piparene @ 29.10.2021 23:26Jūsu šitā ņemšanās ir tik noželojama.
CIlvēks nopircis savu sapņu mašīnu-so? Un pat ja pārdos pēc pus gada- viņa vismaz būs braukusi ar savu sapņu auto, kamēr liela daļa no šejienes visticamāk nevar nopirkt nekādu mašīnu.
Un vai viņa ir čīkstējusi, ka grib savu dzīvesvietu? Kāpēc tāds uzskats, ka katram dzīvē jāpērk savs īpašums?
piparene @ 29.10.2021 23:45Padarg Dies, vārda brīvība nav aizliegta :D :D :D
Protams, protams, ir tiesības izteikt savas domas, kādu cilvēkam vajadzētu vai nevajadzētu mašīnu, cik būtu jātērē remontos vai degvielā. Nedomāju gan, ka cilvēks pērk auto un viņam viiiispār nav ne jausmas, cik kas maksā.
Labi, varat muldēt, ko gribat, bet atzīstiet, ka, lai arī kādu mašīnu viņa nopirktu- ar divām vai 4 durvīm, jebkuru marku, jebkurā cenā, tāpat jūs dir*** :D nu, principā kā par visu :D
piparene @ 29.10.2021 23:45Padarg Dies, vārda brīvība nav aizliegta :D :D :D
Protams, protams, ir tiesības izteikt savas domas, kādu cilvēkam vajadzētu vai nevajadzētu mašīnu, cik būtu jātērē remontos vai degvielā. Nedomāju gan, ka cilvēks pērk auto un viņam viiiispār nav ne jausmas, cik kas maksā.
Labi, varat muldēt, ko gribat, bet atzīstiet, ka, lai arī kādu mašīnu viņa nopirktu- ar divām vai 4 durvīm, jebkuru marku, jebkurā cenā, tāpat jūs dir*** :D nu, principā kā par visu :D
piparene @ 29.10.2021 23:54Bet kāpēc Tev šķiet, ka viņai vajag pirkt to dzīvesvietu?
Nu dzives vietai citas izmaksas lai nopirktu. Tapec sak ar masinu…
dzenla @ 29.10.2021 23:47Bet tā Evelīna Ķimene ???? Ballīte iet uz urrā un nemaz nav bail???
Un vai viņa ir čīkstējusi, ka grib savu dzīvesvietu? Kāpēc tāds uzskats, ka katram dzīvē jāpērk savs īpašums?
fifa @ 30.10.2021 09:21https://failiem.lv/f/2tywrc8wt
Reku Marijas mašīna, kā teiktu vietējais perekups “ne sista, ne krāsota” ?
chiepinja @ 30.10.2021 09:12Nu bljin…es arī šokā par mašīnas izvēli. Es noteikti arī izvēlētos citu marku. Par tiem 20 000€ es nopirktu 2016.gada BMW X5 vai to pašu 530 modeli, kas izskatītos tikpat “lux” jeb naudīgi kā viņa grib, lai izskatās. Nez cik ērti jutīsies tur tie sīkie un ome. Ratus ar nez ņems līdz.