man likās, ka viņi dzīvo mājā! nesekoju viņai, tikai ik pa laikam ieeju paskatīties.Marleena @ 05.09.2022 01:27
Īrēts viņiem dzīvoklis.
ilūzija 😁sveciite @ 05.09.2022 01:48man likās, ka viņi dzīvo mājā! nesekoju viņai, tikai ik pa laikam ieeju paskatīties.
Patie @ 05.09.2022 08:12Viņai droši vien lētais kompozīta pārklājums, ko izmanto plombēm. Ja būtu keramikas venīri vai kroņi, tad nepaliktu tumšāki. Tas kompozīta pārklājums ar laiku paliek nespodrs, tumšāks
Marleena @ 01.09.2022 21:57
Kad es biju bērns, mēs 4 cilvēku ģimene dzīvojām vienistabas dzīvoklī. Un tā dzīvoja un dzīvo liela daļa normālu cilvēku.
sveciite @ 05.09.2022 01:48man likās, ka viņi dzīvo mājā! nesekoju viņai, tikai ik pa laikam ieeju paskatīties.
DaigaL @ 04.09.2022 12:50Vizlai tāds hate pie pēdējā tiktok video, kur viņa ar KP Grieķijā
Danenbergsoni dzīvo īrētā dzīvoklī. Nedaudz zinu šo ģimenīti, teikšu Kristīne ir max fake. Pasniedz savā IG visu pavisam savādāk, kā ir dzīvē. Ļoti parasta ģimene.
Danenbergsoni dzīvo īrētā dzīvoklī. Nedaudz zinu šo ģimenīti, teikšu Kristīne ir max fake. Pasniedz savā IG visu pavisam savādāk, kā ir dzīvē. Ļoti parasta ģimene.
Hermia @ 04.09.2022 13:25
Nedod Dievs kādam cilvēkam ar naudu būs īsta mīlestība, jo īsta mīlestība var būt tikai cilvēkiem bez naudas :D Jokoju,protams, bet rodas iespaids,ka tādā sabiedrībā dzīvojam.
Patie @ 05.09.2022 08:12Viņai droši vien lētais kompozīta pārklājums, ko izmanto plombēm. Ja būtu keramikas venīri vai kroņi, tad nepaliktu tumšāki. Tas kompozīta pārklājums ar laiku paliek nespodrs, tumšāks
Ivy Blanks @ 05.09.2022 08:53
Lauvii @ 05.09.2022 10:17
man vienīgi nedaudz smieklīgi šķiet tas, ka kaut kādā intervijā porzingis teica, ka nu vairs tā neplātās ar naudu, nuu nezīmējas utt.. bet nu par viņa draudzeni gan to nevar teikt. bet nu, kas to, lai zin. Varbūt arī dāma kaut kad nomierināsies :)
papy12 @ 05.09.2022 13:13No Armaņevas nekur nav miera. Ne tikai
instagramā visur lec ārā, bet arī vakar zaras veikalā izplatīja savu politikas huiņu ?
pupoliite12 @ 05.09.2022 15:41Kops andza nefilmejas ar filtriem- beidzor var pateikt cik vinai gadu? es ne ljauni to domaju- bet tie filtri vinu padarija par meiteniiti. Tagad redzams ka vina ir sieviete. Glita tapat- vismaz beidzot redz ka patiesiba izskatas? tik tie mati garie galigi prieksh sievietes tela nepiestav?