ietekmeļiem runājot, kuri ir tie ietekmeļi, par kuriem neko sliktu nevarat pateikt? Jeb tie, kuri nav foruma apspriešanas vērti, jo neizraisa nepatiku un nevērpj intrigas. Man pagaidām ļoti patīk Amandas Līcītes saturs. Arī AliseVenwosit, jo patīk, kā viņa attiecas pret heitu un stulbiem kometāriem, patīk, kā dēliņu audzina.
Ainulai @ 25.10.2024 10:40
Man ļoti patīk Atkal Anete. Superīgs humors, viņa šķiet tāda vienkārša un neko no sevis netēlo. Tagad ar interesi sekoju viņu ģimenes ceļojumam Parīzē. Forša ģimene, jauki bērni. Un suņi! ?
man viņa patika, līdz ievēroju, ka mūždien meklē drāmu un mēģina visām pudelēm par korķi uzmesties, noliek citus influencerus ar mērķi pievērst uzmanību sev, nu tāda čūskiņa. nekā laba tur navAinulai @ 25.10.2024 10:40
Man ļoti patīk Atkal Anete. Superīgs humors, viņa šķiet tāda vienkārša un neko no sevis netēlo. Tagad ar interesi sekoju viņu ģimenes ceļojumam Parīzē. Forša ģimene, jauki bērni. Un suņi! ?
jā, zinu. Nē, man nekas nav pret plastiskajām operācijām. Bet ir pret cilvēkiem “kas nes savu ideoloģiju un viedokli”, bet galu galā nesaskan ar rīcību.mokabezpiena @ 25.10.2024 09:05
Nu cmon, tu zini, kā izskatās seja pēc deguna plastikas? Tici man, tu arī negribētu rādīties sabiedrībā, kamēr pampums un zilumi noiet. Kāpēc te visām tāda nepatika pret plastiskajām operācijām? ? Ja ir līdzekļi un vēlme, kāpēc lai nepiepildītu savus sapņus? Man ir 1 operācija veikta pirms 5 gadiem, ne reizi nenožēloju.
Man kopumā patīk cilvēki, kam ir izglītība, darbs, skaista māja, ģimene. Tātad viņi daudz ko dara pareizi savā dzīvē. Bet Anetei tomēr izlec tā āža kāja, tāds kā žultainums, pasīva agresija. Varbūt vienkārši nevajag par visu izteikties?Ainulai @ 25.10.2024 10:40